Polícia vodičom: Stačilo. Začala sa akcia Radar

diskusia, dotazy, sťažnosti, informácie , všetko čo súvisí s políciou a dopravnými inšpektorátmi

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Re: Polícia vodičom: Stačilo. Začala sa akcia Radar

Príspevok od používateľa oco13 »

Cico uznávam, že ako najvyššia autorita na planete máš pravdu :300f: :300f: . Len nezabúdaj, že ak bude debilov velmi vela (čo objektívne je), tak ťa zatlčú do zeme čapicami namočenými do betonu. :40bd:
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

Obrázok
oco13
Zdieľať na Facebook

Nie synku - zachrana planety je vymrieť. Možno nás nahradia delfíni a možno niečo iné. Ludstvo už zašlo priďaleko v slepej uličke. :3906:
biker610i
maskot fóra
Dátum registrácie: 29.05.2009 18:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa biker610i »

Absurdistan film to celkom vystihuje :zg282: :d :D
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

ale no oco13 vymriet?coze si taky posledny cas?len same negativa k buducnosti lol to snad srandujes.

ja mam este kopec rokov pred sebou.a prave si uzivam zivot naplno :2f93: lejem do zaludka nastro azzurro a buduci piatok mi zacinaju 6 tyzdnove prazdniny.cez leto treba zit.

cakaju ma moje auta v garazi,letovisko a bazen za domom,po veceroch z partiou zivot v baroch a more v chorvatsku jajajajaj.
oco13
Zdieľať na Facebook

Seven ty si užívaj, ale je velmi malá pravdepodobnosť, že by si mal prapravnučence. Demografický vývoj mi jasne dáva za pravdu - najskôr vymizne biela europa a keď sa jej moslimskí obyvatelia dostanú na uroveň niekde kde my sme teraz, začnú vymierať aj oni.
Tatkotom nespokojnosť je len s perspektívou buducnosti práve pre tých pravnukov. :4012:
Edit: a delfíni podla ludských parametrov majú vyššie IQ ako my ludia, a onedlho sa zistí, že aj ovela vyššie EQ. lol
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Mozno niekedy v buducnosti najdeme dokazy, ze ludia na Zemi nie su prve inteligentne zvierata :4012:
Mozno nasi predkovia naozaj prisli z Marsu, tu sa zacali parit s opicami... :41c2: :40bd: , poniektori to robia dodnes.

Ale, ze ludstvo vymrie, do nejakych , nech nezeriem, do 100.000 rokov, realne ovela skor, to je iste.
wilz
Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa wilz »

Tu je toľko filozofov amatérov, že ani nemá význam to čítať, stále dokola bludy, hlavne teda od hlavného učenca. A teda že na neho vôbec reagujete. Nemá v robote čo robiť, pritom stále kydá na svojho zamestnávateľa.
oco13
Zdieľať na Facebook

wilz napísal: 12.07.2025 11:27 Nemá v robote čo robiť, pritom stále kydá na svojho zamestnávateľa.
Ako si prišiel na to že mám zamestnávatela? - najnovšia moda je - musíte prejsť na živnosť. :4012:
A výhoda verejného fora je, že ho nemusíš čítať. Ovela horšie je, ak ti uradník za okienkom povie - tak pane toto nie, toto sa u nás nedá . :40bd: :40bd:
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

oco13 napísal: 12.07.2025 09:06 Seven ty si užívaj, ale je velmi malá pravdepodobnosť, že by si mal prapravnučence. Demografický vývoj mi jasne dáva za pravdu - najskôr vymizne biela europa a keď sa jej moslimskí obyvatelia dostanú na uroveň niekde kde my sme teraz, začnú vymierať aj oni.
ja sa pravnukov a prapravnukov uz vobec nedozijem.dnes nieje doba na to robit deti ako mlady 20 rocny.

ale kamos ten ide.v 19nastke dvojcata a z druhou zenou dalsie dve deti.a uz je dedo ako 43rocny.on sa snad dozije aj pravnukov.

ale fakt dnes na to nieje doba.dnes sa musis starat o to aby si mal prijem penazi.aspon ja to tak vidim.take zivotne istoty ako si mal ty za sociku,ked sme boli na hranici strazeny,uz niesu.svicarsko to este ponuka ale nikto nevie dokedy.

no a moslimovia.s tymi mam boj vo svicarsku denno denne.z balkanskymi musulman.spekulantsky odrbavaci ako sa patri.mna ako katolika cudzinca zo slovenska ktory odhali kazdy odrb,nenavidia a idu vo firmach proti mne.aj na uradoch.narozpravaju mi tolko sprostosti o zakonoch a predpisoch co sa da a neda ze pfuu,no snazia sa.

este ze svicari su za katolicku buducnost a v skolach od 2 stupna zakladky rozdeluju deti do tried podla nabozenstva.musulman sa potom v jednej triede stretne z katolikom az na vysokej skole.ak ju da.

ale uz som pocul ze je v meste rorschach v mestskej politike jugoska moslimka.vo svicarsku narodena vystudovana splnila podmienky volili ju vsetci aby mali socialne vyhody.to si mal vidiet tie ohlasy ludi.hamba.ale niet divu to mesto je 80 percent muslim.nasli sa taky co su tu narodeny prijali podmienky na obcianstvo a zvolili ju.

mozno si z toho rorschach spravia o 30 rokov druhe kosovo
Napísať odpoveď

Návrat na "Polícia Fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných