Nefunkčné kúrenie a sekanie okna - bmw diagnostika v BA

Diskusia ohľadne vozidiel značky BMW

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

tomaskolen
Príspevky: 4
Dátum registrácie: 18.12.2017 16:16
Zdieľať na Facebook

Nefunkčné kúrenie a sekanie okna - bmw diagnostika v BA

Príspevok od používateľa tomaskolen »

Čaute,

Mám bmw 320d, e90, 2007, automat, diesel a mám na aute dva problémy, ktoré mi nedokázali vyriešiť ani v dvoch servisoch.

1. Nefunguje mi kúrenie na pravej strane auta, hadice pod kapotou od motora sú horúce, ale auto dáva iba studený vzduch na pravej strane, na ľavej strane ide kúrenie normálne. Mali ho už dvaja autoelektrikári a vedia sa dostať do nejakej úrovne na diagnostike, kde im vlastne všetko ukazuje, že je dobre a nevedia kde je chyba. Ževraj všetky klapky idú v pohode, pričom tam by mal byť logicky problém ,keď na jednej strane to funguje a na druhej nie.

2.
Keď dávam dole okno na strane spolujazdca ide tak sekano, stlačím gombík pohne sa o centimer, potom stlačím a zasa o cm. Proste keď stlačím gombík dole tak sa pohne iba vždy o cm a keď aj to okno skúšam naprogramovať že ho podržím dole 20 sek atď tak to nejde.

A čo je moja otázka? Obaja autoelektrikári mi povedali, že mám ísť do bmw na diagnostiku, lebo oni sa so svojou diagnostikou dokážu dostať iba do určitej hĺbky. Na druhej strane keď vstúpim do bmw a napichnú moje auto na diagnostiku zaplatím 200€. To radšej niečo kúpim frajerke a pod.

Takže napadlo ma, či niekto nemá v BA bmw diagnostiku, ktorá mi pomôže odhaliť problémy bez toho aby som išiel do autorizáku a zaplatil tam kopec prachov. Vďaka!
Napísať odpoveď

Návrat na "BMW fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných