Nafta za lacnejšiu cenu

diskusia o aditívach, aký olej pre moje vozidlo ...

Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS

Danubit1
Dátum registrácie: 19.09.2010 20:47
Zdieľať na Facebook

Nafta za lacnejšiu cenu

Príspevok od používateľa Danubit1 »

Žijem v zahraničí a auto mám registrované tam.
Na Slovensko pravidelne jazdím. Aké sú možnosti nabrať naftu za cenu ako pre auto registrovane na SK ? Naznačte…
Kontroluju iba značku alebo chcu na pupme aj technický preukaz ?
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Re: Nafta za lacnejšiu cenu

Príspevok od používateľa db69 »

len špz.Zbytok si domysli
kamarát tu je ženatý ale pobyt má v CZ.
Takže je v r..i
kirams
Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kirams »

Ale to kde ma pobyt je jedno.
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

Že je to celé kravina ako každý jeden výplod tejto tupej bandy pri moci je jedna vec, ale žiť a zarábať v zahraničí a pri prvej príležitosti plakať, že musím zaplatiť za naftu tak isto ako tam, je vec druhá. Poľutovaniahodná.
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

kirams.Ano
Ale preto má na aute CZ špz. Jedine že by to prepísal na ženu.
kirams
Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kirams »

Ukrajinci vlastnia auta s SK znackami, neverim ze cechom by to neslo.
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

ja neplacem zajtra budem tankovat naftu za 2.12 chf asi okolo 50 litrov.ale ako no ved zvihli platy.tak sa to dorovnava.rozdiel po zdrazeni na plnej nadrzi cca 60 litrov je do 13-15 chf.podla toho kde clovek natankuje.

na slovensku je zdrazenie mensie ako v zahranici.

zahranicie je tiez pekne vychcane.len co pustili do medii ze bude drahsia nafta benzin hned okamzite do hodiny ceny stupli.hoci mali este benzinky v nadrziach paliva za lacnejsie ceny.tak to bolo v nemecku rakusku svicarsku.

ale az pridem domov uz to bude lacne lol

zijem vo svicarsku uz taham snad 17 rokov ale auta mam stale na sk spz.tri auta legalne prihlasene uzivane a odpisujem km na dani.obcianka slovenska vodicak slovensky.jazdim svicarskymi firemnymi autami.

nevidim dovod menit na zahranicne nic ani auto ani doklady.to ze to povie fizel alebo uradnik este neznamena ze musim.zakon je zakon vzdy je tam medzera alebo vynimka ako sa tomu vyhnut.
Danubit1
Dátum registrácie: 19.09.2010 20:47
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Danubit1 »

Ano, zarabam v zahranici. A nemam problem tych 30 E navyse na madrzi zaplatit. Ale mam radost, ked vybabrem so sučasnou fico-vladou vsede, kde sa da. Oni si stavaju haciendy za nase peniaze (mojich rodicov, co ziju na SK) a mna budu zdierat ?
Nechcel som to pisat, ale ked sa pytas, odpovedam 🙂
speedmann
Dátum registrácie: 26.05.2007 09:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa speedmann »

Zober z rodiny auto na SK evč, natakuj a prelej, keď sa Ti chce, alebo niekde tesne pred pumpou prehoď si SK evč na tu chvíľu, ak nekontrolujú TP.
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

co stym ma fico ze usa zautocili na tych arabov.

mali by ste byt radi ze na sk su lacnejsie paliva.co to chcete tankovat ako v nemecku a slovensky plat????

cela zapadna eu ma drahu naftua benzin.a stacilo len aby usa zautocili.kedysi 80 v 90 rokoch usa zautocilo na kuwait a hned u nas boli ceny za benzin dvojnasobne urcite pamataju vsetci dnesny 60tnici.

zahranicne auta budu kompenzovat rozdiely medzi cenami

a co unia nechapem to vy verite ze unia nas spasi????? aj zakon veta nam chcu vziat lebo take zakrpatene slovensko nebude vyskakovat.unia nehne ani prstom pre slovensko.a ani pre svojich obyvatelov zapadnej eu.

nemci dobre z koze nevyskocili ked preslo zvysenie dph. dph budu mat z 19 zrazu 22 percent.
cicmanec942
Zdieľať na Facebook

Danubit1 napísal: 27.03.2026 21:16 mam radost, ked vybabrem so sučasnou fico-vladou vsede, kde sa da.
Tak týmto im to fakt natrieš! :2f93: Možno to kvôli tomu aj od pondelka zrušia, ktovie...
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Danubit1 napísal: 27.03.2026 21:16 Ale mam radost, ked vybabrem so sučasnou fico-vladou vsede, kde sa da. Oni si stavaju haciendy za nase peniaze (mojich rodicov, co ziju na SK) a mna budu zdierat ?
v nemecku neni korupcia? odkial nasi politici vedia ako zdierat a bohatnut.usa anglicko francuzko nemecko.to su krajiny ktore dobyvaju ine krajiny.

vies ako hovoria nemci teraz na vladu a na to aky je tam chaos?ze kym sa budu mat tucny mastny milonari dobre tak dovtedy sa v tom nemecku nic nezmeni.

sami nemci napr v stuttgarte vravia ze kedysi to mesto 90 roky bolo ako ukazka pre cely dojcland ako to ma byt.vsetko tam fungovalo perfektne.a dnes je to mesto len hamba nemecka.

robis v nemecku a tebe nevadi ze pride na slovensko nemecky milionar a kupuje lacno ornu zem od slovaka v okoli trebisova,ktory je neznaly ako to funguje vo svete???a este mu k tomu pomahaju slovaci aby nemec lacno kupil.kupi lacno zem -hektare- pestuje tam plodiny ktore su skodlive pre spodne vody a produkty predava za drahe peniaze v zahranici.ale naklady mal malicke lebo slovensko je pre milionarov lacna krajina.

svicarsko by mu take nieco neumoznilo.aby dojil ich krajinu a zarabal miliony.vo svicarsku sa da zem len prenajat.pokial neskodi.

a kazdy vie kam to speje ak slovensku zem skupia zapadny europania.

a ak si v tom nemecku dufam ze cucas aj ich socialny system ako ja svicarsky.dane,fond nezamestnanosti a marodky.

ak si tam na slovensku zivnost alebo pracovnu zmluvu tak to je onicom.
Naposledy upravil/-a seven549 v 27.03.2026 22:50, upravené celkom 2 krát.
cicmanec942
Zdieľať na Facebook

dnes je to mesto len hamba nemecka
Len či za to nemôže rovnaká ľavičiarska banda, ktorú dokola volia kreténi ako ty aj u nás? :::
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

je to praveze opak toho ako si myslis.cize napr ficovci tam pri vlade niesu

navacsi sef je v nemecku kancelar ako bola merkelova.ak ludia zvolia zleho kancelara tak sa to taha roky a roky. kancelar je vo funkcii dlho.aj cez 10rokov.a ma to dopad na celu eu.

kolko rokov tahala merkelova????

svicarsko tam maju funkcie politici len rok a zase nove volby s tym ze narodnostne mensiny nemaju pravo volit vladu.mozu to len clenovia starej svicarskej konfederacie.hovori sa tomu schweizer eidgenossenschaft,cize obcania znaly minulosti.ak by si sa tu teraz prestahoval natrvalo,zil tu mal deti vnukov ktory by sa tu narodili studovali a zili tak , tvoj pravnuk by uz mohol byt v tej garde ktora voli vladu

preto tu nepohne zo zakonmi ziadne usa alebo eu.mlady su pouceny starsimi.ktory nieco odzili a maju skusenosti ako to bolo.
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Danubit1 napísal: 27.03.2026 19:09 Žijem v zahraničí a auto mám registrované tam.
Na Slovensko pravidelne jazdím. Aké sú možnosti nabrať naftu za cenu ako pre auto registrovane na SK ? Naznačte…
Kontroluju iba značku alebo chcu na pupme aj technický preukaz ?
Neverim, ze ked prides na domacu benzinku, kde Ta poznaju, ze Ti nedaju slovensku cenu...

Návrat na "Oleje, mazivá, palivá, aditíva"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných