Mondeo V predne svetlo
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Re: Mondeo V predne svetlo
Polícia takéto veci ( aj horšie ) nerieši už dlho.
A popravde neviem či je to moc pocit ale ja som policajta na ceste ( rozumej zastavujúci policajt ) nestretol asi dva roky. Ak nie viac.
A popravde aj keď som stretával fukaná, papiere, a dovidenia.
A to som mal auto ktoré bilo do očí tým že bolo na zemi, malo podnárazníky, krídla, malo US svetlá, a iné kolesá od série.
To zaujímalo policajta raz, a ešte výfuk.
Ale zato som zažil že luďom v okolí zato brali aj cedule.
Či som mal štastie alebo proste moj štýl riešiť originálne veci sa vyplatil. Kdohovie.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
pred 2 rokmi som bol autom na stk DEKRA stk stanica kde som uz mal osram led H7.sledoval som co bude a nepovedali mi na to nic.
az ked som na konci kontroly mu to povedal ze si chcem nieco vyskusat preverit.
technikovi som povedal ze auto ma osadene ledky a chcem vidiet ci neoslepuju.a zobral to tak ze aj jeho to zaujima tak siel do toho.
vybral som jednu ledku a dal tam halogenku.osvetlenie plochy rovnake led a aj halogen.ledka bola osram H7 46 euro kus.
ale uz mi to povedal ze tie nalepky tam mam dodat.na svetlo a na el kabel od svetla.a budu si to preverovat ci danne auto je v databaze schvalenia ktora sa stale meni a dodavaju sa dalsie a dalsie modely aut.
vw golf ma schvalene ledky od osramu kazdy jeden od golf 1 2 3 4 5 6 7
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
vela aut ma nieco nelegalne ale pokial to nebije do oci a nehukota po veceroch vyfukom tak je to ok.policajt nebude riesit kazdu blbinu.
ale ono na druhej strane je to aj dobre ze nemozu niektore veci riesit tak ako za sociku pretoze sa to aj zneuzivalo zo stany fizlov.a zase je aj zle ze niektore veci neriesia pretoze niektory maju fakt na autach to co by tam vobec nemalo byt.napr kdejake ledkove rampy na kamionoch dodavkach a gazikoch.z ktorymi oslepuju po cestach.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných