Nové čínske auta v Európe - skúsenosti, názory
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Re: Nové čínske auta v Európe - skúsenosti, názory
Autolaik - ale postupom času som prišiel k poznaniu že bývylý fuj fuj režim to mal vymyslené lepšie a presedlal som na prepravku , teda nejakú akože náhradu hromadnej prepravy. A preto to tu stále píšem, lebo si myslím, že naša budúcnosť je práve v potlačení individualnych rozmarov a nastolení hromadných záujmov - prepravy, podujatí a všetkého ostatného.
Prečo by som nepovedal svoj nazor na verejnom fore? kde inde to povedať, toto isté tvrdím aj na fajčiarke vo firme - sme sprostí a viditelne na to dopláca celá spoločnosť.
Prečo nerobím u nás v dedine? celkom lahké a jednoduché - v dedine nemáme žiadneho priemyselného robota, ktorého by som mohol komandovať, prvý dostupný je až v NR. A sú aj z maďarskej ale aj zo žochárskej strany. Nič iné už tak nejako neviem robiť, tak preto každý deň strácam čas cestou.
A pokial necháme ludí aby robili ako každý uzná za vhodné - tak skončíme tam kde sme teraz - v sračkách.
Napríklad teraz velmi fandím a podporujem nezávislých poslancov v NZ v ich kampani vráťme mesto deťom. Je to o vytlačení aut z centra a stále väčšieho okruhu v rámci mesta. Pretože pri pešibusovej preprave sa velká časť socialnych rozdielov vymazáva a zrazu sme si rovní.
Edit :
Prečo by som nepovedal svoj nazor na verejnom fore? kde inde to povedať, toto isté tvrdím aj na fajčiarke vo firme - sme sprostí a viditelne na to dopláca celá spoločnosť.
Prečo nerobím u nás v dedine? celkom lahké a jednoduché - v dedine nemáme žiadneho priemyselného robota, ktorého by som mohol komandovať, prvý dostupný je až v NR. A sú aj z maďarskej ale aj zo žochárskej strany. Nič iné už tak nejako neviem robiť, tak preto každý deň strácam čas cestou.
A pokial necháme ludí aby robili ako každý uzná za vhodné - tak skončíme tam kde sme teraz - v sračkách.
Napríklad teraz velmi fandím a podporujem nezávislých poslancov v NZ v ich kampani vráťme mesto deťom. Je to o vytlačení aut z centra a stále väčšieho okruhu v rámci mesta. Pretože pri pešibusovej preprave sa velká časť socialnych rozdielov vymazáva a zrazu sme si rovní.
Edit :
Ak končíš mesiac s 60 centami na účte a somruješ vo firme o každý jeden nadčas, tak tie peniaze vnímaš kúsok inak.posledne na com zalezi v zivote su tie posrate peniaze
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Minulý režim bol zlocinecky a najväčšiu chybu sme urobili, že jeho hlavní predstavitelia neodvisli.
Alebo, ako v Rumunsku....
Alebo, ako v Rumunsku....
-
Ricardinho83
- Dátum registrácie: 28.01.2019 16:58 Zdieľať na Facebook
"Takže áno, držgroši jazdia na koni, alebo 20 ročnom Audi, lebo veď ide.
Ini radšej jazdia v modernom pole."
Ok, takze uz je mi to jasne. Stare 5, 6 a viac valce s vykonom a spickovymi jazdnymi vlastnostami, ktore su stavane na desiatky rokov a 500+ tisic km su tie "kone" pred nastupom automobilizmu a proste ba "idu", zatial co nove Polo so senzorcekmi, digitalnymi obrazovkami a trojuholnikmi v spatakoch je to "auto". A ten skutocny"telefon" je asi iba novy Iphone, ze? Uf, taketo nazory...radsej uz fakt nebudem komentovat
Ini radšej jazdia v modernom pole."
Ok, takze uz je mi to jasne. Stare 5, 6 a viac valce s vykonom a spickovymi jazdnymi vlastnostami, ktore su stavane na desiatky rokov a 500+ tisic km su tie "kone" pred nastupom automobilizmu a proste ba "idu", zatial co nove Polo so senzorcekmi, digitalnymi obrazovkami a trojuholnikmi v spatakoch je to "auto". A ten skutocny"telefon" je asi iba novy Iphone, ze? Uf, taketo nazory...radsej uz fakt nebudem komentovat
-
oco13
Luboš a tie režimy pred minulým režimom čo upalovali čarodejnice na hranici neboli zločinecké ? ten súčasný nie je zločinecký?? Nie je to len uhol pohladu?

Inak toto by som navrhoval spraviť po každých volbáchnajväčšiu chybu sme urobili, že jeho hlavní predstavitelia neodvisli.
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Oco, áno, máš pravdu, aj feudalizmus, či ranný kapitalizmus, či stredovek, starovek, tiež boli zločinecke, voči mnohým ľuďom.
Prave preto sa bojim, že sme odsúdení si zopakovať dejiny ešte raz...,jedno, či veľkú vojnu, svätú vojnu, holokaust atď atď...
Prave preto sa bojim, že sme odsúdení si zopakovať dejiny ešte raz...,jedno, či veľkú vojnu, svätú vojnu, holokaust atď atď...
-
autolaik
- Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16 Zdieľať na Facebook
Chlapi radsej si opakujete heslo..nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt aj horsie
Oco ,napisem na plnu hubu,mna sklamala moja zena ,zradila tak ako nikdy nikto v mojom posratom zivote v najtazsich chvilach ked som ju najviac potreboval. Mam teraz stale vypisovat na vsetky mozne aj nemozne fora nezente sa,vsetky sa rovnake? Chapes co som tymto myslel?
Oco ,napisem na plnu hubu,mna sklamala moja zena ,zradila tak ako nikdy nikto v mojom posratom zivote v najtazsich chvilach ked som ju najviac potreboval. Mam teraz stale vypisovat na vsetky mozne aj nemozne fora nezente sa,vsetky sa rovnake? Chapes co som tymto myslel?
-
oco13
Džouzefe, nemusíš, ale na druhej strane môžeš. To je to kúzlo krčmy alias verejného fora, Tak ako politici nás môžu oebavať a aj to robia, tak aj ja môžem pixovať - a aj to robím.
Ako by som to - za to just?? či ako sa to hovorí.
Luboš :
Ako by som to - za to just?? či ako sa to hovorí.
Luboš :
Ja zase naopak dúfam, že matka zem nás ako druh už konečne pošle na smetisko dejín a opakovať budú delfíni alebo nejaké opice.Prave preto sa bojim, že sme odsúdení si zopakovať dejiny ešte raz
-
oco13
Ešte sem dám pár viet aby sme sa vrátili k otázke a zadaniu témy:
Nové čínske autá - názory a skúsenosti. Priamo s autami je skúsenosť nulová s modernou technikou a elektronikou pomerne bohatá. Technika predbieha naše ludské schopnosti a možnosti niekolko násobne a je jedno či je čínska , gronska alebo australska.
Čínske autá aby mohli na náš trh musia splňať europsku legislatívu a tam je to miesto odkial smrdí ryba.
Nové čínske autá - názory a skúsenosti. Priamo s autami je skúsenosť nulová s modernou technikou a elektronikou pomerne bohatá. Technika predbieha naše ludské schopnosti a možnosti niekolko násobne a je jedno či je čínska , gronska alebo australska.
Čínske autá aby mohli na náš trh musia splňať europsku legislatívu a tam je to miesto odkial smrdí ryba.
-
autolaik
- Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16 Zdieľať na Facebook
Ehm,ale tu "kozmicku" techniku vyrobili ludia 
-
oco13
Jasné to je v pohode - lenže ak vyrobím pol miliona aut a dokážu ich opraviť traja ludia na svete, kam som sa dostal???
To že niekto auto navrhne a skonštruuje neznamená, že ho vie aj servisovať. A tiež že ho navrhol tak aby bolo servisovatelné.
Práve inštalujeme výrobné linky, ktoré u výrobcu (vraj) fungovali a po prenesení cez velkú mláku zrazu hovno hovno zlatá rybka - zákazku za x milionov nedokážu spojazdniť a odovzdať.
Od septembra - kua kua
Tuninka to sa mi normálne začína páčiť. len tak ďalej
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Nové (zánovné) nie len čínske autá sú ...
Stačí si pozrieť napríklad svolavacky.cz
Alebo rôzne autofóra.
Alebo mať kamaráta dlhoročného automechanika
To naozaj radšej ostanem pri našich poloveteránoc pokiaľ sa len bude dať.
Stačí si pozrieť napríklad svolavacky.cz
Alebo rôzne autofóra.
Alebo mať kamaráta dlhoročného automechanika
To naozaj radšej ostanem pri našich poloveteránoc pokiaľ sa len bude dať.
-
metamor
- Dátum registrácie: 21.04.2009 19:51 Zdieľať na Facebook
Chlapci zlatí od Číny sa zachvilu bude učiť Európa lebo tak ako má spravenu antikoroznu ochranu čínsky BYD to sa európskym autám môže len snívať... Čína keď chce kvalitu vyrobiť vie. Cena práce u nich ako u nás v SR s rozdielom že energie sú lacné...
-
Emfo
- Dátum registrácie: 15.07.2023 08:08 Zdieľať na Facebook
Povedz ako?
Cinan zacal a zije na tom co ukradol a skopiroval a akonahle ma peniaze tak si kupi cloveka z europy aby robil robotu zanho a dal na to jeho znacku to je tak z ciny vsetko, kradnu a z toho ziju a buduju.
Cinan zacal a zije na tom co ukradol a skopiroval a akonahle ma peniaze tak si kupi cloveka z europy aby robil robotu zanho a dal na to jeho znacku to je tak z ciny vsetko, kradnu a z toho ziju a buduju.
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Takto bolo ovšem aj Japonsko.Ukradli ešte aj automatiku na Jawe.Dnes sú oni tam a my ...tiež.
EU si už nejakú dobu kope hrob a dokonca platí svojho hrobára.Poslednú dobu to tu valcuje kolosálna tupota
EU si už nejakú dobu kope hrob a dokonca platí svojho hrobára.Poslednú dobu to tu valcuje kolosálna tupota
-
oco13
Pripome§ mi ako sa amerikánci dostali do vesmíru ??? Verner von Brraun, bol rodený amík že ???? A všetky ruské osobné autá sú čisto ich konštrukcie a vynálezy, že????
Je absolutne jedno kto výrobok nakreslil a vymyslel - podstatná je poctivosť remeselnej výroby. Ak by sa aj u nás v europe zaobchádzalo s luďmi ako v číne, aj my by sme na tom boli ako oni ( v globále lepšie)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 85 neregistrovaných