Octavia 1 - 1.6 55kW - trhanie..

Diskusia ohľadne vozidiel značky Škoda

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

nacouzivatelskemeno
Príspevky: 13
Dátum registrácie: 01.05.2014 15:02
Zdieľať na Facebook

Octavia 1 - 1.6 55kW - trhanie..

Príspevok od používateľa nacouzivatelskemeno »

Chlapi... som s mojou octavkou zufali.. ide o motor 1.6 AEE . Pri jazde ,akceleracii a udrzovani plynu trha motor... pri akceleracii prve ho trosku pridusi a tak vystartuje a pri jazde na pol sekundu strati vykon..ale pozor, nerobi to stale! 5X za sebou pridam a pekne zrychluje, na 6-7-8x ho pridusi.. vcera sa vratila zo servisu lebo posledna vec, ktoru som tipoval bolo zle cerpadlo.. auto s novym ozilo.. problem pretrvava.. nove sviecky BOSCH, kable,cievka,rozdelvoac,paliovy filter,palivove cerpadlo... + prejazdena jedna flasa cistiaceho aditiva od Liqui Moly.. co to este moze robit? Zeby zla volba sviecok? Nemenil som kabel od zapalovaca do cievky... lebo v sade bol kratky :( moze to byt kablom? Klapka narychlo vycistena /vonku som ju nemal aby som nestratil udaje/ len od filterboxu.. moze to robit aj netesnost na vyfuku? Tlmic je trosku chyteny..

-Spotreba 6-8 litrov , otacky nekolisu, auto nestriela do vyfuku,neskace,nehuci..

Prosim o akukolvek radu ktora moze ma moze nasmerovat k chybe.. nerad by som menil opat auto koli nejakej chybe :41c2:
Dakujem.
nacouzivatelskemeno
Príspevky: 13
Dátum registrácie: 01.05.2014 15:02
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa nacouzivatelskemeno »

Chlapi, opat je tu zima a opat riesim problem s trhanim..



Niekedy v aprili to po zime prestalo. Celu jar a leto nic (bez problemov som bez toho hnusneho trhnutia najazdil cez 25 000 km ) , prvy krat trhlo niekedy v polovici oktobra cestou z PL kde boli teploty niekde okolo +8 stupov.. potom seria teplych dni a pohoda... posledne dve - tri tyzdne kedy uz je teplota okolo nuly trha v kuse.. a dam ruku do ohna , ze pridu teple dni, april a bude klud. Tj problem ako cez kopirak minulu zimu.



Koli tomuto problemu som uz vymenil (vsetko nove diely, ziadne bazarovky) : 2x nove sviecky (teraz su tam NGK BUR6ET) , 2x nove komplet zapalovacie kable (teraz su tam Tesla medene!) , kompletny rozdelovac + nastaveny predstih,trafo , rozvody (sice nie koli tomu ale su nove tj. preskoceny rozvod byt nemoze) , palivovy filter,vzduchovy filter , cidlo teploty motora, palivove cerpadlo a problem stale pri zimnom obdobi pretrvava....



Otazkou teraz ostava, aka suciastka ktora nebola menena moze mat suvis s teplotami ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Škoda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných