Nova mazda CX-30 - 0% úrok
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
snake_srb
- Dátum registrácie: 26.01.2026 16:04 Zdieľať na Facebook
Nova mazda CX-30 - 0% úrok
Čaute, kupoval už niekto mazdu cez túto akciu, ktorá vyskakuje na mna?
"4 000 € BONUS a 0% ÚROK*
Nekonečná radosť z jazdy s Mazdou CX-30! Spoznajte vzrušenie z jazdy kompaktným SUV Mazda. Teraz s limitovanou ponukou: modelový bonus 4000 €, ktorý platí na všetky výbavy a ponuka financovania s úrokom 0%. Vyplňte kontaktný formulár a zistite viac"
Ked si nakonfigurujem vozidlo CX-30 v najnižšej výbave, bez žiadnych doplnkov, jeho cena je:
28 050€
S bonusom to je 24 050 €.
Čo vyzerá ako celkom dobrá ponuka s podmienkou, že za tým nie sú nejaké skryté poplatky. Mate s tým skúsenosť?
Aky motor je 2.5L e-SKYACTIV G 140 140 (103) k (kW) | Benzín.?
Vopred ďakujem za odpovede.
"4 000 € BONUS a 0% ÚROK*
Nekonečná radosť z jazdy s Mazdou CX-30! Spoznajte vzrušenie z jazdy kompaktným SUV Mazda. Teraz s limitovanou ponukou: modelový bonus 4000 €, ktorý platí na všetky výbavy a ponuka financovania s úrokom 0%. Vyplňte kontaktný formulár a zistite viac"
Ked si nakonfigurujem vozidlo CX-30 v najnižšej výbave, bez žiadnych doplnkov, jeho cena je:
28 050€
S bonusom to je 24 050 €.
Čo vyzerá ako celkom dobrá ponuka s podmienkou, že za tým nie sú nejaké skryté poplatky. Mate s tým skúsenosť?
Aky motor je 2.5L e-SKYACTIV G 140 140 (103) k (kW) | Benzín.?
Vopred ďakujem za odpovede.
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: Nova mazda CX-30 - 0% úrok
a prečítal si aj tie malé písmenká?
Ja som tak chcel kupovať KIU na 1/4 nky bez navýšenie s 0% urokom
A ked som prečítal tie malé písmenká a zistil " RPMN ".tak by som KIU preplatil asi o 3000€ (11-12%)
Zapamätaj si ,nič nie je zadarmo!
"
Mazda Personal: financovanie s poslednou navýšenou splátkou, úrok 0 % p. a. Ponuka je určená pre právnické osoby a fyzické osoby – podnikateľov. V prípade ponuky pre spotrebiteľa sa neváhajte obrátiť na predajcu Mazda. Uvedená ponuka má informatívny charakter a ide len o predbežnú a orientačnú kalkuláciu. Nejde o návrh na uzatvorenie zmluvy ani o záväznú ponuku financovania. Bonusová a finančná ponuka platí pre vozidlá dodané do 31. marca 2026 u zúčastnených predajcov."
Ja som tak chcel kupovať KIU na 1/4 nky bez navýšenie s 0% urokom
A ked som prečítal tie malé písmenká a zistil " RPMN ".tak by som KIU preplatil asi o 3000€ (11-12%)
Zapamätaj si ,nič nie je zadarmo!
"
Mazda Personal: financovanie s poslednou navýšenou splátkou, úrok 0 % p. a. Ponuka je určená pre právnické osoby a fyzické osoby – podnikateľov. V prípade ponuky pre spotrebiteľa sa neváhajte obrátiť na predajcu Mazda. Uvedená ponuka má informatívny charakter a ide len o predbežnú a orientačnú kalkuláciu. Nejde o návrh na uzatvorenie zmluvy ani o záväznú ponuku financovania. Bonusová a finančná ponuka platí pre vozidlá dodané do 31. marca 2026 u zúčastnených predajcov."
-
snake_srb
Veď práve, že to znie príliš dobre aby to nola pravda 
Ked som to počítal v tej ich kalkulačke, vychádza to cez 30 000 €, no nie som si istý či tam je zahrnutý aj ten bonus... Na mail mi nepodpísali
Ked som to počítal v tej ich kalkulačke, vychádza to cez 30 000 €, no nie som si istý či tam je zahrnutý aj ten bonus... Na mail mi nepodpísali
-
db69
oni si účtujú spracovateľský poplatok (2-3000€)
a na konci " poslednu navýšenu splátku" čo uvádzajú ako zostatkovú odkupnú cenu.Pri normálnom lízingu je to 1€.ale pri 0% úročení to môže byť aj 3000€
P.S ja so sa v 2023 rozhodoval medzi Mazdou CX30 a KIA XCeeed.
a na konci " poslednu navýšenu splátku" čo uvádzajú ako zostatkovú odkupnú cenu.Pri normálnom lízingu je to 1€.ale pri 0% úročení to môže byť aj 3000€
P.S ja so sa v 2023 rozhodoval medzi Mazdou CX30 a KIA XCeeed.
-
snake_srb
Aky bol výsledok rozhodovania? Spokojnost?
-
db69
"Ja som tak chcel kupovať KIU na 1/4 nky bez navýšenie s 0% urokom
A ked som prečítal tie malé písmenká a zistil " RPMN ".tak by som KIU preplatil asi o 3000€ (11-12%)"
kúpil som ju cash.
Sú to až na pár mm rovnako velké autá.Kia 1,5 turbo - Mazda 2l.Na YT je kopec porovnávania
Mazda je v kvalite a spracovaní vysoko nad Kiou.Ale ked som si porovnal +- rovnaké výbavy tak Mazda vyšla asi o 5-6 tisíc drahšie.Kolegova žena si ju kúpila. Chodí na to GA - BA ,spotreba do 6 litrov. Na 2l motor super.len to je atmosféra a nemáš tam ten wau turbo efekt ,je to také "komótnejšie " jazdenie
Ja som zatial spokojný.Ale uvidíme čo povie ten 1,5 motor .Má dosť výrobných vád.
A ked som prečítal tie malé písmenká a zistil " RPMN ".tak by som KIU preplatil asi o 3000€ (11-12%)"
kúpil som ju cash.
Sú to až na pár mm rovnako velké autá.Kia 1,5 turbo - Mazda 2l.Na YT je kopec porovnávania
Mazda je v kvalite a spracovaní vysoko nad Kiou.Ale ked som si porovnal +- rovnaké výbavy tak Mazda vyšla asi o 5-6 tisíc drahšie.Kolegova žena si ju kúpila. Chodí na to GA - BA ,spotreba do 6 litrov. Na 2l motor super.len to je atmosféra a nemáš tam ten wau turbo efekt ,je to také "komótnejšie " jazdenie
Ja som zatial spokojný.Ale uvidíme čo povie ten 1,5 motor .Má dosť výrobných vád.
-
herin
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
Ak máš o to auto záujem tak sa chod rovno spýtať do salonu, alebo tam zavolaj..
na mailové vypisovačky 40% firiem zvysoka kašle...osobná skúsenosť..
ja som takto pred rokmi kupoval oktávku..tiež bola bez navyšenia a reálne aj bola..
jedinú podmienku mali mať uzatvorené havarijko a pzp v českej poisťovni..inak nič..
zaplatil som reálne za 3 roky na splátkach to čo aj reálne auto stálo...platil som 50% akontáciu..
na mailové vypisovačky 40% firiem zvysoka kašle...osobná skúsenosť..
ja som takto pred rokmi kupoval oktávku..tiež bola bez navyšenia a reálne aj bola..
jedinú podmienku mali mať uzatvorené havarijko a pzp v českej poisťovni..inak nič..
zaplatil som reálne za 3 roky na splátkach to čo aj reálne auto stálo...platil som 50% akontáciu..
-
strelecbn
- Dátum registrácie: 29.10.2011 18:09 Zdieľať na Facebook
Tiež som takto pred 2 rokmi kupoval Kugu, bez navýšenia ale cez ich lízingovku. Poistenie len cez nich. Auto ti nepatrí, až pokiaľ neuhradíš poslednú splátku. Stačí deň omeškania, môže sa stať že v banke majú nejaký problém, a auto ti berú bez náhrady. Keď som si to všetko zrátal, zobral som úver, poistku som si nadstavil podľa seba, majiteľ auta som od prvého dňa, a spolu ma to vyšlo asi o 150€ viac. Kuga má vyšla necelých 30000€ hybrid. Tiež má motor z Mazdy, ale ešte ten starší 2.5l . Hovorí sa že je aj spoľahlivejší ako ten nový. Určite, ak môžem poradiť, by som pozrel aj toho Forda. Teraz má 183 koní , ja mám ešte 190 a spotrebu mám dlhodobo 5l.Za 31000€ má vyhrievané predné aj zadné sedadlá, volant, predné okno, myslím vyhrievané, full led svetlá, je priestorovo o dosť väčšia, väčší výkon, menšia spotreba. Ale s Mazdou určite tiež trafíte do čierného. Veľa šťastia.
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Mazda ma asi vyssiu predajnost, ako jazdenka
.
Na druhej strane, padame do recesie, az nie je auto nutnost ako obziva, mozno by sa oplatilo este chvilu pockat
.
Na druhej strane, padame do recesie, az nie je auto nutnost ako obziva, mozno by sa oplatilo este chvilu pockat
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
To nebude chvíľka... 
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Veru nie - napraviť ten marazmus potrvá...
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Tatko , my už to neuvidíme, ale myslím si, že ho nikto nikdy nenapraví a len sa prevezme ako štýl života. 
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
To dúfam nie. Nerozumiem, prečo ešte nie sú v uliciach státisíce ľudí. Galerka robí čoraz horšie.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
no práve preto sa to nenapraví, lebo teraz nikto nejde do ulíc. 
-
db69
6-7 odpovedí/rád +- k téme.
A potom klasika .
A potom klasika .
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný