Nové čínske auta v Európe - skúsenosti, názory
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44 Zdieľať na Facebook
Re: Nové čínske auta v Európe - skúsenosti, názory
No keď si v každej krajine slobodne zvolia takých a podobných europoslancov ako u nás – Blaha, Mazurek, Kaliňák, tak sa nedá čudovať.
Iná vec je že celý projekt EU a jej kompetencií je mylne nastavený, ale za terajšieho stavu to môže napraviť len krach EU, čo zase nie je ani v našom záujme, takže je to celé v prdeli
Iná vec je že celý projekt EU a jej kompetencií je mylne nastavený, ale za terajšieho stavu to môže napraviť len krach EU, čo zase nie je ani v našom záujme, takže je to celé v prdeli
-
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
EU nam az tak vela toho nediktuje. Su to len populisticke reci. To, ze my si to v nasej narodnej legislative interpetujeme debilne - prisnejsie, je nas problem. Ako si ludia zvolili, tak sa maju. Motoristov sa bytostne dotyka green deal. Nedavno som cital, že podiel elektromobilov na celkovom predaji aut v Norsku za minuly rok bol 89 %.
Ma druhej strane - existencia spoločnych predpisov velmi ulahcuje obchod a zivot. Napriklad, nas stat nema na to, aby robil realny vyskum a udaval normy pre pesticidy a herbicidy - len preberame vysledky. Nas stat nema na to, aby realne hodnotil vsetky lieky na trhu. Deje sa to na urovni EU a my vysledky zakomponujeme do nasej legislativy. Podobne je to v inych oblastiach.
Jediné riešenie - voliť zodpovedne strany, ktoré majú v programe rozvoj obcianskej spolocnosti. Nie stat sa ma starat o ludi - jednaknstat to nevie a po druhe - robi to draho. Ludia sa maju postarat o seba a o svoje okolie. Stat ma nastavit take pravidla, aby to bolo co najjednoduchsie.
Ma druhej strane - existencia spoločnych predpisov velmi ulahcuje obchod a zivot. Napriklad, nas stat nema na to, aby robil realny vyskum a udaval normy pre pesticidy a herbicidy - len preberame vysledky. Nas stat nema na to, aby realne hodnotil vsetky lieky na trhu. Deje sa to na urovni EU a my vysledky zakomponujeme do nasej legislativy. Podobne je to v inych oblastiach.
Jediné riešenie - voliť zodpovedne strany, ktoré majú v programe rozvoj obcianskej spolocnosti. Nie stat sa ma starat o ludi - jednaknstat to nevie a po druhe - robi to draho. Ludia sa maju postarat o seba a o svoje okolie. Stat ma nastavit take pravidla, aby to bolo co najjednoduchsie.
-
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Aký národ, taká vláda, takí europoslanci...
Keby niekto povedal, že nás čaká krv, pot a slzy, ako cena za prácu, vyrovnaný rozpočet, dobré školstvo, dostupné bývanie, dobré cesty atď.,,, , volím ho do konca života.
Takto, vždy iba menšie zlo a už nemá ani zmysel chodiť voliť.
Taký Blaha ma dokáže vždy napnut na vracanie.
Keby niekto povedal, že nás čaká krv, pot a slzy, ako cena za prácu, vyrovnaný rozpočet, dobré školstvo, dostupné bývanie, dobré cesty atď.,,, , volím ho do konca života.
Takto, vždy iba menšie zlo a už nemá ani zmysel chodiť voliť.
Taký Blaha ma dokáže vždy napnut na vracanie.
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
ľuboš - Michael Kocáb to povedal v telke naživo ešte za oných čias - "Každý národ má takú vládu, akú si zaslúži".
Inde bola hláška - Zvieratá si za vodcu stáda zvolia najmúdrejšieho - na rozdiel od ľudí.
Vidím aj tu názory a pohľad ľudí pri zmysloch - iných "pri nezmysloch".
V rámci nie len Slovenska druhí prevažujú. Tak je ako je.
Ohýbanie demokracie nie je chyba demokracie, ale ľudí.
Nie tých, čo to skúšajú - tých čo sa nezaujímajú, nechcú maž zodpovednosť za seba, rodinu, budúcnosť a niečo pre to robiť.
Inde bola hláška - Zvieratá si za vodcu stáda zvolia najmúdrejšieho - na rozdiel od ľudí.
Vidím aj tu názory a pohľad ľudí pri zmysloch - iných "pri nezmysloch".
V rámci nie len Slovenska druhí prevažujú. Tak je ako je.
Ohýbanie demokracie nie je chyba demokracie, ale ľudí.
Nie tých, čo to skúšajú - tých čo sa nezaujímajú, nechcú maž zodpovednosť za seba, rodinu, budúcnosť a niečo pre to robiť.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
-
Ech, o par rokov vystupime z EU a budeme bludit v politike ako Mojzis v pušti...
-
Koľkí? Ja sa nechystám a ani tí veľkohubí zlodeji - väčšina isto nie.
Dôchodca.
-
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
kto by povedal že čínske autá takto rozdelia spoločnosť na autobazáre, čo sa stane ked sa tu presadia
apropoo ak si ľudia v ,,slobodných,, voľbách niekoho zvolia treba to rešpektovať, ved rešpektovali aj ,, bláznov,, a zrejme sa to neosvedčilo, tak je tam tam ten koho chceli viacerí
apropoo ak si ľudia v ,,slobodných,, voľbách niekoho zvolia treba to rešpektovať, ved rešpektovali aj ,, bláznov,, a zrejme sa to neosvedčilo, tak je tam tam ten koho chceli viacerí
-
Necítim rozdelenie - kto áno, jeho bordel.
Ked sa zhodnú dvaja blbci, to je totalita.
Ked dvaja blbci prehlasujú jedného génia, to je demokracia
Ked sa zhodnú dvaja blbci, to je totalita.
Ked dvaja blbci prehlasujú jedného génia, to je demokracia
Dôchodca.
-
- Dátum registrácie: 26.05.2007 09:01 Zdieľať na Facebook
Patko1:otazka by mala zniet kolkokrat do roka bezny clovek prejde za den viac ako cca 500km..
Ja do roka urobím 10 jázd/deň v priemere- 1250km väčšinou na 2 zastávky. Preto elektriku vylučujem a neriešim dobíjanie a časovo to je 12-13hod.
Ja do roka urobím 10 jázd/deň v priemere- 1250km väčšinou na 2 zastávky. Preto elektriku vylučujem a neriešim dobíjanie a časovo to je 12-13hod.
-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
No vidíš a ja som tu už dával aj fotečku - na elektrike ,200km/h , 8h 15min, bez zastavky a tiež neriešim nič , čumím na TikTok a popíjam drahú kávu.
ešte raz "only for you"
som za plnú elektromobilitu národa
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
-
-
Neviem či je to video realne ale páči sa mi a je to práve čínske auto
https://www.facebook.com/reel/1290242638760174
https://www.facebook.com/reel/1290242638760174
-
Aj mne - objednáme?
https://www.techbox.sk/byd-yangwang-u9- ... h-kolesach
https://www.techbox.sk/byd-yangwang-u9- ... h-kolesach
Dôchodca.
-
Kolko dostanem za ladvinu a polovicu pečienky ??? Ale cena je asi vo výške lepšej hypoteky čo berú mladí ak chcú bývať.
-
Obávam sa, že by si musel nechať vyhlušiť celú rodinu
Dôchodca.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], mareno13 a 39 neregistrovaných