Land Rover Disco Sport 2021
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 11.10.2009 13:46 Zdieľať na Facebook
Land Rover Disco Sport 2021
Jaksiktaksik nevidim kategoriu pre LR tak je to tu.
Uvazujem nad novym autom. Moj ciel je primarne MB GLC. Ked tak ale pozeram po alternativach z "nepremiovej" sekcie, Disco Sport je nieco na co sa da pozerat. Bohuzial, jeho povest nie je velmi dobra z minulosti.
Su nejake skusenosti s tymto variantom od 2020? Diesel 110kw, 4x4.
Dik
Uvazujem nad novym autom. Moj ciel je primarne MB GLC. Ked tak ale pozeram po alternativach z "nepremiovej" sekcie, Disco Sport je nieco na co sa da pozerat. Bohuzial, jeho povest nie je velmi dobra z minulosti.
Su nejake skusenosti s tymto variantom od 2020? Diesel 110kw, 4x4.
Dik
-
- Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56 Zdieľať na Facebook
Re: Land Rover Disco Sport 2021
Ak kupuješ nové, spoľahlivosťou sa nelíši od súčasného MB či BMW, alebo čohokoľvek v danej triede. Ak máš plán vlastniť ho do 100 - 120 000km a je možné to obdobie pokryť zárukou, aj predĺženou, nevidím problém. Do jazdenky by, som nešiel. Hlavné problémy sú 2. Životnosť olejoveho čerpadla a životnosť rozvodovej retiazky. Ako u mnohých súčasných áut. Osobne by som išiel do benzínu ak je vôbec v ponuke, alebo niečoho s 3oj litrom. No to je asi mimo rozpočet.
-
- Dátum registrácie: 09.08.2021 16:57 Zdieľať na Facebook
.
Naposledy upravil/-a laohu v 14.05.2025 09:21, upravené celkom 1 krát.
-
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
A pritom taká Dacia, či Nissan X trail poskytne rovnaké služby, za lepšie peniaze,
Ak nie lepšie.
Samozrejme, až auto bude nové, nie je o čom, niet sa čoho báť.
Až bude " nové", myslené u majiteľa, ale jazdené.., tak by som sa na to radšej riadne vyspal.

Ak nie lepšie.
Samozrejme, až auto bude nové, nie je o čom, niet sa čoho báť.
Až bude " nové", myslené u majiteľa, ale jazdené.., tak by som sa na to radšej riadne vyspal.
-
- Dátum registrácie: 26.04.2025 08:35 Zdieľať na Facebook
Discovery Sport po roku 2020 prešiel faceliftom s vylepšeniami, čo mohlo zlepšiť spoľahlivosť oproti starším modelom, najmä s motormi Ingenium. Diesel 110 kW (D150) môže byť pre niekoho lenivý a spoľahlivosť tohto konkrétneho motora je stále diskutabilná. Pred kúpou si dôkladne prečítajte TollByPlate recenzie, pozrite sa na fóra majiteľov a auto si preverte v servise. Mercedes GLC je považovaný za spoľahlivejšiu voľbu, hoci Discovery Sport ponúka viac priestoru a potenciálne lepšie off-roadové schopnosti.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných