Nové čínske auta v Európe - skúsenosti, názory
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Re: Nové čínske auta v Európe - skúsenosti, názory
Nemalo byť pre mňa a malo byť na uver. 
-
autolaik
- Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16 Zdieľať na Facebook
Oco a to uz kolkate auto ma zena ,ved len ja co si pamatam tak ale 5 za poslednych par rokov si jej kupil 
-
oco13
V ramci rodiny som to po 30tom kuse prestal ratať.
Tento konkretny kus dal 3 stk a mechanik ma vyhnal, že opravy by stali dvojnasobok trhovej hodnoty. Pickup ktorý mal jazdiť pár mesiacov, dal s prstom v nose tretiu stk a ja zase odkladám stavbu nakladača o dva roky. 
Edit : aut s ktorými bola schopná a ochotná jazdiť aj manželka bolo asi 8 vrátane Shade120L, Moskviča a Wartburga nedávala kvoli radeniu pod volantom. Hlavný prúser je, že ak máš špecialne proporcie tak si auto musíš kupovať ako kabát - bez ohladu na značku, stav, palivo kilometre. Proste si do toho sadneš a skusiš nastaviť sedačku - vzdal to aj predajca v AAA a to už je čo povedať.
Akurát nepochopím ako to, že za fuj fuj režimu jazdila s Shade kde sa nedalo nastaviť celkom nič.
Edit : aut s ktorými bola schopná a ochotná jazdiť aj manželka bolo asi 8 vrátane Shade120L, Moskviča a Wartburga nedávala kvoli radeniu pod volantom. Hlavný prúser je, že ak máš špecialne proporcie tak si auto musíš kupovať ako kabát - bez ohladu na značku, stav, palivo kilometre. Proste si do toho sadneš a skusiš nastaviť sedačku - vzdal to aj predajca v AAA a to už je čo povedať.
Akurát nepochopím ako to, že za fuj fuj režimu jazdila s Shade kde sa nedalo nastaviť celkom nič.
-
autolaik
- Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16 Zdieľať na Facebook
Ja tvrdohlavo stale ta ista vitara a ten isty elektricky peugeot. Ak dozijem tak o rok,o dva ,o tri zopakujem to iste . Stale ta ista vitara a ten isty peugeot
-
oco13
Moja filozofia je iná - auto kupujem na dva roky, ak vydrží viac tak je to len plus, lebo naklady klesajú. Druhá kategoria je auto naoko na robotu, ale čím skôr bude na pitevnom stole tým som radšej. Chcel by som ešte V3S ale už idú s cenou brutalne hore. 
Ono tie autá vydržia viac ako jednu stk, len sa musí niekto zlutovať a ísť s ním na stk, ja nemôžem, pobil by som sa tam.
Ono tie autá vydržia viac ako jednu stk, len sa musí niekto zlutovať a ísť s ním na stk, ja nemôžem, pobil by som sa tam.
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
výbere aj fauvé UP. V troch ačkach ho ponúkali za 7 litrov.
ked píšeš o dojazde 200km,zrejme to bolo niečo staršie čo malo 18tku baterku,lebo s 38čkou stojí skoro raz toľko dobre že si to nekúpil,bud by si nadával na EV,alebo na áčka
za tie prachy kúpiš len leafa a tam dosť degraduje batéria,kvôli termomanažmentu. vesku kuk v čechách,tam bude lacnejšia

ked píšeš o dojazde 200km,zrejme to bolo niečo staršie čo malo 18tku baterku,lebo s 38čkou stojí skoro raz toľko dobre že si to nekúpil,bud by si nadával na EV,alebo na áčka

-
jojko1001
inak každé dva roky ,,nové,,auto ty si žiješ nad pomery a toho času čo máš ...

-
oco13
a navyše nechodím na STK 
-
jojko1001
a to sú daľšie peniaze čo zostávajú doma,ako píšem ty si žiješ nad pomery

-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
On nie no vedel som o takych "umelcoch" co mali na co nemali, tak mali exekucie...a nebolo ich malo v nasich firmach.
-
michalsnv
- Dátum registrácie: 16.10.2016 16:30 Zdieľať na Facebook
Motiváciou Číny nie je vyrábať autá alebo iné drahé produkty, aby zarobila peniaze, ale ovládnuť svet. Jedinou motiváciou Číny a jej Komunistickej strany je zničiť demokratický poriadok vo svete. Čo je mimochodom uvedené v stanovách strany. Taktiež v ústave Komunistickej strany Číny je uvedené, že strana bude podporovať všetok technologický pokrok na dosiahnutie vyššie uvedeného cieľa. Čína má tiež samostatné Ministerstvo digitálnej cenzúry komunistického režimu. V Číne sa pravdu o kvalite alebo spoľahlivosti nikdy nedozviete. Tam neexistuje slobodný youtube ani iné slobodné sociálne siete. Uvedomte si prosím, že na Instagrame alebo Facebooku ste nikdy čínskeho influencera nevideli, určite nie priamo z Činy. Všetky tieto čínske značky a automobilové produkty nevznikajú z prirodzeného dopytu na trhu ani z ekonomických schopností Číny, ale z umelo dotovaného spôsobu bez potreby ekonomickej relevantnosti. Kde jediným motívom je zhromažďovanie údajov a ekonomický vplyv s dôrazom na kontrolu obchodného partnera a diktovanie podmienok komunistickej strany. Čína skresľuje a manipuluje s ekonomickými výsledkami. Nekontrolovateľne tlačí peniaze a nevykazuje saldo hotovosti. Dôrazne varujem fanúšikov čínskych áut, že nejde o obchodný produkt ani o produkt vytvorený s motiváciou uspokojiť zákazníka za účelom ekonomického zisku. Tieto autá sú len nástrojom Číny na ovládnutie sveta. Tvrdenie, že západné automobilky tam doteraz vyrábali a obchodovali, neobstojí, pretože západné automobilky to robili za účelom zisku a nie za účelom zničenia demokratického poriadku Západu. Toto sú myšlienky a ciele Komunistickej strany Číny a väčšiny jej obyvateľstva. Dnes je pravda, že západné automobilky si teraz búchajú hlavy o stôl za to, že to dovolili, ale je na nás, európskych zákazníkoch a odborníkoch, aby sme to aspoň vedome nepodporili. Skutočnosť, že malá elektronika takmer všetka pochádza z Číny, nedáva Číne taký silný ekonomický vplyv a tlak, aby jedného dňa začali úplne skupovať náš priemysel. A keď sa to stane, naše deti budú blízko čínskeho otroctva.
-
oco13
zatial sa im to darí lepšie ako uhnii greendeal
A nadvlada Číny?? nie či bude ale kedy bude.

Keď sa tak stane tak pôrodnosť v celej europe bude na nule a bude tu banda pošahaných dôchodcov si telami plnými silikonu a pomalovanými tetovačkami a piercingami, čo nevedia nič iné len trieskať do telefonov.A keď sa to stane, naše deti budú blízko čínskeho otroctva.
-
tatkotom
Banda pošahaných dôchodcov tu už je - až na výnimky.
-
oco13
bolo to myslené tak, že tu už nebude mladá biela slovanská generacia, jednoducho sa nenarodí
-
tatkotom
Pôrodnosť klesá roky vo viacerých najmä vyspelých krajinách a narastá v biednych. To naozaj nieje dobre. Pomery...tu nútia mnohých mladých odísť - a nevráti sa väčšina z nich. Cez pol milióna Slovákov je vonku. Prečo asi?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 6 neregistrovaných