Navrhujem zriadiť rubriku "RING"

Novinky, problémy a všetky záležitosti týkajúce sa admina

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

bombalino
Príspevky: 1721
Dátum registrácie: 28.11.2010 20:11
Zdieľať na Facebook

Navrhujem zriadiť rubriku "RING"

Príspevok od používateľa bombalino »

V posledných mesiacoch tu mávame občas kopec osobných konfliktov v ktorých možno aj z nejakej tej ponorkovej choroby pramenia priame,či nepriame útoky,uštipačné poznámky,vyplakávania (prečo ten to a henten zase tamto mohol a ja nemohol),ten napísal to a henten tamto, mazanie príspevkov a následné udeľovania kariet a odporúčania od moderátorov aby si o tom dotyční kohúti písali v ss.Potom sa osobné antipatie roznášajú ako mor po všetkých témach a skôr či neskôr zase prepuknú v osobnú vojnu nicku A s nickom B.Navrhujem zriadiť nejakú rubriku napr.v téme "Na pobavenie",kde si to dotyční páni v rámci SLUŠNOSTI vydiskutujú pred všetkými ostanými prispievateľmi.Bude to prínos v minimálne tej veci,že vzájomné antipatie dotyčných zostanú v jednej téme,kde možno dospejú k názoru že sú v skutočnosti obaja dobrými ľudmi len im to trošku duní v búdkach,lebo sú tu veľmi často a možno to aj pobaví otatných prispievateľov a trošku oživí fórum.Vzájomná diskusia by sa mohla po nejakom čase a nadobudnutí dojmu zúčastnených strán že už všetko čo chceli povedať povedali vymazať.Nikomu by to neuškodilo a všetka nenávisť a antipatie by boli sústredené v jednej škatuľke ktorá by sa po nejakom čase zmazala.Howgh.P.S. nejaké názory na vylepšenie sú vítané.
Atlas
moderátor fóra
Príspevky: 4686
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Po skúsenosti som skeptický voči akejkoľvek myšlienke na zmenu systému...

Keď sa vám snaží človek dohovoriť, naráža hlavou na betónovú stenu... Keď sa niečo zmaže, je zle.. Keď sa nezmaže, je tiež zle.. Ak dáš kartu je zle, ak nedáš kartu je zasa len zle... Ak dáš BAN, pýtajú si zrušenie... Ak nedáš BAN, pýtajú si jeho udelenie.. Nikto nechce byť moderátor, no každý svojimi pripomienkami na to, čo je najlepšie, fórum nepriamo moderuje, po priamej výzve však ustupuje...

Čo s vami...? Vyhradiť tému, kde si to dotyčný vyžerú do krvi..? No neviem... Akokoľvek je myšlienka úprimná, som skeptický... Len tak banálna téma akou je "Debata o všetkom" mala veľmi ťažký začiatok, lebo sa v nej videlo všetko, len nie to, na čo bola primárne určená...

Úprimne dôvod vidím v tom, že ako moderátori sme voči vám velice benevolentný, na tento systém sa zvyklo a každý sa tu naváža do každého ako sa mu zachce... Ak by sa malo ísť tvrdo v rámci pravidiel, mazalo by sa tu a udelovali BANy na upokojenie ako na bežiacom páse...

Úprimne, s takou anarchiou, aká vládne tu som sa ešte nikde nestretol... Niektorí (a pomaly sa medzi nich začlením) už rezignovali... Nemám chuť tu niekoho prevychovávať, nie na to som moderátor...

Často sa argumentuje, že šak sme tu dospelí na chlapskom fóre... Nevidím toho pomaly jediný dôkaz, riešia sa tak banálne konflikty ako na úrovni strednej školy osobitnej...

Niektorí by si mohli zobrať príklad z jedného nemenovaného užívateľa.. Sám si uvedomoval, že je ten typ, čo si svoj názor nenechá pre seba, dokonca si je schopný ho dosť horlivo zastať... Aby sa teda vyhol zbytočne vyostreným konfliktom, požiadal o zrušenie celého konta, čo mu bolo z časti vyhovené...

