Kvalitny Opel Servis zapadn Slovensko
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
rastislavbuba
- Dátum registrácie: 01.07.2025 19:18 Zdieľať na Facebook
Kvalitny Opel Servis zapadn Slovensko
Ahojte hladám šikovného servisáka na Opel.
Najde sa tu pán ktorého prezivajú DOKTOR NA OPLE.
Ďakujem za každú pomoc
Najde sa tu pán ktorého prezivajú DOKTOR NA OPLE.
Ďakujem za každú pomoc
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: Kvalitny Opel Servis zapadn Slovensko
čo si predstavuješ pod pojmom "Kvalitny Opel Servis "
len pre info. Nepíšeš čo máš za problém .
u nás v dedine je 8 servisákov ,všetko kamaráti.
Ale jeden z nich je špičkový odborník.Ale ked mu spomenieš Opel tak končí debata a vymazáva si moje číslo z mobilu
len pre info. Nepíšeš čo máš za problém .
u nás v dedine je 8 servisákov ,všetko kamaráti.
Ale jeden z nich je špičkový odborník.Ale ked mu spomenieš Opel tak končí debata a vymazáva si moje číslo z mobilu
-
rastislavbuba
Ahoj Opel Astra J 1,7 nafta.
Povečšinou ked niekomu poviem ze Astra a rozvody tak zahadne nikto nrma cas
Kamarat mal tu istu nemenovany pan mechanik mu vymenil a za 400km mu skočili ked zanim išiel povedal mu lebo Opel
Takže idealne hladám človeka čo sa im venuje
Kamarat mal tu istu nemenovany pan mechanik mu vymenil a za 400km mu skočili ked zanim išiel povedal mu lebo Opel
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
nedáva opel retiazky?
Ked sa vymení komplet všetko,ako to môže "preskočiť" ?
po 400km? reklamacia ?
P.S
Ale mám jedného kamoša čo sa venoval Oplom a hlavne výrobným chybám na motoroch.Hlavne dizle.
či ešte robí neviem.
Ked sa vymení komplet všetko,ako to môže "preskočiť" ?
po 400km? reklamacia ?
P.S
Ale mám jedného kamoša čo sa venoval Oplom a hlavne výrobným chybám na motoroch.Hlavne dizle.
či ešte robí neviem.
-
rastislavbuba
Klamal by som ci reťaz alebo remeň len jedno viem že po 400km sa niečo udialo a stretli sa piesti z ventilmi motor KO.
PANKO sak Opel
PANKO sak Opel
-
jaster-83
- Dátum registrácie: 16.09.2010 13:17 Zdieľať na Facebook
Odbornik na ople by mal byt v obci Čáry.......
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Ak sa z časov minulých zafixoval názor že rozvody sú jednoduché a nič sa nemôže stať, tak to treba zabudnúť. Hlavne alebo dokonca jedine u reťazí. Reťazí pokojne päť,variátor na každej vačke,medzikoliečka, klzáky z jednej druhej strany, šponováky takové aj makové. Bežne som odmietal urobiť rozvody ak majiteľ nesúhlasil že z rozvodmi sa budú meniť aj vahadielka a hydroštely, tam kde sú variátory tak aj solenoidy, dokonca na komplet všetky vonkajšie diely drážkového remeňa tiež s príslušenstvom.K tomu prídu veci utesnenia a účet je impozantný. Čokolvek vynecháš...koleduješ si o problém. Jediné vahadielko z ktorého vypadnú ihličky alebo lahne nabok pre mäkký hydroštel a motor je rozbitý na padrť a všetko vyzerá že ...no jasne, zle urobené rozvody. Lebo presne tak to vyzerá a ťažko zákazníkovi vysvetlíte že je všetko,inak. Padlo vahadielko,zaseklo ho do vačkovice, vačka sa nevedela pretočiť a preto roztrhlo remeň (reťaz) ale to vám nikdy majitel nebude uznávať že príčina je on. Šetril, nemenili sa diely ktoré bolo (tiež) nutné meniť. Ale problém má servis, nie šetrílek. A tak sa to rieši... nemeníš, ok. Nájdi si inú dielňu, veď nejaký truhlík sa nájde. Alebo zúfalec čo vymení len časť toho deklarovaného.Konštrukcie sú čím ďalej debilnejšie, vyžadujú ozaj veľa a drahých prípravkov a Opel konkrétne také motory má, treba vyhnúť oblúkom. Značkový mení pokiaľ viem komplet všetko,nezaujíma ich vrecko zákazníka a to je vlastne dobre. Pretože inak berú všetko riziko na seba.Má to ale cenu akú má. Ak nemec pre väčší servis auto vyraďuje, našinec si ho tam ide za soplík z nosa kúpiť. Namiesto toho aby si kúpil auto primerané jeho finančným schopnostiam. Hoci Favorita, zadok odvezie.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
no je to bohuzial tak.dnes uz kvalita prace ide dole.rastislavbuba napísal: ↑11.01.2026 18:11 Ahoj Opel Astra J 1,7 nafta.
kamos ma taku astru tiez 1.7 cdti 81kw z roku 2013.
65000km po vymene rozvodu servis v poprade tam bolo aj auto ako nove kupene,povypadovali srobky z remenice aj hlavna velka sroba.stastie ze tam ma spodny dekel sroby sa nasli na dekli a nespadol dole drazkovany remen.
garaznik mu menil komplet rozvod sla aj nova remenica pretoze bola na hradeli od uvolnenia vyvaklana novy remen kladky stalo to 800ecka.ale pred 4 rokmi.rozvod a vsetko co robil dodnes bez problemu,ale bohuzial uz tam nechodi,ten garaznik ho zacal hned,len co sa dozvedel ze robi vo svicarsku,dojit z penazi a zacal cca pred rokom fusovat na tej astre robotu.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných