Opel Corsa c 2002 - budíky

Diskusia ohľadne vozidiel značky Opel

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Dzariusis
Príspevky: 13
Dátum registrácie: 29.09.2016 09:30
Zdieľať na Facebook

Opel Corsa c 2002 - budíky

Príspevok od používateľa Dzariusis »

Ahojte

Som vo svete automobilov len krátko :) Prednedávnom som si kúpil opel corsu c z roku 2002 keďže je zvonku tmavozelená chcel som aj z vnútra zelené podsvietenie a tak podobne. Stala sa mi taka vec že som chcel vymeniť žiarovky v budíkoch za zelené. Neodpojil som batériu a vybral budíky. Po vyberal som všetky žiarovky a dal do jedného otvoru jednu zelenú a pripojil som to naspäť :) ne svietilo to. Dal som inú ne svietilo. Podával som všetky pôvodné späť a uz nesvietili ani tie. Avšak svieti všetko okrem toho, napríklad kontrolky na olej batériu a tak podobne, len samotné budíky nesvietia. Vedeli by ste mi poradiť nejako co je stym? A ako postupovať dalej? :342a: :342a:
patko1
Príspevky: 5737
Dátum registrácie: 03.12.2007 11:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa patko1 »

poistky si skontroloval?
mhlavaty
opravy & diag
Príspevky: 24977
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Bydlisko: Nové Zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Nič velké by sa stať nemalo,skontroluj stmievač kde sa nastavuje jas či nie je stiahnutý a pozri poistky.
Dzariusis
Príspevky: 13
Dátum registrácie: 29.09.2016 09:30
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Dzariusis »

Nooo poistky som este nepozrel :) Robil som to uz za tmy a uz som sa na to vykaslal :/ Hneď to dnes pozriem a stmievač určite nie to som už skúšal. Ale aj tak preistotu ak by to nebolo v poistkach aky by to mohol byt este iny problém? :) A este jeden problém mam ale uz dlhšiu dobu. Hodinky na palubovke svietia "divne" jedna žiarovka vo vnútri svieti silnejšie a druhá slabšie pritom su take iste a skusal som ich aj meniť, neviem si to vysvetlit.
EASY206
Príspevky: 476
Dátum registrácie: 03.04.2011 12:33
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa EASY206 »

Poistkami to nebude,odpajanim kabelaze z konektorov pristojovky poistka neodchadza a to ze sa baterka neodpojila tiez dannu poruchu neovplivnuje,zelena ziarovka tam nebude mat vobec ziadny efekt a ziadna ina ako original,ked chces ine sfarbenie pristojovky,popozeraj sa po plazmovych budikoch(meni sa komplet cely papier pristrojovky),ktore ma svoje vlastne osvetlenie(zapojis to napr.na konektor popolnika,alebo niekde inde),no efekt to bude mat urcite iny ako po vymene samotnych farebnych ziaroviek,na tvoju chybu ti odporucam odpojit autobateriu na isty cas,mozno sa tym nieco vyriesi no chyba tam bude uplne nejaka banalna a skus poriadne sa pozriet na zasuvku kabelaze ci si vsetko spravne pripojil(zaistil) ku pristrojovke.
Napísať odpoveď

Návrat na "Opel fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných