854 239
inzerátov
Pridať inzerát

Pridajte si Autobazar.EU vyhľadávací modul do prehliadača !

   Obsah fóra Auto-moto fórum Témy týkajúce sa Autobazar.EU
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
admin
Nová tvár - Trabanto (15)
Site Admin
Založený: 05 máj 2008
Príspevky: 738
Nabehané: 2 dní 3 hod 58 min
Predmet: Pridajte si Autobazar.EU vyhľadávací modul do prehliadača ! PríspevokZaslal: 10.03.2011 00:58   
Portál Autobazar.EU Vám ako prvý a jediný v Európe ponúka možnosť vyhľadať konkrétny model aj s filtrami cez fulltextové vyhľadávanie.

Je to otázka len pár sekúnd a hneď viete za akú cenu sa predávajú konkrétne modely vozidiel.

Pridajte si vyhľadávací modul Autobazar.EU priamo do Vášho vyhľadávača a urýchlite hľadanie konkrétneho modelu pre konkrétny rok, prípadne iné parametre, s možnosťou histórie ukladanej lokálne na Vašom počítači.

Modul je podporovaný vo všetkých štandardných prehliadačoch

Ukážka ako to funguje:

http://www.youtube.com/watch?v=E0EHrzjcgaU
Citovať
LOCHNESS
Obľúbený člen - Bawo (83)
moderátor fóra
Založený: 01 december 2007
Príspevky: 3751
Nabehané: 18 dní 15 hod 36 min
Bydlisko: ZA
PríspevokZaslal: 10.03.2011 07:22   
firefox chapem . . .
ale 99% používam CHROME a tam to jak fungiruje ?
_________________
https://www.autobazar.eu/
Citovať
drobisk
Založený: 29 júl 2009
Príspevky: 173
Nabehané: 2 hod 16 min
Bydlisko: Piešťany
PríspevokZaslal: 10.03.2011 10:29   
Pekneeee
_________________
VW Golf Combi IV 1,9 TDI PD 85kw + chip
Citovať
admin
Nová tvár - Trabanto (15)
Site Admin
Založený: 05 máj 2008
Príspevky: 738
Nabehané: 2 dní 3 hod 58 min
PríspevokZaslal: 10.03.2011 11:12   
v chrome je to dost zvlastne, treba dat dve pismena ku a potom TAB

a potom uz si tam kde treba ale ked to prepneme sem tak to spravime na dve pismenka au
Citovať
marekkacer
Založený: 24 október 2008
Príspevky: 25
Nabehané: 5 hod 0 min
PríspevokZaslal: 10.03.2011 12:38   
Prečo mi to na opere nejde?
Z tých štyroch ikoniek vpravo hore, ktoré vidno na youtube (domček, srdce, lupa, paleta) sa mi v opere zobrazuje iba paleta.
Robím niečo nesprávne, alebo to na opere zatiaľ nejde?
Citovať
admin
Nová tvár - Trabanto (15)
Site Admin
Založený: 05 máj 2008
Príspevky: 738
Nabehané: 2 dní 3 hod 58 min
PríspevokZaslal: 10.03.2011 13:17   
dostal som informaciu ze v Opere to nepojde na 100%
Opera nepodporuje opensearch ...
Citovať
fester777
Nová tvár - Trabanto (9)
Založený: 19 jún 2009
Príspevky: 1799
Nabehané: 2 dní 15 hod 7 min
PríspevokZaslal: 10.03.2011 20:17   
ze by to neslo len mne ?
ci si zadam disky, disky octavia , disky r15 furt mi vyhodi nieco taketo, mam godzillu

784 nájdených inzerátov

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/kupimauto.sk/www/search_connect.php:7) in /data/web/kupimauto.sk/www/search_connect.php on line 56

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/kupimauto.sk/www/search_connect.php:7) in /data/web/kupimauto.sk/www/search_connect.php on line 285
Citovať
skswat
Nová tvár - Trabanto (1)
Založený: 18 august 2007
Príspevky: 193
Nabehané: 2 dní 7 hod 4 min
PríspevokZaslal: 23.06.2012 03:32   
este to funguje? Neviem to najst.... Ako a kde si to pridam?
_________________
Alfa Romeo
Ford
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Témy týkajúce sa Autobazar.EU