Nerád však zbytočne kecám, moje slová, ako aj slová každého, čo podo mnou vyjadrí svoj názor toto fórum nikam neposunie... Opäť raz si tu pár ľudí vyleje dušu (ako ja teraz), niekto si ponadáva, niekto súhlasne prikývne.. No tým to hasne a ide sa ďalej.. Len ďalšia z kopy tém, ktorej snahou bolo úprimne niečo zmeniť, no zostala nepochopená... Ak chceme niečo pre toto fórum spraviť, zmena musí byť viditeľná, systematická a hlavne s jasným cieľom dotiahnutá do konca... Nemalo by však ísť o snahu jednotlivca..
mhlavaty
opravy & diag
Príspevky: 24976
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Bydlisko: Nové Zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Žiadalo by sa napísať,a bolo by toho veľa.Ale...sem chodia ľudia (cca 90%) niečo napísať,preniesť svoju hlúposť,nasratosť,zlosť a ulaviť si. Určite sa neriadia potrebou alebo nutkaním konať dobro,radiť a pomáhať.
Ten zbytok fasa chalanov čo chcú aj vedia aj chápu,tým niet čo písať,a keď tak poďakovanie,lebo vďaka ním to ešte má celé zmysel.
Vidím to proste tak,hlupákovi píšeš zbytočne,rozumného sa netýka.Je to aspoň demokratické a tak sa tešme že sme sa dožili časov,keď väčšina môže riadiť menšinu.Pokračovanie myšlienky v druhej vete
jonathan104
Príspevky: 2733
Dátum registrácie: 22.02.2011 20:54
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jonathan104 »

silno som rozmýšľaľ či reagovať, ale prečo nie,odhliadnem od zadávateľa témy, ktorý je vmojich očiach pokrytec a slizký had s rozpolteným jazykom (schizofrénia-rozpoltená osobnosť).
ťažko veriť človeku, ktorý minulý týždeň nadáva, uráža a obviňuje, že toto všetko myslí úprimne a v dobrej viere. Vedel, že zareagujem a vytvoril si pôdu na oficiálne pokračovanie v urážaní. Verím, že to tak bude!!!
Áno som za slušnosťa vadí mi ťažká arogancia, povýšenectvo a očividne tuná na tomto fóre je s tým problém,len preto, že sa na to snažím upozorniť.
Dám príklad navysvetlenie,skúste alkoholikovy povedať,že je alkoholik. A to isté je aj tu,keď sa pýtam, prečo sa dotyčný vyjdaruje tak alebo onak. Vznesie sa vlna kritiky a urážok. Potom sa alibisticky založí téma o slušnosti a ten čo je obvinený si má preukázať alibiby!!!! Silná káva.
Prajem pevné zdravie a veľa zábavy. V tejto téme už nebudem reagovať,nechávam vyprázdnené bojové pole.
Otázka na zamyslenie, prečo som napr. ja alebo tisíc iných majiteľov VW tupci, blbci a neviem ešte aké tituly nám prislúchajú???? A podľa zadávateľa témy, nemám právo sa brániť, lebo som konfliktný!!!! Sqelé a smelo do toho!

Ozaj som skoro zabudol aký sú amíci tupci, lebo nevedia radiť a používajú automat, ale na druhú stranu sú strašne múdri lebo neprišli na chuť VW! :42f8:
Celá téma na grc aj so zadávateľom!
bombalino
Príspevky: 1721
Dátum registrácie: 28.11.2010 20:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bombalino »

Nech sa páči Vážení prispievatelia práve ste si mohli vypočuť slovník človeka,ktorý skoro v každom treťom príspevku píše o slušnosti,porozumení a láske medzi blížnymi.
Kujon78
Carschanger
Príspevky: 5424
Dátum registrácie: 17.10.2005 23:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Kujon78 »

A čo neslušné povedal ???

Slizký had ??? Lepšie jak že je ko... alebo primitív, alebo iné počastovania či ?

A šak má pravdu, lebo niekto má VW je d.e.b.i.l , primitív bez vlasntého názoru, ovca ktorá patrí len do stáda a nemá výjsť z domu sama :-)

Kto má japonca je inteligent, frajer a jeden jediný prebudený z Matrix-u, osvietený a vyvolený :-)

Napr. ja mám problém kde sa zaradiť :-) Mám volvo :-) kľudne sa zastanem aj koncernu :-)

Ja som ešte horší, lebo som chudák, ktorý s nechal odrbať tým že kupil draho auto, že som sa nechal namotať na bývalého člena tohto fóra s dovozom auta, a mám si kupiť naspäť superb lebo mám z toho traumu a neviem aké veci :-) To, že mám skúsenosť s Volvom s nie som z neho preposratý len preto, že to je VOLVO. Že v podstate som barbar a primitív, ktorý nevie posúdiť čo MNE viac sedí ? alebo nesedí ? Že napíšem že som čakal viac na základe ospevovaných kvetnatých vetách na tomto fóre ???

Skrátka nie každému sedí všetko, čo sedí tomu druhému. Ak si dovolí s nami nesúhlasiť, tak je proti nám a podobné zmýšľanie. Že sa v 528 témach zhodli to nevadí, ale už v 3 za sebou idúcich nie, tak ho hneď odsúdim je že proti mne :-)
Naposledy upravil/-a Kujon78 v 09.01.2013 22:38, upravené celkom 1 krát.
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

Moje domovské fórum, resp jedno z domovských je offroadfórum.cz absolútne nemoderované.Tak isto 4x4nazory.sk aj .cz, offroadklub.sk sú nemoderované aj keď tam nejaký moderátori sú. No dá sa povedať že nevidím rozdiel medzi AB a tými ostatnými. Akurát tu sa modroši oveľa viac odbavujú a je tu nejaký trápny filter na sprosté slová na ktoré si aj tak každý nájde spôsob ako ich použiť. Nasilu sa tu chcú zavádzať pomaly svetuškárske pravidlá, onedlho sa začne asi slúžiť aj omša za nenapraviteľných. Fórum je jednoducho krčma, kde si každý povie čo má na jazyku. A zvlášť ak ide o skôr o chlapské fórum. A chlapi, nech sa hrajú na akýchkoľvek inteligentov, jednoducho sprosté slová občas použijú, lebo to tak je. Písomná forma má svoje záludnosti a napr. aj mňa napr. Jonatán považuje za nadutého arogantného narcisa a ak to poviem niekomu, čo ma pozná, zareaguje Ty???!! arogantný???!! nadutý???!!
K mojej osobe sa viaže jedna moja obľúbená príhoda, keď mi raz v zamestnaní povedala o hodne staršia kolegyňa, sčítaná a inteligentná pani šlachtického pôvodu po predkoch, ktorá rada veršovala, že: pán XY, kto s Vami nevie výsť, nad sebou sa musí zamyslieť ;-) A niečo na tom bude, lebo v reále naozaj vychádzam asi s každým na svete. No písomná forma komunikácie za absencie prejavu emócií, často hovorí ako keby inou rečou. Preto som presvedčený, že moderátorské zásahy bývajú často práve z tohoto dôvodu neadekvátne.
Kujon78
Carschanger
Príspevky: 5424
Dátum registrácie: 17.10.2005 23:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Kujon78 »

Dovolím si súhlasiť aj s ACON-om :-) Neviem či môžem :-)

Pár krát som tu už dostal príspevky, že mám tu vyslniečkované príspevky. Presne to tu chýba. Nikto nevie, ako to človek myslí. Každý má svoj typ humoru, ktorý nie je všetkým blízky. Niektorí nedokážu akceptovať individualitu iných a čo teraz ho odsúdim ako človeka ? Šak môže mať inde iné názory ako ja. Aj keď povedzme v autách sa nezhodneme, tak sa môžeme zhodnúť pri babách. Alebo v životných postojoch :-)

A ten písomný STYK je jednoducho niečo úplne iné ako reálny pokec :-) Ale keď je zrazu autobazáru a by prišlo viac ľudí, tak by sme sa mohli spoznať aj trošku viac ako cez nič nehovoriace písmenka :-)

Ale koľko ľudí prišlo ?? do 10 ?? Kto cica nezažil naživo, tak si myslí že je to arogantný chlapík, ktorého všetci zaškatuľkovali ku smajlíku :::

Aj turba sme teraz viacery sfúkli, lebo sme teraz s ním nezdieľali názor. Opäť škatuľkovanie. Doteraz prehnane bezpečný za každú cenu a zrazu že nemá zimné gumy, tak nebezpečný práve on. Tu sme sa bavili vo všeobecnosti, teda skôr sme to porovnávali s väčšinou. Väčšina bez zimných je nebezpečná !!! človek bez skúsenosti na letných v zime je jednoducho väčšie nešťastie ako neskúsený so zimnými.

Skrátka sú témy, názory v ktorých sa aj najlepší kamaráti vedia posekať, ale stále ostávajú kamarátmi a radšej sa o tom nebavia - politika, názor na iného kamaráta a tak. Ale v podstate sme si stále blízky :-)
Naposledy upravil/-a Kujon78 v 09.01.2013 22:56, upravené celkom 1 krát.
Atlas
moderátor fóra
Príspevky: 4686
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Vyjadriť súhlas s Aconom? Posuniem vyššie, či to nezačneme postihovať BANom :d :D

Ja si dovolím súhlasiť s väčšinou napísaného... Čo sa týka neadekvátnosti zásahov.. Asi by sme sa museli baviť o konkrétnych prípadoch...

Čo sa týka pravidiel, poznám aj fórum so striktnejšími pravidlami ako toto a podobné kvázi problémy tam neexistujú...

S tym svätuškárením tiež nesúhlasím, tak tragicky to nevidím, i keď filtrovať slovo h0vn0 je možno trocha moc :d :D
Kujon78
Carschanger
Príspevky: 5424
Dátum registrácie: 17.10.2005 23:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Kujon78 »

Ja som vedel, že som nemal s tým ACON-om začínať :40bd:
bombalino
Príspevky: 1721
Dátum registrácie: 28.11.2010 20:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bombalino »

Len aby som to zhrnul.Dotyčný pán ma označil za slizkého hada s pokrivenou chrbticou,ktorý sa za niekoho(neviem koho)schováva.Ďalej som podľa neho schizofrenik a alkoholik a k tomu všetkému komunista a štb-ák.Ja som ho nazval duševne narušeným človekom,lebo takú kopu nezmyslov ako napísal on na niekoho koho v živote nevidel a nepozná ho to normálny človek nemôže byť.A úplne svoju inteligenciu dokázal tým (keď som mu dal zeleného smajlíka),že to mám ukazovať svojmu otcovi.Je toto podľa teba normálne?Na jednej strane písať o slušnosti a robiť zo seba baránka a potom sa vyjadrovať ako hovedo.No to potom neviem kto sa za koho schováva.Po témach vypisuje o nejakom stopovacom psovi ktorý chodí v jeho šlapajách.No to potom dovi dopo zdravý rozum.
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

Kujon78 napísal:...
Ale koľko ľudí prišlo ?? do 10 ??...
Myslím, že to nepramení z nezáujmu, alebo dokonca opovrhovania. Každý má svoje priority. Ak sa mám vyjadriť za seba tak som aj chcel prísť. Ale som v klube 2 značiek ktoré ma spájajú s ľudmi rovnakého záujmu a snažím sa zúčastňovať práve tých zrazov, ktoré navyše často bývajú aj v CZ. Hlavne ak sú spojené s jazdením a to sú. Tam okrem kontaktov načerpám kopec info o aute ktoré vlastním. Pred tým som hodne chodil na HiFi zrazy, ale na to už nemám toľko času. Bývam v RD s veľkým pozemkom a to je dosť povinností, lebo kto tak býva, vie , že je to nekonečný príbeh. + máme ako rodina rozsiahlu usadlosť na SS čo si tiež vyžaduje čas a práve počas zrazu som menil tesnenie pod hlavou na traktore, lebo bolo treba pokosiť lúky. Ako, ja sa nesťažujem, ja to tak mám rád, len AB zraz mi akosi nevydal. A takto ako ja, majú povinnosti a priority mnohí iní. Takže by som absenciu neodsudzoval pre nezáujem. Ja, ak bude niečo komorné v blízkosti NR rád prídem, hlavne ak to bude cez týždeň. Víkendy sú už horšie. Tam je AB na dosť neprioritnom mieste.
Kujon78
Carschanger
Príspevky: 5424
Dátum registrácie: 17.10.2005 23:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Kujon78 »

Najhoršie je stavať sa do roly rozhodcu. Miešať sa do debaty medzi dvoch s tým, že idem držať jednému stranu za každú cenu. A teraz to bolo dosť často vidieť. Jednoducho treba to nechať tak, aby si to vyjasnili oni medzi sebou.

Ja tiež napr. neviem nejako komunikovať s Ivkom, skrátka si nejako nesedíme alebo niečo také. Neviem, v živote som ho nevidel ale nejako sa po písmenkách nechápeme :-)
Kujon78
Carschanger
Príspevky: 5424
Dátum registrácie: 17.10.2005 23:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Kujon78 »

Vieš zase iný pohľad. O termíne sa vedelo dlho, dokonca sa veľa ľuďom prispôsobovalo, či už časovo či už lokalitov, ale nakoniec tak či tak neprišli. Ok. Objektívne dôvody sa nájdu, ale takéto percento je pomerne nízke.

Ale ja nejdem nikoho súdiť ani neviem čo. Kto chcel a mohol prišiel. Len ak čítaš o 50-tich ľudoch a príde 10 :-( Je to minimálne zaujímavé :-)
Atlas
moderátor fóra
Príspevky: 4686
Dátum registrácie: 21.05.2012 13:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Atlas »

Kujon, predstav si, že si sa dnes registroval a založíš tému, prečo ti bliká kontrolka oleja..

Prvé 2-3 príspevky ako tak v k téme, potom tam naklusajú ľubovoľný dvaja užívatelia a začnú si tam medzi sebou vybavovať nejaké kvázi problémy, ktoré majú korene ešte z čias Inkov...? Zapíšu sa 2 strany balastu, ty nevieš, o čom kto točí a namiesto odpovede máš dramatickú literatúru...

Dôvod, prečo moderátor musí do takejto diskusie zasiahnuť je myslím jasný...

Ono sa ľahko povie, nechajte ich, nech si podebatia... Ale treba brať ohľad na všetkých, čo je.. A to mi ver kurewsky ťažká pozícia, lebo NIKDY nevyhovieš každému... Vždy je niekto akože ukrátený...

Už dvakrát to tu bolo napísané... Osobne sa nepoznáme, po písmenách to je celé na chu.ja.. Ja sa väčšinu času udrbávam, keď niečo píšem (teraz nie) no druhá strana to nemusí tak pochopiť.. Napr. aj pred minútou som dostal červený palec, a to len na nevinnú poznámku :d :D

Ale nejdem sa kvôli tomu nasierať... To že sa nechápeme je prirodzené, ale robiť z toho takú vedu, aby sa kvôli tomu musel vyhradzovať priestor na riešenie konfliktov je úprimne aj na mňa priveľa...

Návrat na "Témy týkajúce sa Autobazar.EU"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní