Mercedes W176

Diskusia ohľadne vozidiel značky Mercedes Benz

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

lyall
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 18.06.2015 18:10
Zdieľať na Facebook

Mercedes W176

Príspevok od používateľa lyall »

Ahojte,

rad by som kupil Mercedes A180 (W176) rocnik 2013 s benzinovym motorom a zaujimal by ma Vas nazor na toto auto. Auto by bolo kupovane jazdene asi najskor dovoz.

Zaujimal by ma Vas nazor na servisovanie a udrzbu tohoto auta, ci to je nejak extra narocne, alebo sa to da v pohode. Predpokladam, ze by som to asi neservisoval v originalnom servise MB.

Precital som si tu v inych temach o 6 rocnom servise zdarma v MB a predpokladam, ze vela ludi mi na toto asi neodpovie nakolko su tie vozidla stale v tom 6 rocnom horizonte servisovania zdarma, ale ak by sa nasiel niekto s dakou realnou skusenostou velmi by mi to pomohlo.

Takisto by ak je tu majitel tohoto auta tiez by som bol rad za akukolvek skusenost s tymto autom. Ide o to, ze si vyberam medzi tymto autom, alebo potom novou Ibizou 2017, ktora este nie je sice dostupna, ale pockat by problem nebol, akurat A180 sa mi paci o dost viac vyzorom, avsak ak by tie naklady na to auto boli prilis vysoke by som ho neriesil. Najazd nemam vysoky do 15tis. km rocne prevazne mestskej jazdy.

Za kazdy podnet Vam dakujem
Napísať odpoveď

Návrat na "Mercedes-Benz fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných