Predaj dovezeného neprihláseného auta

diskusia, dotazy, sťažnosti, informácie , všetko čo súvisí s políciou a dopravnými inšpektorátmi

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

mtba
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 16.05.2017 21:57
Zdieľať na Facebook

Predaj dovezeného neprihláseného auta

Príspevok od používateľa mtba »

Zdravím,

doviezol som ca. pred mesiacom pre tehotnú priatelku ojazdené vozidlo typu SUV z CR. Na aute sa zatial jazdí na prevozných ceských SPZ, este nebol cas prihlásit. V priebehu toho mesiaca mala na aute nejakú krízový situáciu kde skoro popravde jej vinou takmer nabúrala a odvtedy odmieta na aute jazdit (má este svoju Vengu). Ja mám firemné auto a SUV nevyuzijem.
Je mozné predat takéto auto aj s odhláseným ceským TP v SR? Z princípu sa mi trochu prieči auto prihlásiť na mna, zaplatiť reg. poplatok a behom mesiaca/dvoch auto znovu predať, kde nový majitel bude platiť rovnaký poplatok znovu.

Dakujem za info, nevedel som nájsť tému kde by sa to rozoberalo.
seven549
Príspevky: 7876
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

ak to nehodis na sk spz tak to od teba kupi len kseftar a ten ti vela za auto neda.ak urobis originalitu mozno sa niekto najde no pamataj originalita plati len mesiac potom auto ide znova.
ivko1
Príspevky: 14963
Dátum registrácie: 02.08.2006 15:31
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa ivko1 »

V CZ TP je zapísaný majitel a po správnosti by to malo byť prihlásené na neho.
Ak to chceš posunúť, tak môžeš, ale treba notárom overenú kúpno predajnú zmluvu. Kupec musí mať úradný doklad o tom že to auto kúpil a nie že ho šlohol a napísal si fiktívnu zmluvu a ty sa potom prídeš sťažovať že ti šlohli auto

Ale predaj bude bez SK EČ ťažší
tomas-b
Príspevky: 61
Dátum registrácie: 25.08.2012 15:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tomas-b »

Nazdar, predat sa da aj neprihlasene auto, Tvoj pribeh mi znie celkom uveritelne, ked budes predavat, tak to tam neako kratko napis do inzeratu. Uprimnost sa dnes ceni, hlavne na trhu jazdeniek. Mne sa seriozny a uprimny pristup osvedcil. Ked bude napr. tehotna priatelka pri Tebe (mozno len na 3 minuty pri predstaveni) tak to bude vyzerat celkom ok.
Ja som predal aj auto na SK znackach v Nemecku (nebolo odhlasene, prepis sa riesil dodatocne). Takze da sa predat, ak je slusny pristup.
Peniaze za prihlasenie Ti nik nezaplati, na Slovensku je najlepsi marketing nizka cena. Tak za mna: radsej lacnejsie a neprihlasene.
Mozno este sancu na predaj zvysis tym, ze navrhnes, ze prepis vybavis Ty sam, vela ludi je dnes lenivych, alebo sa nevyzna a boji sa uradov ako za byvaleho rezimu. A Ty by si beztak okolo prepisu behal.
Ak je to auto v slusnom stave za normalnu cenu, nemal by byt problem.
patko1
Príspevky: 5737
Dátum registrácie: 03.12.2007 11:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa patko1 »

mozno estina aut tu v inzercii je dovoz neprihlasene takze smelo do toho. Napis o ake auto sa jedna mozno to nadelim svokrovi. Zhana 4x4 manual
Napísať odpoveď

Návrat na "Polícia Fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných