854 548
inzerátov
Pridať inzerát

Nefunkčný pohyb kurzormi v príspevku.

   Obsah fóra Auto-moto fórum Témy týkajúce sa Autobazar.EU
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
raven85
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (133)
Založený: 10 október 2011
Príspevky: 1480
Nabehané: 17 dní 3 hod 9 min
Predmet: Nefunkčný pohyb kurzormi v príspevku. PríspevokZaslal: 04.05.2015 18:47   
Dobrý večer páni.
Asi som našiel pred niekoľkými dňami bug pri pridávaní príspevkov. Pri pohybe medzi riadkami v príspevku nefunguje pohyb s kurzormi - "šípka hore a šípka dole".

Skúšal som to pod win, aj pod linuxom. Browser: Firefox 37.0.2.

Neviem, či robím niečo ja zle, poprípade je chybný skript pre pridávanie príspevkov, alebo je to tak naschvál...?

Robí to aj vám?
_________________
Ak nájdeš v živote cestu bez prekážok, určite nevedie nikam...
Citovať
***zmazaný člen***
moderátor fóra
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 19101
Nabehané: 0 min
PríspevokZaslal: 04.05.2015 19:28   
Nie. Skus pouzit iny prehliadac.

Laki to je ako rada...keď máš pokazené auto,skús iné auto.Syn (programátor sa smeje a toto odkazuje)
Citovať
***zmazaný člen***
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 9636
Nabehané: 0 min
PríspevokZaslal: 04.05.2015 19:32   
Mne to robi uz vsetko ale take nic som nepostrehol, nejaky problem. Mam chromy googel :)
Citovať
myotis
Známa tvár - Feldo (77)
Založený: 27 november 2013
Príspevky: 928
Nabehané: 20 dní 8 hod 13 min
PríspevokZaslal: 04.05.2015 19:34   
Opera 29 ten isty problem.
_________________
Vsade bol, vsetko videl...
...a kde nebol, tam sa chysta
Citovať
ivko1
Legenda - Ford T (577)
Založený: 02 august 2006
Príspevky: 13539
Nabehané: 2 mes 3 dní 12 hod
PríspevokZaslal: 04.05.2015 19:37   
Tiež som sa s tým už zmieril, otváram v OPERE, mám síce aj Firefox ale ten používam pre iné weby, Chrome zásadne nepoužívam, rád sa vyhýbam Googlackým veciam, lezú mi na nervy
Citovať
raven85
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (133)
Založený: 10 október 2011
Príspevky: 1480
Nabehané: 17 dní 3 hod 9 min
PríspevokZaslal: 05.05.2015 07:32   
Tak nič - budem musieť počkať na vyššiu verziu. Predtým to na FF nerobilo - len teraz, s prechodom na verziu 37.X.X.
Hádam to verzia 38.Y.Y spraví. Meniť kvôli tomu browser isto nebudem - s FF som spokoný...:)
_________________
Ak nájdeš v živote cestu bez prekážok, určite nevedie nikam...
Citovať
ivko1
Legenda - Ford T (577)
Založený: 02 august 2006
Príspevky: 13539
Nabehané: 2 mes 3 dní 12 hod
PríspevokZaslal: 05.05.2015 07:54   
Fakt už nevedia od dobroty čo majú vymýšlať. Kedysi sa dalo v Opere nastaviť v rýchlom prístupe, kolko budem mať okien na šírku, potom prišla aktualizácia v ktorej to nešlo a ešte k tomu ten počet okien na šírku bol iný, takže mi to rozhádzalo v podstate celý rýchli prístup.
Človek si zasa zvyká a tot pár dní dozadu znova aktualizácia a znovu sa zmenil počet okein na šírku a zasa mi to cele rozdrbalo angry

Ja neviem čo za de-bi-lov to tvorí, ked nevedia do toho zakomponovať možnosť nastaviť si počet okien na šírku.

Firefox tiež žiadna sláva, tam zasa neustále padal zásuvný modul Adobe Flash... Vždy to vyriešila odinštalácia modulu a opätovná nová inštalácia Adobe Flash, ale vždy to vydržalo len pár napríklad 15 dní a zasa znovu rovnaká procedúra
Citovať
raven85
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (133)
Založený: 10 október 2011
Príspevky: 1480
Nabehané: 17 dní 3 hod 9 min
PríspevokZaslal: 05.05.2015 08:01   
Mne FF nepadal nikdy. Ani kvôli flashu. A to mám hocikedy otvorených aj 20 záložiek naraz...:).
Ide to stabilne na všetkých OS. A ani s doplnkami žiaden problém.(klop klop klop)
_________________
Ak nájdeš v živote cestu bez prekážok, určite nevedie nikam...
Citovať
raven85
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (133)
Založený: 10 október 2011
Príspevky: 1480
Nabehané: 17 dní 3 hod 9 min
PríspevokZaslal: 15.05.2015 15:57   
Ďalší bug na obzore - v tej istej konfigurácii mi nefunguje prepínanie príspevkov na úvodnej obrazovke - tie dve šípky, ktorými sa dá prepnúť na posledné príspevky. Bug som objavil asi 2-3dni dozadu a nepomohol ani upgrade na Firefox 38.
Tak isto nefungujú tlačidlá B i u Quote...
Nedajú sa stlačiť. Ak však kód zapíšem v tvare html kódu, ale s [ ] tak to funguje v pohode. V predvoľbách som si všimol, že je vypnuté HTML - môže to mať súvis s tým?

P.s.: pohyb kurzorom v príspevku už funguje...:)
_________________
Ak nájdeš v živote cestu bez prekážok, určite nevedie nikam...
Citovať
autolaik
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (118)
Založený: 15 marec 2009
Príspevky: 2427
Nabehané: 24 dní 16 hod 52 min
PríspevokZaslal: 16.05.2015 21:40   
to prepinanie nefunguje ani mne. Vyskusane na androide a na notebooku s w7/chrome/. Pri starom dizajne prispevky prepina
Citovať
niner
Povedomá tvár - Favorito (33)
údržbár
Založený: 20 január 2011
Príspevky: 373
Nabehané: 1 mes 0 dní 7 hod
Bydlisko: Trenčín
PríspevokZaslal: 18.05.2015 13:12   
prepinanie skuste chalani, malo by ficat,
co sa tyka bbcode, B U I atd tiez by malo ist aj na ff38, skusal som
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Témy týkajúce sa Autobazar.EU