Potrebujem auto na nízky nájazd.
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
Re: Potrebujem auto na nízky nájazd.
Veď ok ja mu tiež neradim aby,,tankoval,, z okna
-
Alex174
- Dátum registrácie: 21.01.2022 20:12 Zdieľať na Facebook
Keď už nejaký spaľovak, tak aký na taký nízky denný nájazd 10km do 2000€ ?
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Jednotková, prípadne dvojková Fabia. Ideálne s atmosférou akurát v dvojke už sú motory VW. Jednotka mala ešte 1.4 8v koncepčne pôvodný škodovácky motor. Prípadne niečo malé japonské ( bacha na hrdzu ).
Záleži aké su aj iné nároky na auto ako také…
Či len presúvadlo…
Ak hej tak kludne pozrieť po Tháliach, tie auta sú podľa mňa podceňované…
Sú to skvelé držiaky a servis za 5 korún.
Ideálne ísť do 1.4, naftu by som asi noc neriešil…
S 1.2 vo faceliftoch nemám skúsenosť…
Záleži aké su aj iné nároky na auto ako také…
Či len presúvadlo…
Ak hej tak kludne pozrieť po Tháliach, tie auta sú podľa mňa podceňované…
Sú to skvelé držiaky a servis za 5 korún.
Ideálne ísť do 1.4, naftu by som asi noc neriešil…
S 1.2 vo faceliftoch nemám skúsenosť…
-
herin
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
To ako tie dátumy a časy v tejto téme su v pohode??
Zadávateľ sa na to auto pýtal január 2022 a teraz je apríl 2026...to ako doteraz za vyše 4 roky nedokázal vybrať auto či čo sa udialo?
Zadávateľ sa na to auto pýtal január 2022 a teraz je apríl 2026...to ako doteraz za vyše 4 roky nedokázal vybrať auto či čo sa udialo?
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
trocha je nerozhodný a nakoniec možno kúpi e bike, ved načo do mesta auto,ked bude benzín tri ečka

-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Ropa teraz padla tak by to nemuselo ísť hore…
Ale dole to určite nepôjde.
Ale dole to určite nepôjde.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zo 115 na 95 približne no bývala 60.
Hormuz nieje zas tak horúci, zas ho zavrú zrejme lebo sa nedodržiava prímerie. Je to na hovno a na dlho sakra.
Hormuz nieje zas tak horúci, zas ho zavrú zrejme lebo sa nedodržiava prímerie. Je to na hovno a na dlho sakra.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Nie je treba stropovať ceny palív, ale určiť čo je priorita - či doprava alebo výrobky z ropy. A ak aj doprava, ktorá. Tá individualna by mala ísť v kritických situaciach celkom bokom.
Ja viem, mne sa lahko hovorí, lebo moje autá sú na plneobnovitelne biopalivo (friťák)

Ja viem, mne sa lahko hovorí, lebo moje autá sú na plneobnovitelne biopalivo (friťák)
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Teraz sa naplno ukazuje neschopnosť a bezradnosť týchto babrákov - predchádzajúce vlády mali za pekných časov, stačilo im nič nerobiť a v kľude kradnúť. Teraz, keď je zle doma aj vo svete, tak len kopajú nožičkami a vykrikujú kto všetko za to môže lebo oni samozrejme nemôžu za nič. A vyťahujú náhodne z klobúka jednu kravinu väčšiu ako druhú. Ako teraz s tou verejnou dopravou - okrem toho, že znížená cena nenaženie ľudí do autobusov keď nechodia vtedy a tam kam ľudia potrebujú, tak je to opatrenie na úrovni Fantozzi Lacka a spol. - my znížime ceny, VÚC vy to zaplaťte. 
Keď bude Hormuz priechodný tak ako pred vojnou bude trvať pol roka až rok kým sa všetko vráti do starých koľají. A toľko oranžák nevydrží neurobiť zasa nejakú novú opičárnu.
Keď bude Hormuz priechodný tak ako pred vojnou bude trvať pol roka až rok kým sa všetko vráti do starých koľají. A toľko oranžák nevydrží neurobiť zasa nejakú novú opičárnu.
-
oco13
Cico prečo by aj verejnú dopravu nemohli robiť sukromne firmy. Ak si JLR , KIA, VW môže zvážať svojich zamestnancov prečo by to nemohli robiť aj iní? Štátu stačí povedať, že na ceste nemajú čo hladať autá s menej ako 8 osobami a je na luďoch nech sa starajú. Ak do firmy ráno zavolá 80% zamestnancov, že neprídu, lebo nemajú ako, velmi rýchlo sa veci pohnú.
Ak sa s ludmi jedná podobrotky tak celý systém padá a krachuje.
Ak sa s ludmi jedná podobrotky tak celý systém padá a krachuje.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
1000+ zamestnancové firmy možno, párčlovekové (ktorých je väčšina) asi ťažko...
-
oco13
V jednote je sila - treba sa spajať. Teraz som bol pozerať Scudo za tisicku pre 9 ludí -stačí Bčko a hneď obehaš dve "5 človekove" firmy a hlavne dostaneš z cesty 5? 8? bežných osobakov.
Aziati to robia kvoli smogu, my to môžme spraviť kvoli rope alebo v mene ekologie. Učel svätí prostriedky.
Aziati to robia kvoli smogu, my to môžme spraviť kvoli rope alebo v mene ekologie. Učel svätí prostriedky.
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
keby stiahli z premávky 1 (jedno) osobové autá,tak zmizne z ciest 70% aut.
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Oco, takže do roboty sa ako dostane taká mladá mamička, ktorá dá dieťa o 6:30 do jasiel, aby o 7:00 bola v robote??, nehovoriac o tých, ktoré musia byť v robote na 6:00oco13 napísal: ↑09.04.2026 09:37 Nie je treba stropovať ceny palív, ale určiť čo je priorita - či doprava alebo výrobky z ropy. A ak aj doprava, ktorá. Tá individualna by mala ísť v kritických situaciach celkom bokom.![]()
Ja viem, mne sa lahko hovorí, lebo moje autá sú na plneobnovitelne biopalivo (friťák)![]()
![]()
Také dojicky, ktoré vstávajú o 03:00 , tie sa ako majú dostať do roboty??
A tých povolaní sú stovky...
Zatiaľ nie je žiadna kríza PHM, paniku robia médiá, ktoré potrebujú zvýšiť zárobok za reklamu a rafinérie, ktoré rátajú mimoriadne zisky.
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Ropu si pamätám aj za 150 dolárov a nič sa nestalo.
Dokonca boli PHM lacnejšie ako dnes
A mimochodom, mali by sme byť v skutočnosti RADI, že ide ropa hore, lebo to znamená, že je po nej dopyt a NIE je hospodárska kríza...
Akonáhle by vypukla kríza ako v 2008-2009, budú ropu ponúkať aj za 20 dolárov, ale nebude kupcov...
Mimochodom, najnižšiu si pamätám za cca 10+- dolárov, ale PHM boli drahé ako vždy a v prepočte na kúpnu silu, boli PHM z nej drahšie, než sú dnes...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: james271rivera a 4 neregistrovaní