:::PODAT STAZNOST...?::::

témy týkajuce sa všetkého a ničoho mimo diskusie o autách

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

rudolfo63
Príspevky: 9941
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

:::PODAT STAZNOST...?::::

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

..k tomuto prispevku ma donutil fakt,ze na cestach sa moze stat hocico,kdekolvek a hocikedy...Vcera mi zavolala znama a poprozpravala mi dopodrobna pribeh manzela ,ktorysa momentalne este zotavujue v spitalu...Mala len jedinu otazku..,podat staznost..,alebo nie...
Manzel sa vracal zo sluzobnej cesty,je sofer z povolania,jazdi Europu nie kamionom,ale takym prdidlom so spalnou na streche...Po prekroceni hranice dostal silne bolesti a do ZV to chcel este dotiahnut,s tym,ze ma len zaludocnu nevolnost..Nevydrzal...Na pumpe pri Seredi zavolal sanitku,pretoze bolesti uz boli silne....Sanitka prisla.vysetrila.vraj to je nevolnostou a pre taku kravinu sa nevola sanita,dali mu injekciu proti bolesti a bolo po parade...Pred ZV..bolnuteny na pumpe znovu odstavit auto,bolesti boli neznesitelne,opet zavolal sanitku...Nasledoval rychly prevoz..,operacna sal..,prasknute slepe crevo...
Jeho manzelka chce postupit vec na presetrenie pre zanedbanie pri poskytnuti prvej pomocy,nakolko bol zivot v priamom ohrozeni...Neviem a sam som jej to neodporucil..,nakolko sa bude zmietat medzi byrokraciou a klamstvom zo vsetkych stran..a nicoho nedosiahne...Aky je vas nazor...?
cicmanec
Príspevky: 27640
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

_

Príspevok od používateľa cicmanec »

Chudáci naši málo platení... Aj keď nič nedosiahne šťažnosť by som už z princípu podal...
LOCHNESS
moderátor fóra
Príspevky: 3816
Dátum registrácie: 01.12.2007 20:52
Bydlisko: ZA
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa LOCHNESS »

ja nazor nemam nakolko neviem o tom nič . .

ale je to bohužial smutne čo sa stalo . . .
prajem skore uzdravenie
soto19
Príspevky: 657
Dátum registrácie: 23.09.2008 15:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa soto19 »

Treba ist do toho.
Ja sam som v minulosti po pokaslanom porode staznost nepodal a ten porodnik rodi decka nadalej. A nadalej sa na neho vsetci stazuju. A ja mam tak trochu vycitky svedomia.
Mne sa nechcelo do toho ist prave kvoli byrokracii. Ved sam vies, ked sa ti narodi prve dieta mas uplne ine starosti ako sa niekde chodit stazovat.
*
Ale ak jej vies pomoc v administrative - kde sa ma na koho obratit nech to spravi. Iba takto sa da "ocistovat" spolocnost.
Najblizsie to tiez spravim, nastastie poslednych 5 rokov som nemal ziadnu prilezitost. Chvalabohu. :3035:
Naposledy upravil/-a soto19 v 17.06.2010 12:28, upravené celkom 1 krát.
bbbr
Príspevky: 3603
Dátum registrácie: 06.03.2008 18:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bbbr »

Podľa môjho laického názoru má sťažnosť význam, nakoľko je neodškriepiteľný fakt, že sanitku volal už pred tým, zle určili diagnózu a odišli preč, čiže pochybili. Nemyslím si, že by s tým bolo nejako veľa byrokracie, ale klamstva si užije, to je pravda. Myslím, že treba bojovať, lebo veľakrát sa k nám správajú horšie ako ku zvieratám a tu nejde o fazuľky, ale o ľudský život.
Andrej7269
Príspevky: 2230
Dátum registrácie: 15.05.2008 13:56
Bydlisko: Rovinka/Bratislava
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Andrej7269 »

Moja mam robi na s lekarmi. Neprajem ziadnemu z nich nic zle ale toto konkretne je na staznost. Skor sa tomu hovori podnet na presetrenie. Urcite by som to tam postupil. Ohrozili jeho zivot zlou diagnozou a tak mohli ohrozit aj zivot inych ludi keby mu nebodaj prislo zle za volantom a skolaboval by tak havarka na svete. Urcite nech to daju presetrit. Ved zachranky beru mesacne vyse 20.000 Euro na jedno auto + dalsie peniaze na doktora a podobne. nech sa netvaria ze su nedotknutelne.

Vacsinou to ludia riesia az ked je neskoro a to by sa malo zmenit. Treba podavat podnety aj ked sa nenesu nasledky ale niekto si zle urobil svoju pracu. Ked si niekto z nas zle urobi pracu tak tiez dostane bud spucung alebo aj vypoved. Zachranka v tomto nema ziadnu imunitu.
Mercedes Benz W245 BlueEfficiency (03/2009) Benzin bez Turba :)
bbraptor
Príspevky: 255
Dátum registrácie: 07.02.2008 09:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bbraptor »

ja by som staznost podal,a to uz len preto, ze v sucasnej dobe sa vsetky staznosti dokladne presetruju,a ak to bolo tak ako pises,urcite su svedkovia a niekto by zodpovednost niesol...a este by som si narokoval financne odskodnenie...ale cesta od podania staznosti az do vyriesenia bude urcite strastiplna...
Napísať odpoveď

Návrat na "Shoutbox - o všetkom"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných