Môže ložisko kolesa klepkať?

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

herin
Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33
Zdieľať na Facebook

Re: Môže ložisko kolesa klepkať?

Príspevok od používateľa herin »

No u teba 40 aut..ja auta nemenim ako ponozky..auta mam od novoty aj 10 rokov a nepredal by som ich..este pojazdia...
Musis mat asi vela znamych na STK ked ti take suto prejde..:)
Tu na STK kamarata jebali vies za co?by sa niekomu rozum zastavil a ja by som ich poslal do riti a nezaplatil im..vsetko mal v pohode az prisli chlapci na to ze na rezerve je 16tka disk a na aute ma letne 17tky..
Narovinu povedali,ze chcu uplatok 20 eur aby presiel..
Ja mam rezervu dojazdovu 19tku a na aute zimne disky 16tky..letne 17tky..v zivote sa nad tym nikto nezamyslal..pokial je ten disk s pneu schvaleny tak nemaju nic..
Ale odbocil som trochu mimo temu...
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

40 aut na 5 ludí , neviem či je to vela za 40 rokov. Na Stk také veci ako tlmiče pokial viem nemerajú. S kolesami ešte donedavna fungovalo požičanie od suseda. A napríklad taký pickup už reklamovali aj ludia priamo tam. Ako to že nový passat vyhodia za emisie a starú vraždu nechajú ísť??? Ono je to tým že to EURO 1 splní asi aj parná lokomotíva. No a práve tým že vidia chudáka na starej filcke skôr prižmuria oko aj bez uplatku ako pri človeku na ktorom je vidieť, že je finančne za vodou. :4012:
Ty máš autá od NOVOTY a ja auto kupujem ako 25 ročné a tých 4 - 5 STK dá. :40bd:
autolaik
Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autolaik »

Hmmm, pridam sa aj ja do vopred prehranej bitky o TCO ? :d :D

Zatial len.. oco, zas si kupil feliciu?
oco13
Zdieľať na Facebook

Nie, ale už rok mám Punto čo bolo ešte za menej eur. :300f:
A prečo by mala byť bitka o TCO prehratá?? - doniesol to sem Mp3Turbo a ja som si až dovtedy myslel že som lakomý. Turbo mi ukázal, že nie, že len rozmýšlam ekonomicky. :300f: :40bd:
Ešte doplním, že do buducnosti sa nebudem orientovať až tak na cenu, ale skôr na objektívnu zodpovednosť :4012: Už mám na bazoši nastavené vyhladavanie - predám auto bez prepisu. :3906:
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Oco, lenze Felicia nebola auto ani v case uvedenia na trh.
To je tragedia a parodia v jednom.
Dodnes obdivujem W, ako dokazali vytrieskat nekrestanske peniaze z takeho čuda... :41c2:
Groopi
Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Groopi »

oco13 napísal: 30.12.2025 09:32 Ver tomu že netreba, lebo tam proste nerozlišuješ odkial ide klepanie. A na jazdné vlastnosti si postupne zvykáš, že auto húpe alebo slabo brzdí alebo ťahá do strany zistí až niekto, kto v tom nejazdí pravidelne. Tam sa menia veci až keď odpadnú, aj to nie vždy.

Ja som mal tak požičanú Felíciu od bratranca, a keď som mu vravel čo všetko na tom je veľmi zle tak len pozeral, jediné čo priznal že nato kašle bol výfuk, hneď za katom diera.
Inak brzdilo to všelijak len nie dobre, jedna guma zjazdená oproti ostatným až rapídne, húpalo sa to, a všetko búchalo.
Ale inak to šlo stále ale kde je jej koniec už neviem.
Asi plechovky. Inak ju mali od novoty jeho rodičia, 1.3 pred faceliftom.
Groopi
Zdieľať na Facebook

lubos zimovcak napísal: 30.12.2025 21:13 Oco, lenze Felicia nebola auto ani v case uvedenia na trh.
Dodnes obdivujem W, ako dokazali vytrieskat nekrestanske peniaze z takeho čuda... :41c2:
V tej dobe asi nič lepšie vyrobiť nevedeli ( alebo nemohli ? ) a možno by aj vedeli len iné by sa asi nepredávalo…
Ale nato aký to bol šrot tak ich jazdilo kopec a v našej rodine ich mali ale 3. Krstná ju má dodnes.
Aj kopec kamošov ju malo, aj všetky motorizácie - v podstate som sa viezol na všetkých tým pádom. Ale 1.6 šla asi najlepšie popri nafte ale na tej som šiel len po meste.

OT: Za koľko šla nová? Lebo čo viem ešte keď som bol zasran tak šli za nejakých 150000Sk ale rok už veru neviem.
oco13
Zdieľať na Facebook

lubos zimovcak napísal: 30.12.2025 21:13 Oco, lenze Felicia nebola auto ani v case uvedenia na trh.
Punto 1, Peugeot 206, Saxo, Tico, Nexia , Kadet, Clio1 - kolko ti ich tu mám vymenovať ak ti zaviažem oči a posadím ťa do ktoréhokolvek po 25 rokoch jazdenia tak nerozoznaš v čom sedíš.
Uvedom si, že ja tie autá kupujem po 17tom majitelovi, pol mega na krku a 25 rokov života. :o
Edit Nová felicia bola za cca 250t Kčs.
autolaik
Zdieľať na Facebook

A 250.000 bola vtedy cena menšieho bytu v Bratislave
oco13
Zdieľať na Facebook

Kolko stáli volakedy Favority?? Keď som v 86tom nastupoval do Dusla tak si kamarati brali uvery na Fačko. Ja som vtedy ulovil Shade 1000MB za 3000 kčs v bazare pri NR žel. stanici, dnes je tam Turancar.(teda dlho bol) :4012:
Edit tak to bolo 88 a stal 85t Kčs pri priemernom plate 3t Kčs
autolaik
Zdieľať na Facebook

Ja v 1993 som riadne dlho hľadal v Avize Škodu 105/120 M do 40.000 korún. A v 1997 zas sakra dlho favorita do 100.000
oco13
Zdieľať na Facebook

120L som kupil nahodou asi v92 - 3 ťom, zánovnú lebo mamin brat sa rozvadzal, bola za 50t. a tá bola v rodine dlho predlho. :4012: Fačko kratke som nikdy nemal , len van+ to bolo kombi s takou laminatovou búdou.
Groopi
Zdieľať na Facebook

Ako pozerám tie roky, tak vidím že som tu asi najmladši prispievajúci… V rokoch čo sú tu písané som ťahal káčera prípadne ešte niekde nebol poriadne ani na pláne… :d :D Ale baví ma čítať o tom aká to bola doba…

K cene feldy: Dosť peňazí na tú dobu, a hlavne keď sa brali aj úvery. Ujco sa teda zrejme musel dobre buchnúť po vačku…
A tak dnes si myslím že ceny sú dnes tiež vysoké a autá sa berú na úvery, lízingy nakolko tie platy sú v porovnaní nízke ale môžem sa mýliť…
Ja osobne si neviem predstaviť kúpiť pri mojom plate nové auto.
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

Ak si nemá auto na seba zarobiť tak kúpa nového je ekonomický nezmysel. Kúpa na úver je samovražda...
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

oco13 napísal: 30.12.2025 21:32
Punto 1, Peugeot 206, Saxo, Tico, Nexia , Kadet, Clio1 - kolko ti ich tu mám vymenovať ak ti zaviažem oči a posadím ťa do ktoréhokolvek po 25 rokoch jazdenia tak nerozoznaš v čom sedíš.
Uvedom si, že ja tie autá kupujem po 17tom majitelovi, pol mega na krku a 25 rokov života. :o
Edit Nová felicia bola za cca 250t Kčs.
Oco, 206 je aj po 18 rokoch pevne auto.
Sice to tiez hooo..o ide, ale oproti Felicii je to nebo a zem.
O prevodovke ani nehovorim. Felicia je des.
A to ma 206 otrasnu prevodovku... :41c2:

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: AdsBot [Google] a 2 neregistrovaní