Mazda 3 - tempomat

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Mazda fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
tamili
Založený: 22 marec 2012
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 49 min
Predmet: Mazda 3 - tempomat PríspevokZaslal: 04.08.2020 16:32   
zdravim, ospravedlnujem sa dopredu ak tu uz tato tema bola ale chcel by som sa spytat ci je mozna dodatocna montaz tempomatu na mazdu3 1.6 benzin 4st.automat r.v. 2004
dakujem za odpovede
Citovať
bjbbobek
Nová tvár - Trabanto (16)
Založený: 03 jún 2012
Príspevky: 502
Nabehané: 4 dní 14 hod 8 min
Bydlisko: Gbely (Mazdof)
PríspevokZaslal: 05.08.2020 14:07   
Pozeral som schémy a tempomat je tam pre motorizáciu LF 2.0L , L3 2.3L , L3 WITCH TC 2.3L aj s prevodovkou FN4A-EL. V schémach 1,6 nemám zakreslenú , ale určite sa bude dať.
Viac video:

https://www.youtube.com/watch?v=9RHH2T_Pt-I
_________________
Mazda Premacy 2004 DiTD 74 Kw
Fiat Brava 1.2 SX 16V 80 60 Kw
Skoda Fabia 1,2 Htp 47 Kw
Mazda 323F 1999 DiTD 66Kw uz nieje ale motor žije dalej
Citovať
martincichy
Nová tvár - Trabanto (18)
Založený: 18 september 2016
Príspevky: 3938
Nabehané: 10 dní 11 hod 48 min
PríspevokZaslal: 05.08.2020 17:26   
Ako mas ovladany plyn? Elektronicky alebo lankom?
Citovať
tamili
Založený: 22 marec 2012
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 49 min
PríspevokZaslal: 05.08.2020 18:29   
zdravim, to praveze neviem, ani majitel nebie a ja tiez neviem ako to zistit, ja ju nemam zvazujem kupu ale som zvyknuty na tempomat preto spekulujem
Citovať
oco13
Legenda - Ford T (1115)
Založený: 14 december 2008
Príspevky: 9972
Nabehané: 5 mes 7 dní 2 hod
Bydlisko: okr.nové zámky
PríspevokZaslal: 05.08.2020 19:00   
je to marný, je to marný, je to marný
_________________
Moje príspevky sa netýkajú aut ,ale zadávatelov.
Citovať
tamili
Založený: 22 marec 2012
Príspevky: 15
Nabehané: 2 hod 49 min
PríspevokZaslal: 05.08.2020 19:11   
no ja viem???????? , nie vsetci sme bohuzial technicky zdatni preto ziadam radu
Citovať
oco13
Legenda - Ford T (1115)
Založený: 14 december 2008
Príspevky: 9972
Nabehané: 5 mes 7 dní 2 hod
Bydlisko: okr.nové zámky
PríspevokZaslal: 05.08.2020 19:28   
Toto nebolo k technike ,ale k ludskému spôsobu myslenia - volakedy sme hovienko pekne obchádzali , dnes sa doň skočí oboma nohami a ešte sa aj pomrví.
_________________
Moje príspevky sa netýkajú aut ,ale zadávatelov.
Citovať
martincichy
Nová tvár - Trabanto (18)
Založený: 18 september 2016
Príspevky: 3938
Nabehané: 10 dní 11 hod 48 min
PríspevokZaslal: 05.08.2020 20:07   
Otvorit kapotu, pozriet sa na skrtiacu klapku a musi byt jasne, ci je klapka ovladana lankom alebo nie. Ak je ovladana lankom, daju sa kupit kity na tempomat, nove cca 300-400 eur. Ak je ovladana elektronicky, da sa dorobit tiez. Trochu lacnejsie.
Citovať
raven85
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (133)
Založený: 10 október 2011
Príspevky: 1507
Nabehané: 17 dní 9 hod 48 min
PríspevokZaslal: 07.08.2020 14:39   
Ako hovorí martincichy predo mnou.
Sám mám univerzálny Kit. Cena s montážou 400e.
Ak si od Košíc, tak viem dať tip na chlapíka, čo ich montuje.
Pre mňa to bola asi najlepšia investícia do auta. Veľa chodím dlhé trasy jednou rýchlosťou a ten komfort mi stál za tie peniaze.
_________________
Ak nájdeš v živote cestu bez prekážok, určite nevedie nikam...
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Mazda fórum