Priame vstrekovanie problemy
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Re: Priame vstrekovanie problemy
Dnes sa už úplne vytrácajú veci ako vedomosť aké je ktoré auto pri nehode,ako zrážku prežije posádka a pod.Isteže je problematické kategorizovať samotnú zrážku,jej sto faktorov až po faktor štastia.Ale...kým sme denne pracovali z rovnacími stolicami čo začalo hneď po revolúcii,mali sme aj velmi dobrý prehlad o pevnosti toho ktorého auta,jednoducho aké sily boli potrebné na rovnanie,ako sa chovali napr hlavné nosníky atd.Pamätám na prípad kedy sa na stolicu dostalo prvé Audi a stolica stenala od námahy,boli potrebné dovtedy nevídané sily.Ale tiež velké prekvapenie bola napr Fabia,ktorá svojou pevnostou (môj názor) zahanbí všetko v porovnateľnej triede.Teraz ale nikto nesmie miešať pojmy a dojmy a začať zrovnávať nezrovnateľné z hladiska ako ktorá nehoda dopadla.Reč je o pevnosti skeletu.Velké nehody sa dnes nerobia tento prehľad sa stráca.Felícia je konštrukčne nespôsobilá už napr vo verzii z 1,9D motorom.Je na ňu priťažký a rozchádzajú sa nosníky,aj bez nehody.O čom sa ale málokedy ľudia bavia... majiteľia "mäkkých" aut si svoj handicap uvedomujú a tomu úmerne používajú radar priblíženia průseru,tj myslia za všetkých čo okolo nich jazdia.A aj pre dnešný debilný svet stále platí,že pohrome sa dá ísť naproti tak isto ako jej predchádzať.Samozrejme nie do absolutnej miery.Môj názor je že vo väčšom ohrození je majiteľ velkého kalibru pokiaľ je narcistický a v premávke arogantný dement
-
- Dátum registrácie: 12.01.2025 09:24 Zdieľať na Facebook
A pre ochranu posádky je dobré keď je nosník pevný ako koľajnica, resp. je to jediné kritérium posudzovania bezpečnosti auta? 

-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zbytočne tu zase budem búriť vody, tak sa skúsim opýtať - kolko krát čítate o nehodách, že "z neznámych príčin prešiel do protismeru" zamyslel sa niekto kolko z nich je samovražda? Je to jeden z možných spôsobov ako zabezpečiť rodinu. Pri uzatváraní poistky to bola prvá vec na ktorú som sa pýtal a mám ju aj v zmluve a na papieri. A ani besná sviňa nedokáže či som ladil radio, alebo som ten volant potiahol schvalne.db69 napísal: ↑31.01.2025 10:16 tatkotom .Smutné je že nie.Aj na svoj vek má názory také ake má.
Ked zajebe niekto vo Felde jeho bude mu to jedno.ale horšie to bude ked to bude niekto blízky.
šialencov ,alkoholikov a feťákov je na cestách moc.A radšej sa stretnúť v bezpečnom aute ako v starej "vražde"
Ak v stovke trafíš kamion aj v tanku spomalenie ti dotrhá vnútorné orgány a tak vydrží tank ale nie posádka.
Teraz zase sú plné noviny toho ako 16ročný hokejista skočil pod vlak -a to bol chlapec čo mal život pred sebou, za január už je tretí. Tutok z vedlajšej dediny tiež 16 ročný pod vlak. Ja už mám vlastne všetko čo som mal spraviť hotové takže NAČO.....
Preto som si aj v dnešnej hmle mliekovej mohol dovoliť predbiehať pred horizontom - nemám rád ludí a ani seba - proste je taká doba.

som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
- db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
-
- Dátum registrácie: 12.06.2018 15:59 Zdieľať na Facebook
Detvianskom okrese zomrel v nedeľu (2. 2.) 47-ročný muž. Informovala o tom banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.
Dodala, že v nedeľu v skorých ranných hodinách sa zrazili dve osobné autá Škoda Felícia a Škoda Kodiaq. Podľa hovorkyne muž z Felície na mieste zomrel
Dodala, že v nedeľu v skorých ranných hodinách sa zrazili dve osobné autá Škoda Felícia a Škoda Kodiaq. Podľa hovorkyne muž z Felície na mieste zomrel
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Nie je škoda ako škoda.
-
Presne toto píšem - ak by mal Fabku, alebo Ochcafku tak by prežil - vláčil by sa dlhý čas po nemocniciach trápil by sa možno by mu ostali trvalé následky .....
Ja som dosť silný zastanca eutanazie, pretože človek by mal mať na výber všetko čo sa týka jeho života.

-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
-
Vidíš aj ty už si zblbnutý novou progresívnou dobou

Čo prikázal pánboh luďom, keď stvoril Adama a Evu ?????
Milujte se a množte se. Žiadne "vyrábajte gumy na vtákov" nám katechet nespomínal.

-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Skonštruoval prvé priame vstrekovanie 

Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných