Otvorená nádrž na brzdovú kvapalinu
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
mino-25
- Dátum registrácie: 08.03.2014 18:31 Zdieľať na Facebook
Otvorená nádrž na brzdovú kvapalinu
Dobrý deň, v utorok som bol v servise a dnes večer po 2 dňoch jazdenia som zistil že mi nechali otvorenú nádržku na brzdovu kvapalinu. Mohlo sa za ten čas v aute niečo pokaziť či mám len zavrieť doplniť a môžem jazdiť ďalej?
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: Otvorená nádrž na brzdovú kvapalinu
brzdova kvapalina je dost hydrofóbna
-
christiane
- Dátum registrácie: 16.12.2011 14:56 Zdieľať na Facebook
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
ok dostal si ma . Ale vieš čo som myslel .
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Ja som dostal akurat tak pruh.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Nezávidím.
Nepršalo, dva dni (po)otvorená nádobka nemá byť prečo problém.
Jazdi, nerieš.
Teda celkom nerozumiem ako otvorenú. Ak by uzáver bol (hodne) povolený, bol by sa už asi stratil.
Nepršalo, dva dni (po)otvorená nádobka nemá byť prečo problém.
Jazdi, nerieš.
Teda celkom nerozumiem ako otvorenú. Ak by uzáver bol (hodne) povolený, bol by sa už asi stratil.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Niekde som čital članok ako veteranisti kupili Žiguláka z roku 1974 a brzdovka v ňom bola ešte pôvodná červená z výroby aj s plechovkou na doliatie. Čuduj sa svete auto brzdilo celkom normalne.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Pri dlhšom intenzívnombrzdení by mohla zovrieť.
-
wilz
- Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44 Zdieľať na Facebook
No určite to kondícii tej kvapaliny nepomohlo, ale ani sa jej za dva dni nič zásadné nemalo čo stať, to je isté.
Ale v tej súvislosti je skôr zaujímavé to čo písal tatkotom, že čo bolo s vrchnákom tej nádržky ?
Aj keď asi aj vrchnák je prítomný, keď zadávateľ píše že: „či mám len zavrieť doplniť a môžem jazdiť ďalej?“ a prečo chce doplniť ? nebolo jej tam predtým dosť ?
Ale v tej súvislosti je skôr zaujímavé to čo písal tatkotom, že čo bolo s vrchnákom tej nádržky ?
Aj keď asi aj vrchnák je prítomný, keď zadávateľ píše že: „či mám len zavrieť doplniť a môžem jazdiť ďalej?“ a prečo chce doplniť ? nebolo jej tam predtým dosť ?
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
vela aut tak prezilo roky rokuce a kvapalina v povodnej farbe.,
kedysi mali zigulaky hlavny brzdovy valec uzavrety deklom ako stare americke auta.ziadna nadrzka a plavak.
Naposledy upravil/-a seven549 v 25.10.2024 23:31, upravené celkom 1 krát.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
na zigulaku?co kupili veteranisti?to asi nebol deravy vrak 5x vyvarovany a pouzivany denno denne.
a aj keby mala kvapalina zovriet to by s tym museli jazdit tak ze brzdove kotuce svietia alebo ide z nich cierny dym.bezny soferi tak nejazdia.netreba s tym ani na okruh staci napr si zajazdit pyreneje alebo svicarsko furka-pass.
pokial jazdec --nie bezny gadzo na tdi aute -- nema minimalny zaklad co sa dana,cize vzdy origo brzdy,tak po 5 zakrute konci.
tie eshop ate zimmermann brembo textar to je vsetko blato.
-
oco13
Seven : išli sme zo svadby vo švajci a švagor zle odbočil niekde pri Chure takže namiesto na Feldkirch sme zamierili na Davos. Po ceste je Fluela-pass, mali sme novú dodavku s automatom, nejakého Renaulta. Tá cocotina nevedela (my sme to nevedeli zapnúť) brzdiť motorom a kým sme ten priesmyk zišli dolu tak sa nám z brzd doslova dymilo. Tam tá brzdovka mohla kludne aj zovrieť. 
-
oco13
Tento model bolo treba prepnúť do manualneho režimu , ja som za volantom nesedel (chvalabohu) a myslím, že ani švagor nikdy nejazdil s automatom (nemal kde)
-
lorak777
- Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52 Zdieľať na Facebook
seven, stali sme na Donovaloch a smerom do Bystrice na audi ostala vysiet jedna zadna brzda... pribrzdoval som, aj motorom som brzdil, ale zrazu pedal makky ako do blata keby sa boril...nastastie uz boli tie rovinky, tak hned podradovanie až do 1 a zastal som...vrely kotuc, buchali sme to, povolil, ale stacil jeden kotuc a brzdy kaput...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní