Lak na disky - určený pre strmeňe
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: Lak na disky - určený pre strmeňe
podpultové
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Cico - ak na disk obuješ nízkoprofilovú pneumatiku tak sa automaticky aj disk stáva nízkoprofilový.
Mne ostali elektrony tak som na ne obul staré diagonalky a na druhý deň kukám jak puk - šak ja mám diagonalne disky.
Mne ostali elektrony tak som na ne obul staré diagonalky a na druhý deň kukám jak puk - šak ja mám diagonalne disky.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ved to si mohol dopisat ze pneumatiky.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Čo som mal dopísať a prečo JA?! Ty si napísal, že si mal na autách kadejaké aludisky, väčšinou nízkoprofilové! 
-
failbuster
- Dátum registrácie: 29.04.2024 18:37 Zdieľať na Facebook
Dal som to nakoniec vypieskovať, do pece, a nalakovať, kamošovi čo si to tak už dával a pozná ho, a je spokojný. Skrátka všetko Kým sa zachránim, aj tak, tie disky čo by som teraz predražené kúpil, prešli by rovnakým procesom, pretože chcem zlatú farbu, nie striebornú.
A ja nenajazdím veľa km - 12 km do práce, raz za výkend výlet do cc max 100km. A toto nie sú nízkoprofilové - obyčajné 15-ky. Krúžky môžem preventívne vymeniť. ale vypadajú ako nové.
A zas budme realisty je to skoro 20 ročné auto par oderkov to už má.
V pneuservise budem pri nich a dám im jasne najavo že nežiadam si ani jeden škrabanec !
Potom dám fotky ako to vyzerá
A ja nenajazdím veľa km - 12 km do práce, raz za výkend výlet do cc max 100km. A toto nie sú nízkoprofilové - obyčajné 15-ky. Krúžky môžem preventívne vymeniť. ale vypadajú ako nové.
A zas budme realisty je to skoro 20 ročné auto par oderkov to už má.
V pneuservise budem pri nich a dám im jasne najavo že nežiadam si ani jeden škrabanec !
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
"Potom dám fotky ako to vyzerá" - ja radšej nie, a nie len disky
Vzhľad je posledné, čo ma na aute zaujíma.
Prvé sú brzdy, nápravy, potom motorický stav no každý podľa seba.
Vzhľad je posledné, čo ma na aute zaujíma.
Prvé sú brzdy, nápravy, potom motorický stav no každý podľa seba.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
povacsine je ludom jedno ci im alu disky na aute oskrie pri prezuvani.lepsie povedane 90 percent slovakov to neriesi.failbuster napísal: ↑11.09.2025 12:12
ludia riesia aby auto bolo mlade v ciernej farbe kombik a dizel.
ten zvysok vyhladava napr takychto prezuvacov https://www.youtube.com/shorts/QUKw92FLauc
ja koli zvysenym cenam + nekvalitnej praci + uz cenovo dostupne vybavenie,som si kupil minuly rok vlastne vybavenie vlastny pneuservis.nic take drahe bezne stroje navratnost nakupu som pocital na 4 roky,ale vie o tom cela ulica kamosi atd uz som 40 percent z nakupom naspat.
mam otvorene len ak som doma a aj to len vecerne hodiny od 17.00 ked su vsetci z prace doma a vikendy pokial nikam nejdem.a najviac ma to bavi robit v nedelu poobede.dielnu a autozdvihak som spravil uz pred cca 10 rokmi.len pre seba.
tak isto ma aj kamos otvorenu svoju malu restiku len pondelok-piatok cez ranajky obed vecere inac zavrete.aj vikendy.
za den zarobi aj 200 euro naco to mat otvorene cele dni a platit zamestnancov energie atd.priestory odkupil,bavi ho to robi to sam zo zenou maju svoju klientelu.a ak idu na dovolenku tak je to zavrete cely tyzden.
-
failbuster
Mám to spravené, vyšlo ma to cca 225e
Mne sa to páči, táto farebná kombinácia.
Akurát krytky Mazda mi nepasovali, su 56mm musel som dať staré - 60mm ale inak pohoda
fotky - https://imgur.com/a/5apUK0W
Mne sa to páči, táto farebná kombinácia.
Akurát krytky Mazda mi nepasovali, su 56mm musel som dať staré - 60mm ale inak pohoda
fotky - https://imgur.com/a/5apUK0W
-
db69
to je zlatá?
Na subaru fajn.
Ale každý máme iný vkus
Na subaru fajn.
Ale každý máme iný vkus
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Nie je to zlé, mne by sa zlatá viac páčila na černom aute. Cudzom. Na mojich ma vzhľad absolútne nezaujíma.
-
failbuster
Hej zlatá, na slnku sa viac trbliece, ked som fotil už zapadalo slnko
Tak je to Japonec ako Subaru :D , modrá - zlatá ide podľa mňa ide do dokopy, ale hej , každý mame iný vkus.
Tak je to Japonec ako Subaru :D , modrá - zlatá ide podľa mňa ide do dokopy, ale hej , každý mame iný vkus.
-
failbuster
Ešte taká otázka mimo tému, pôvodné zadné obrysové svetlá ten červený plast vnútri svetlometu je normálne roztopený trochu od žiarovky predpokladám z minulosti z extrémnym horúčav, nechcel som kupovať nové ani chodiť po vrakáčoch, tak som tam dal červené LED - funguju super aj majú lepšiu svietivosť.
Urobil som to z toho dôvodu že z určitého uhla obyčajná vláknová žiarovka skrátka svietila na žlto... Myslíte že na STK s tým bude problém ? Môžem tam dať späť pred stk proste staré vláknové ale môžu byt námietky aj tak, aj tak. Za každý názor Ďakujem. STK mám až v marci, ale či máte s niečím podobným skúsenosť.
foto - https://imgur.com/a/HhuWjWI
Urobil som to z toho dôvodu že z určitého uhla obyčajná vláknová žiarovka skrátka svietila na žlto... Myslíte že na STK s tým bude problém ? Môžem tam dať späť pred stk proste staré vláknové ale môžu byt námietky aj tak, aj tak. Za každý názor Ďakujem. STK mám až v marci, ale či máte s niečím podobným skúsenosť.
foto - https://imgur.com/a/HhuWjWI
-
db69
na STK by to vadiť nemalo.
technik stojí za autom a povie stlač brzdu ,nepozerá z blízka čo tam je .
Ale nikdy nevieš.
skorej riešia predné
technik stojí za autom a povie stlač brzdu ,nepozerá z blízka čo tam je .
Ale nikdy nevieš.
skorej riešia predné
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný