Lancia Lybra 1.9 JTD - zadné dvere + iné

Diskusia ohľadne vozidiel značky Lancia

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

renam
Príspevky: 21
Dátum registrácie: 30.12.2008 21:55
Zdieľať na Facebook

Lancia Lybra 1.9 JTD - zadné dvere + iné

Príspevok od používateľa renam »

ahojte, nešlo nám otvoriť pravé zadné dvere. Centrál aj odomkne aj zamkne. Ale ani keď odomkne, tak sa nedajú dvere zvonku otvoriť len z dnu. Viete mi povedať, čo to mohlo byť, lebo keď sme poobede prišli k autu, tak v pohode všetko fungovalo. Aj otvorenie, aj zatvorenie. Takže to nemôže byť ani zlomené, ani vytiahnuté s kĺbu. Nechápem. Niečo tam však musí byť, prečo to nešlo. Či to tam len o niečo zadrhlo a potom sa uvoľnilo. Naozaj neviem.
Teraz trochu od veci. Určite sa už o tom písalo, ale keď som hľadala, tak som nič nenašla. Je niekde na internete umiestnený servisný manuál k Lybre?
A ešte jedna otázka, keď otočím kľúčom v zapaľovaní do prvej polohy, tak mi začne pár sekúnd niečo pípať a potom opäť, keď naštartujem. Čo to pípa. Predchádzajúci majiteľ hovoril, že mu to pípalo, keď ho upozorňovalo na námrazu ak bolo pod -1 stupeň. Ale nám to pípa stále, aj keď ukazuje teplomer + 8. Ďakujem za odpovede a rady.
petyy
Príspevky: 3134
Dátum registrácie: 16.12.2009 15:03
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa petyy »

malo by to pípať krd 5 stupnov a menej. ak ti nesvieti iná kontrolka motora počas jazdy, nemal by byť problém. a tie dvere? neviem, treba to zrejme rozobrať a pozrieť. to sa tkto cez net nedá..
jankode
Príspevky: 682
Dátum registrácie: 21.02.2008 16:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jankode »

Nakoniec ste Lybrú kúpili, tak som to pochopil? Zbehni do autorizovaného servisu či tam náhodou nemajú servisný manuál a opýtaj sa ich ak na veci čo Ťa zaujímajú. však zato nič nedáš...Tu môžeš len chytiť mylné info, kedže Vaše auto nikto nevidel a všetko sú to len dohady :zg282:
Napísať odpoveď

Návrat na "Lancia fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných