Najlepsie auto na domaci servis
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Re: Najlepsie auto na domaci servis
Vyjadrujem sa adekvátne kydom posledného hlupáka!
A nie som tu preto, aby ma mal niekto rád.
A nie som tu preto, aby ma mal niekto rád.
-
martincichy
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
V australe ak zapnem odmrazovanie čelného skla - automaticky prepne klapku na čelné sklo a teplotu si nastaví na max a takmer okamžite fúka teplý vzduch aj pri mraze mínus 20 °C a interiér je rýchlejšie vyhriaty ako keď mám nastavených 22 °C.
-
cicmanec942
Len takých áut, ktoré to dokážu, bude asi menšina. A väčšina ľudí nechápe ako vlastne kúrenie v aute funguje, myslia si, že tak ako doma - otočím ventilom, tak kúri viac.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Cico je to od teba milé, ale nie je tu nikto nový a my ťa už poznáme - takže sa nemusíš opakovane predstavovať
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
martincichy
Tak to má asi odporové kúrenie .
Vo Fiate kým si nezohrial motor tak nemalo z čoho isť teplo a mohol si nastaviť aj 1000 stupnov
fúkalo silnejšie na predné sklo a zaplo ohrev zrkadiel a zadného skla
dokonca aj KIA z 2023 nemá odporové prihrievanie / kúrenie
Bavíme sa benzíne. Ono sa to zohreje rýchlo ale nie v "sekunde"
Tak to má asi odporové kúrenie .
Vo Fiate kým si nezohrial motor tak nemalo z čoho isť teplo a mohol si nastaviť aj 1000 stupnov
fúkalo silnejšie na predné sklo a zaplo ohrev zrkadiel a zadného skla
dokonca aj KIA z 2023 nemá odporové prihrievanie / kúrenie
Bavíme sa benzíne. Ono sa to zohreje rýchlo ale nie v "sekunde"
-
cicmanec942
oco, myslím, že pre každého priemerne inteligentného to bolo dostatočne jasné. Ty sa sa zaradil inam...
-
oco13
Práveže mne vychadza IQ nad priemer , preto bola moja odpoveď takáto - aby nikoho neurazila, ale aby sa adresát spoznal. To že si zareagoval je dôkazom , že mám pravdu.
IQ je super vec, ale ešte stále je tu EQ a SQ a v tých kategoriach výrazne zaostávaš, ale nebuď smutný, aj na takých slnko svieti.
A to, že stále pribúda ludí ako si ty - teda neschopných akceptovať iný názor, je predzvesťou konca europy ako ju poznáme.
IQ je super vec, ale ešte stále je tu EQ a SQ a v tých kategoriach výrazne zaostávaš, ale nebuď smutný, aj na takých slnko svieti.
A to, že stále pribúda ludí ako si ty - teda neschopných akceptovať iný názor, je predzvesťou konca europy ako ju poznáme.
-
oco13
-
cicmanec942
Aspoň že ty akceptuješ každý názor. Ideálne aj dva rôzne v jednej vete. Tvojej vlastnej. 
-
oco13
Vidíš Cico a práve o tom je SQ, akceptovať iných, možno časom sa to podarí aj tebe, snaž sa 
Inak čítať s porozumením , neznamená že v texte vidím svoju pravdu. Pravda nie je univerzalna.
Inak čítať s porozumením , neznamená že v texte vidím svoju pravdu. Pravda nie je univerzalna.
-
cicmanec942
Nie, nie, univerzálna je len hlúposť. Tvoja. V každom jednom príspevku! 
A nie, nemyslel som žiadnu pravdu, čítať s porozumením v tomto prípade bolo treba, aby si pochopil koho som myslel tým vytretým chujom.
Takže ešte raz aj pre tých sprostejších: oco13 je vytretý chuj!
A nie, nemyslel som žiadnu pravdu, čítať s porozumením v tomto prípade bolo treba, aby si pochopil koho som myslel tým vytretým chujom.
Takže ešte raz aj pre tých sprostejších: oco13 je vytretý chuj!
-
oco13
Výborná prezentácia , svedčí o tvojom myslení . Nie som tu preto aby som sa niekomu zapážil . 
Svietia mi tu príspevky z tipovačky - myslím, že počet Cicových fanušikov by bola tiež dobrá otázka na tipy.
Svietia mi tu príspevky z tipovačky - myslím, že počet Cicových fanušikov by bola tiež dobrá otázka na tipy.
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Niečo možno na tom celom je.lubos zimovcak napísal: ↑23.01.2026 09:48 Oco, neviem, ale, mojej mame sa asi tyzden pred ich smrtou snivalo, ze stoji v teplej vode potoka pred domom jedneho z nich, v dome druheho bola svadba.
Este mi o tom hovorila, co za hluposti sa jej snivali..., o tyzden boli mrtvi.
Rovnako ,stara mama vojaka, ktory prezil pad lietadla v Hejciach, hovorila, podla tlace, ze sa jej snival vnuk na bielom koni.
Nakolko ja moc na tieto veci neverím, a nikdy som to neriešil.
Ale jedno obdobie sa mi snívali sny s autonehodami napriek tomu že som dlhodobo žiadnu nemal, nebol účastníkom. Nejaké som zažil resp. bol pri nehodách ( pri jednej aj prvý ), svoju som mal jednu ale to nič a nemalo spojitosť. Myslím.
Tak som si podla snáru zistil že to znamená že zomrie niekdo blízky. Chvílu nato zomrel môj ujo.
Čiže je dosť možné že na tom niečo predsa bude…
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Najzaujimavejsie je, ze sa mame vzdy nieco podobne snivalo pri kazdom, koho poznala a umrel tragicky.
V nedelu zavolala, ten a toto sa mi nedobre snivalo a bum, o tyzden bol pohreb
...
Nech mi to niekto iny hovori, neuverim
V nedelu zavolala, ten a toto sa mi nedobre snivalo a bum, o tyzden bol pohreb
...
Nech mi to niekto iny hovori, neuverim
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ja mam tiez vzdy doma jedno take stare auto ktore nic nepyta sluzi ako hospodarske vozidlo okolo domu.no zarovej aj malo jazdi cca 2500km rocne.ked to tak vezmem naspat tak od roku 2018 sa tam okrem zadnych brzd koli stk,tuto zimu nova autobateria,nic nerobilo,len olej a filter.ten dam vzdy po 5000km novy valvoline 10W40.inac nic tam neslo ani cent a vzdy ten stary 2.0 benzin ide.
ale dnes take auta z 80-90 rokov nikto nechce neda sa stym tocit 50 000km rocne bez obav ci nieco neprdne.
ja som tiez nuteny kupit vzdy nieco mlade co este zvlada hodinove jazdy dialnicami bez toho aby som musel mat na hlave ze teraz toto a toto odide.prebehnem si aj ja 2x rocne stareho 34 rocneho forda svicarsko a chorvatsko dialnicami 130-150km/h no je to take kazdy sa okolo mna mota na dialnici predbieha potom spomaluje,preto radsej s tym idem len v noci.
ale na take jadzenie po okoli je stare auto dobre.starym autam nevadili kratke jazdy,take posuvacky po meste.vidim to sam vzdy to ide netreba sa v nicom vrtat a cistit skrtiace klapky.
ta ibiza vyzera na tej fokte oslepenej od slnka dobre az na tie pruziny.to kto to tam daval?kde mal oci.to je hamba.tak vysoko to auto nema byt.
Naposledy upravil/-a seven549 v 24.01.2026 15:32, upravené celkom 3 krát.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných