REMUS-Certifikat
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 28.09.2008 15:57 Zdieľať na Facebook
REMUS-Certifikat
Čaute.
Potreboval by som nejakú rozumnú radu.
Prejdem hneď k veci, mám na aute výfuk REMUS ešte od bývalého majiteľa ale nemám od neho žiadny certifikát ako napríklad od krídla.
Mal som už kvôli tomu aj problémy s orgánmy keď si pýtali nejaký doklad od výfuku, a ja im na to že mám len doklad o kúpe, podotýkam že od bývalého majiteľa. V tom doklade je napísaný typ výfuku, cena a niečo v tom zmysle že bol odborne namontovaný v autorizovanom servise.Cena toho výfuku bola 18 000 SK takže si myslím že to nieje iba nejaká lacná napodobenina......
Čiže teraz moja otázka, nevedel by mi niekto poradiť kde ten certifikát zohnať????
Vďaka vopred za všetky rady!!!
Potreboval by som nejakú rozumnú radu.
Prejdem hneď k veci, mám na aute výfuk REMUS ešte od bývalého majiteľa ale nemám od neho žiadny certifikát ako napríklad od krídla.
Mal som už kvôli tomu aj problémy s orgánmy keď si pýtali nejaký doklad od výfuku, a ja im na to že mám len doklad o kúpe, podotýkam že od bývalého majiteľa. V tom doklade je napísaný typ výfuku, cena a niečo v tom zmysle že bol odborne namontovaný v autorizovanom servise.Cena toho výfuku bola 18 000 SK takže si myslím že to nieje iba nejaká lacná napodobenina......
Čiže teraz moja otázka, nevedel by mi niekto poradiť kde ten certifikát zohnať????
Vďaka vopred za všetky rady!!!
-
Re: REMUS-Certifikat
lakinooo napísal:Zmontuj ho, daj tam origo vyfuck a mas po probleme.
No to je jedna z možností ale lacnejšia a lepšia varianta sa mi zdá nejakým spôsobom zohnať ten TUV certifikát.ešte som zabudol podotknúť že to nie je žiadny trhač bubienkov ale normálny tlmený a tichý zvuk čo vydáva.
-
- Dátum registrácie: 12.05.2008 18:38 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 16.08.2008 16:46 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 30.03.2008 11:30
-
- Dátum registrácie: 16.08.2008 16:46 Zdieľať na Facebook
no aj mne pripol dáky listoček po nemecky na bločik od výfuku ale zatial som ho nemusel vyťahovaťtihi222 napísal:tiez Ultersport mam dokonca ma 100mm koncovku ale tiche je to..dostal som aj certifikat..takze vsetko je v pohode.redfavo napísal:ja mám ultersport výfuk a nemám k nemu nič a orgány nikdy zatial nemali námietky a to ho mám už 3roky
-
- Dátum registrácie: 03.12.2009 16:44 Zdieľať na Facebook
takze poporiadku samotny koncovy zadny tlmic ak nie je od vyrobcu dany na vozidlo sa musi zapisat do tp kazda zmena na vozidle musi byt zapisana v tp a nepomoze ti ziadny certifikat bohuzial u nas su na h...o zakony kt.nas nepustia zalezi aj na akeho zeleneho aniela natrafis a zalezi aj od hlucnosti ale vravim ze to musi byt zapisane v tp da sa to zapisat potrebujes doklad o montazi a od vyrobcu vozidla potvrdenie ze moze tam ist dany vyfuk a sup na odi ho zapisat do tp ale ak mas len cistu sportovu koncovku na povodnom vyfuku tak tam nemusis nic preukazovat
-
- Dátum registrácie: 09.11.2008 19:46
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 02.08.2006 15:31 Zdieľať na Facebook
Ale ked si na začiatku tak pekne rozpísal tak si aj mohol napísať čo máš za auto, do akej miery je znetvorené "tuningom" a kolko ten Remus vydáva decibelov pred tým ako si 1km od miesta kde policajti vykonávajú bežnú kontrolu...
Samozrejme z hladiska miesta kde stoja policajti
Verím že tam je tvoj najväčší problém...
-
- Dátum registrácie: 19.05.2008 22:37 Zdieľať na Facebook
dufam ze mas zapisane aj folie v tp na vsetko ti stacia karticky s ecv tvojho vozidlalucifer633 napísal:takze poporiadku samotny koncovy zadny tlmic ak nie je od vyrobcu dany na vozidlo sa musi zapisat do tp kazda zmena na vozidle musi byt zapisana v tp a nepomoze ti ziadny certifikat bohuzial u nas su na h...o zakony kt.nas nepustia zalezi aj na akeho zeleneho aniela natrafis a zalezi aj od hlucnosti ale vravim ze to musi byt zapisane v tp da sa to zapisat potrebujes doklad o montazi a od vyrobcu vozidla potvrdenie ze moze tam ist dany vyfuk a sup na odi ho zapisat do tp ale ak mas len cistu sportovu koncovku na povodnom vyfuku tak tam nemusis nic preukazovat
-
lucifer633 napísal:takze poporiadku samotny koncovy zadny tlmic ak nie je od vyrobcu dany na vozidlo sa musi zapisat do tp kazda zmena na vozidle musi byt zapisana v tp a nepomoze ti ziadny certifikat bohuzial u nas su na h...o zakony kt.nas nepustia zalezi aj na akeho zeleneho aniela natrafis a zalezi aj od hlucnosti ale vravim ze to musi byt zapisane v tp da sa to zapisat potrebujes doklad o montazi a od vyrobcu vozidla potvrdenie ze moze tam ist dany vyfuk a sup na odi ho zapisat do tp ale ak mas len cistu sportovu koncovku na povodnom vyfuku tak tam nemusis nic preukazovat
Mne by úplne stačil len ten certifikát, taký podobný som si zohnal na krídlo na nemenovanej internetovej stránke asi tak za 20 eur...Kedysi som mal problémy aj s tým krídlom z orgánmi ale od kedy mám od krídla certifikát tak je pokoj!!!a môj hlavný problém je to že všetko na tom aute je ešte od bývalého majiteľa.
-
ivko1 napísal:Ale ked si na začiatku tak pekne rozpísal tak si aj mohol napísať čo máš za auto, do akej miery je znetvorené "tuningom" a kolko ten Remus vydáva decibelov pred tým ako si 1km od miesta kde policajti vykonávajú bežnú kontrolu...
Vďaka za radu fakt si mi pomohol, takéto neoceniteľné rady má určite každý rád....
Ale vrátim sa k tej tvojej spomínanej hlučnosti-keby si aspoň trošku čítal čo sa tu píše tak by si prišiel na to že som to už písal lukinkooovi tuším hneď tretia odpoveď!!!
Ale aj tak vďaka a bez urážky.
-
VOLVO42 napísal:dufam ze mas zapisane aj folie v tp na vsetko ti stacia karticky s ecv tvojho vozidlalucifer633 napísal:takze poporiadku samotny koncovy zadny tlmic ak nie je od vyrobcu dany na vozidlo sa musi zapisat do tp kazda zmena na vozidle musi byt zapisana v tp a nepomoze ti ziadny certifikat bohuzial u nas su na h...o zakony kt.nas nepustia zalezi aj na akeho zeleneho aniela natrafis a zalezi aj od hlucnosti ale vravim ze to musi byt zapisane v tp da sa to zapisat potrebujes doklad o montazi a od vyrobcu vozidla potvrdenie ze moze tam ist dany vyfuk a sup na odi ho zapisat do tp ale ak mas len cistu sportovu koncovku na povodnom vyfuku tak tam nemusis nic preukazovat
Konečne niekto kto pochopil môj problém.Presne tak ako vraví VOLVO42 stačia len tie kartičky, mám ich od fólií,od krídla a rád by som ich mal aj od výfuku....Nevieš náhodou kde ich zohnať???
-
- Dátum registrácie: 12.08.2024 22:41 Zdieľať na Facebook
Re: ahoj ak by si to zohnal mohol by si poradit aj mne ? tiez by som take nieco chcel zohnat
MajkoooXxX napísal: ↑03.04.2010 19:56VOLVO42 napísal:dufam ze mas zapisane aj folie v tp na vsetko ti stacia karticky s ecv tvojho vozidlalucifer633 napísal:takze poporiadku samotny koncovy zadny tlmic ak nie je od vyrobcu dany na vozidlo sa musi zapisat do tp kazda zmena na vozidle musi byt zapisana v tp a nepomoze ti ziadny certifikat bohuzial u nas su na h...o zakony kt.nas nepustia zalezi aj na akeho zeleneho aniela natrafis a zalezi aj od hlucnosti ale vravim ze to musi byt zapisane v tp da sa to zapisat potrebujes doklad o montazi a od vyrobcu vozidla potvrdenie ze moze tam ist dany vyfuk a sup na odi ho zapisat do tp ale ak mas len cistu sportovu koncovku na povodnom vyfuku tak tam nemusis nic preukazovat
Konečne niekto kto pochopil môj problém.Presne tak ako vraví VOLVO42 stačia len tie kartičky, mám ich od fólií,od krídla a rád by som ich mal aj od výfuku....Nevieš náhodou kde ich zohnať???
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní