Mercedes w203 - hluk zo zadnej časti vozidla
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 18.03.2025 20:51 Zdieľať na Facebook
Mercedes w203 - hluk zo zadnej časti vozidla
Zdravím , mám Mercedes C-klass W203 C220 2004 sedan 6st.manuál . Pred 3 dňami som zapadol v blate so zadnými kolesami skoro do polovice. Samozrejme čo to dá 1-2 , spiatočka...
Odvtedy počujem zozadu pri 1-2 taký čudný zvuk ako keď zapnete vysavač je možné že diferenciál som načal alebo pneumatiky už zvonia ked dostali na frak pri tom zapadnutí? Priznám sa nemali už najlepší dezén takže toto im mohlo už len dopomôcť. Ten zvuk sa prejavuje pri nizkych otáčkach a rýchlosti väčšinou 1-2 a pri točení volantom sa aj jemne ten zvuk mení.
..Nejake rady , tipy? Dúfam že to nieje ten diferák
Odvtedy počujem zozadu pri 1-2 taký čudný zvuk ako keď zapnete vysavač je možné že diferenciál som načal alebo pneumatiky už zvonia ked dostali na frak pri tom zapadnutí? Priznám sa nemali už najlepší dezén takže toto im mohlo už len dopomôcť. Ten zvuk sa prejavuje pri nizkych otáčkach a rýchlosti väčšinou 1-2 a pri točení volantom sa aj jemne ten zvuk mení.
..Nejake rady , tipy? Dúfam že to nieje ten diferák

-
- Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44 Zdieľať na Facebook
Re: Mercedes w203 - hluk zo zadnej časti vozidla
Pneumatiky ak by im niečo bolo, by sa ozývali predovšetkým pri vyššej rýchlosti jazdy.
Takže skôr to bude ten diferencial, konečne to čo si písal že si robil, by tomu kľudne mohlo pomôcť.
Takže skôr to bude ten diferencial, konečne to čo si písal že si robil, by tomu kľudne mohlo pomôcť.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní