Mercedes Vito 2005 - nejde otočiť kľúč

Diskusia ohľadne vozidiel značky Mercedes Benz

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

vrba kia
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 01.01.1970 01:00
Zdieľať na Facebook

Mercedes Vito 2005 - nejde otočiť kľúč

Príspevok od používateľa vrba kia »

Dobrý deň. Neviete o niekom kto opravuje odblokovanie volantu alebo spinanie? Vložil som kľúč a nejde otočiť a je volant zablokovaný .
Vito w639 . Západné Slovensko ak sa dá. Ďakujem
wilz
Príspevky: 3687
Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa wilz »

Možno som mimo a naozaj to máš nejako zablokované, ale mne sa na našich autách bežne stáva, že keď chcem naštartovať, tak kľúč v spínacej skrinke nejde otočiť. Vtedy pootočím zamknutý volant doľava aj doprava a zároveň skúsim pootočiť kľúčom v spínacej skrinke. Zatiaľ to vždy išlo.

A ak je to naozaj zablokované, robia také voľačo aj bežné kľúčové služby, treba sa u nich spýtať.
xentry
Príspevky: 1958
Dátum registrácie: 29.06.2018 17:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa xentry »

Elektronicky kluc, elektronicky zamok volantu, ktory dostava povel od spinacej skrinky po vlozeni elektronickeho kluca. Trojkombinacia elektronickych veci. Stale je dobre si overit diagnosticky, ktore robi problem a to potom riesit, diagnosticky sa do auta bez zapnuteho zapalovanie dostat nejde ale bez moznosti zapnut zapalovanie diagnostika zacina preverovat tieto tri komponenty, spinacku, zamok, kluc. Kluc je samozrejme overitelny ak su 2. V niektorych pripadoch aj pri tychto elektronicky sa moze stat, ze ostane tak zablokovany jazycek zamku, ze treba trhnut volantom, ktory sa onho oprel a otocit klucom. Zvykne ale byt pocut v tomto pripade, ze motorcek v zamku sa snazi pracovat po vlozeni kluca do spinacky, zamok ma odomknut uz po vlozeni kluca.

Bezna klucova sluzba s tym vela nespravi, pokial nema zariadenia na programovanie elektronickych klucov a vycitanie potrebnych veci zo spinacky, ktore k tomu treba. Zamok volantu v tomto pripade este imobilzer v sebe nema.
Napísať odpoveď

Návrat na "Mercedes-Benz fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných