869 172
inzerátov
Pridať inzerát

Mazda 626 - obd scan

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Mazda fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
koloman79
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 103
Nabehané: 4 hod 8 min
Predmet: Mazda 626 - obd scan PríspevokZaslal: 08.01.2018 14:40   
Dobry den viete my poradit kde najdem obd pripojku na mazde 626 , r.v 99 motor 2,0 85 kw GF, hladam len pre informaciu uz som pokukal cez net ale len pod kapotou je zastrcka pod volantom alebo niekde inde nie je prepozeral som vsade ale nenasiel este pod plastamy neviem ? alebo len to co je pod motorom a ak ano aky kabel by som mal nan zohnat , len pre informaciu , auto nema ziadnu chybu len skusit ake hodnoti meria dakujem
Citovať
Dzibi
Založený: 05 október 2017
Príspevky: 32
Nabehané: 1 hod 32 min
PríspevokZaslal: 08.01.2018 16:06   
Čo tak Mazda 6 obd a google obrazky?? Ze by to tam na šupu bolo?? Obd mam a je to šmejd...
Citovať
koloman79
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 103
Nabehané: 4 hod 8 min
PríspevokZaslal: 08.01.2018 16:16   
obrazky na googli som pozeral a niektore maju niektore nemaju OBD pod volantom
Citovať
Dzibi
Založený: 05 október 2017
Príspevky: 32
Nabehané: 1 hod 32 min
PríspevokZaslal: 08.01.2018 16:20   
Ja man tiez na audi pod volantom, ale mam ju odtial vytiahnutu kvoli kradezi (uz som tak kupil) ked chcem diagnostiku musim z boku palubovky vytiahnut dekel.. ten moj vergel by aj tak nikto nekradol keby zbadal tie km...
Citovať
bajo777
Legenda - Ford T (567)
Vrchný konštruktér
Založený: 03 august 2010
Príspevky: 10281
Nabehané: 3 mes 26 dní 16 hod
Bydlisko: BH - bratislavske humno
PríspevokZaslal: 08.01.2018 16:31   
niektore mazdy mali aj pod kapotu steker
_________________
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)


Citovať
martin cichy
Obľúbený člen - Bawo (85)
Založený: 26 január 2010
Príspevky: 3268
Nabehané: 6 dní 21 hod 9 min
Bydlisko: ML-HE-MI
PríspevokZaslal: 08.01.2018 16:40   
Pod kapotou, pri ľavom hrnci na tlmič, v blízkosti je aj poistkovy box.
_________________
Toyota corolla verso 1.6 LPG BRC by Ekomont, Korejovce -Svidník
Citovať
koloman79
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 103
Nabehané: 4 hod 8 min
PríspevokZaslal: 08.01.2018 16:40   
ale tejto neviem najst alebo asi ani nema
Citovať
koloman79
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 103
Nabehané: 4 hod 8 min
PríspevokZaslal: 08.01.2018 16:41   
takze pod kapotou a aky obd kabel potrebujem k tomu zohnat alebo kde viem zohnat ?
Citovať
bajo777
Legenda - Ford T (567)
Vrchný konštruktér
Založený: 03 august 2010
Príspevky: 10281
Nabehané: 3 mes 26 dní 16 hod
Bydlisko: BH - bratislavske humno
PríspevokZaslal: 08.01.2018 17:30   
mal by si si ujasnit naco to vlastne chces, pocitam ze za 5 korun nozik na tvoje auto nebude, mazda/ford maju IDS, kde mas len rocnu licenciu bajoko 1000 evri, taketo riesenie si predstavujes ?
_________________
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)


Citovať
bjbbobek
Nová tvár - Trabanto (12)
Založený: 03 jún 2012
Príspevky: 415
Nabehané: 3 dní 18 hod 55 min
Bydlisko: Gbely (Mazdof)
PríspevokZaslal: 08.01.2018 18:10   
Mazda 626 nemala OBD/OBD II. To iste ani 323F a ani premacy.
Mazda zacala pouzivat OBD az u 6 2002 a potom pokracovala 3 a potom 5.
Ked chces len na citanie chybovvych kodov tak ti staci led dioda, navod najdes na forach mazda.
_________________
Mazda Premacy 2004 DiTD 74 Kw
Fiat Brava 1.2 SX 16V 80 60 Kw
Skoda Fabia 1,2 Htp 47 Kw
Mazda 323F 1999 DiTD 66Kw uz nieje ale motor žije dalej
Citovať
***zmazaný člen***
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 9657
Nabehané: 0 min
PríspevokZaslal: 08.01.2018 18:25   
Ale no. Mali 17pinove konektory pod kapotou tak ako starsie toyoty mali pod kapotou 22pinove konektory tak ako aj moderne napr. hyundai/kie maju klasicke obd2 aj konektor zvlast pod kapotou cize mozu mat 2 v jednom aute, mercedes mal svoje, bmw mali svoje stare pred obd2-kami

Pozri tu na staru 124ku a vsetci vyblikavaju cez hluposti kody :)

Citovať
juraj975
Nová tvár - Trabanto (2)
Založený: 13 marec 2009
Príspevky: 59
Nabehané: 5 dní 0 hod 2 min
PríspevokZaslal: 08.01.2018 22:47   
Presne cviro ma pravdu mal by mat zasuvku v motore pri poistkach kde sa daju vyblikat kody,chyby ale ziadne merania ani hodnoty sa s toho nedozvies, a ak ti nesvieti ziadna chybova kontrolka motora abs airbag... tak si myslim ze ti nevyblika ani ziadnu chybu (opravte ma ak sa mylim)
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Mazda fórum