Utajený "plynár"
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 18.06.2025 11:42 Zdieľať na Facebook
Re: Utajený "plynár"
Ty vole, celé mesiace tu moderátor ani nepáchne a teraz zrazu vadí takáto otázka?! 
Tak ešte raz: firma Hatiar.EU zo Zvolena krachuje!!!
Darmo to zmažete, pravda je to aj tak!

Tak ešte raz: firma Hatiar.EU zo Zvolena krachuje!!!
Darmo to zmažete, pravda je to aj tak!

-
- Dátum registrácie: 18.06.2025 11:42 Zdieľať na Facebook
Aha, tak nie zmazanie jedného môjho príspevku, ale zasa raz komplet reset môjho konta... 

- db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
cicmanec942
máš to ťažké
máš to ťažké
-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Za 40 rokov sa u mňa premotalo viac ako 30 sporákov - bol som aj u Hatiara, aj u Holčíka, chodím aj do Štúrova. Myslím si, že je na každom z nás preveriť si kam leziem. Či už ide o plyn, naftu alebo kupelku či plynový kotol. Škoda, že pred manželstvom sa to preveruje ťažko, treba mať šťastie (ja som ho mal) 

som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
-
Ty nakupuješ v prvom obchode? ja nie , ja hladám recenzie, porovnávam ceny, vzdialenosť.

-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Aj ja - preto kupujem veci, čo vydržia roky - nie rok a pol 

Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
-
Ano, aj ja mám veci čo vydržia nielen roky ale desaťročia - kosačka z roku 1958 stále kosí. Len kup dnes práčku čo vydrží 35 rokov ako moja posledná Tatramatka. Dom mám sice zatial len 50 ročný , ale dielňu mám v domčeku po starkej ktorý má 120 rokov a stále drží.

Edit: a moje (skutočne moje, ktorým chodím len ja) auto je z roku 1990 - jednotková dieslová Ibiza, čo tiež nie je až taká zlá výdrž. Momentalne mám zálusk na Ford Sierru z toho istého roku, len si to ešte musím obhájiť pred pani u ktorej bývam.

-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ford sierru 2.3d ???? lebo ten 1.8 td 55kw vela nedal.ale ak nieco budes chciet poradim.
poznal som chlapa od liberca co na tom 2.3d dal 930 00km.vedel o fordoch vsetko jazdil nimi opravoval ich a montoval aj lpg.
vela mi ukazal,co viem je len vdaka nemu.a diely predaval za ceny kg.-zomrel 43rocny.
pisem lebo spominam aj na dovolenku v taliansku ked som ho bral domov do ciech.vysypal sa mu v 2015 v taliansku na sierre automat prevodovka povolil semering za 6 eura
snad toho roku si najdem cas na navstevu.
poznal som chlapa od liberca co na tom 2.3d dal 930 00km.vedel o fordoch vsetko jazdil nimi opravoval ich a montoval aj lpg.
vela mi ukazal,co viem je len vdaka nemu.a diely predaval za ceny kg.-zomrel 43rocny.
pisem lebo spominam aj na dovolenku v taliansku ked som ho bral domov do ciech.vysypal sa mu v 2015 v taliansku na sierre automat prevodovka povolil semering za 6 eura

snad toho roku si najdem cas na navstevu.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných