Opel Astra H

Diskusia ohľadne vozidiel značky Opel

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

matwoo
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 11.02.2017 19:21
Zdieľať na Facebook

Opel Astra H

Príspevok od používateľa matwoo »

Dobry den, mam vyhliadnute 2 auta. Opel astra H, 2009 ročnik, 116000km, 1.6 benzin, 77kw a ako druhu variuntu Fabiu s približne rovnakymi udajmi. Celkovo mi je viac sympaticky opel, ale mam dilemu ohladom niekolkych veci. Ide o to, ako je na tom po financnej stranke servis znacky opel, ako je to s nahradnymi dielmi oplu, ci nie su moc drahe v porovnani so škodou, a celkovo by som chcel dostať odpoved od vas co sa tomu rozumeju, ci mam isť do Oplu alebo radšej ostať pri Fabii. Autam sa moc nerozumiem a očakavam od auta, ze bude spolahlive a nebudem na nom kazdu chvilu nieco menit za drahe peniaze.

Dakujem vopred za rozumne odpovede
laco1871
Príspevky: 4554
Dátum registrácie: 22.03.2012 19:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa laco1871 »

Kde bude lepšia cena

Astra ide okolo 4 000 eur

Ak zozenies Fabiu 1.6 za taku cenu, tak zober Fabiu

co si myslim, ze Fabia bude drahsia

ale zase na Fabiu zozenies ND v KAZDEJ predajni Autosuciastok
rockerao
Príspevky: 29
Dátum registrácie: 03.07.2013 19:41
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rockerao »

Astra je o triedu vyššie ako fabia, čiže porovnávaš dve rozdielne veci. Astra bude mať pravdepodobne aj vyššiu výbavu, väčší komfort. Ročník 2009 s 1.6 benzínom by mal byť spoľahlivý v oboch prípadoch.

S náhradnými dielmi nebudeš mať absolútne žiadny problém. Tie reči že diely na škodovku sú lepšie zohnateľné platili možno tak pred 10-15 rokmi, dnes už každý malý eshop zoženie úplne všetko na hocijaké bežné auto, pokiaľ tam nieje nejaká zriedkavá motorizácia alebo nieje nejak poupravované. Ceny dielov budú tiež +- podobné.

V tomto prípade ide naozaj iba o to, ktoré auto sa ti viac páči, v ktorom sa cítiš lepšie a v akom je stave konkrétny kus (bacha na búračky, vytopené autá, pobucháné atď). Samozrejme treba overiť km. Želám ti aby si dobre kúpil.
Napísať odpoveď

Návrat na "Opel fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných