Kupa Mercedesu CLK Coupe 200 Kompressor r.v. 2004

Diskusia ohľadne vozidiel značky Mercedes Benz

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

lukasvavrinec
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 01.10.2009 09:06
Zdieľať na Facebook

Kupa Mercedesu CLK Coupe 200 Kompressor r.v. 2004

Príspevok od používateľa lukasvavrinec »

Zdravim Vas, chcel by som si kupit Mercedes CLK Coupe 200 Kompressor r.v. 2004, najazdene 180.000km. chcel by som sa spytat, na co si dat pri kupe pozor, ktore komponenty su problemove na tomto aute, spotreba, udrzba, servis a vsetky vase rady a pripomienky pomozu. Dakujem.
komentar
Príspevky: 56
Dátum registrácie: 01.10.2009 11:41
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa komentar »

:zg282: ahoj, nie je to nahodou taky cierny s bezovym interierom, vysuchanym volantom a 5 lucovymi diskami? kamos mal nedavno taky, predal ho po par mesiacoch, myslim po 3 lebo to zralo aj deti kolo cesty, teda ked na to behal po velkom meste za pipkami. motoricky udajne bol ok, ale s 180.000 km neviem, neviem. No posud sam, tak bol super, ze ho hned ako sa dalo predal. Teda ked ho preslo platit kktsky drahe poistky a servis, inak ak hladas auto aby si robil dojem na zenske tak je to super, zvlast ten spominany kusok. Ale musis mat dost penazi lebo to nie je ani zdaleka zadarmo :4090: A to neberieme do uvahy, ze na sidlisku Ti to niekto hned obide klucom lebo ked si si za svoje tazko zarobene peniaze konecne kupil pekne auto tak to ako je mozne :D ? treba Ti ho skraslit :) Aby som len nekydal, auta su to pekne, velmi elegantne, ale predrazene. Skus pozriet za tie peniaze, neviem, tipujem, ze pod 13.000 E Ti ho urcite nechcu dat, nieco ine. A kedze nieco treba pomenovat tak skus Alfu GT, Nie som ortodoxnym zastancom ziadnej znacky aby mi tu nebolo vykrikovane ,ze mam rad iba alfy , fiaty, peugeoty atd.:) Peugeot 407 Coupe sa Ti nepaci? urcite bude mat nabehane menej v podobnej, popripade trochu vyssej cenovej relacii. :3035: taktiez kukni krasnu Alfu Spider po facelifte s mrezou az po zem ( na zahranicknych strankach, zvlast tzv. "modra edicia" je NADHERNA ) , za fajn cenu, skoro polovicnu oproti tej za vylietany mercedes. je super mat auto ktoré len tak neuvidis, ale zase to nie je az taka exotika, ze na to nekupis nahradne diely lol nekupuj TTčka, Z3ky atd.... to ma kadekto.
komentar
Príspevky: 56
Dátum registrácie: 01.10.2009 11:41
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa komentar »

Ešte som pozabudol spomenúť bezrámové okná, ktoré sa sami kusok spustaju ked otváras dvere a potom sami dovru. Neviem si predstavit so sa stane ked pride zima a pri mrazoch Ti zmrznu...a s tolkymi km na tachači uz bude treba vselico vymienat tipujem. tlmiče, čapy, kĺby...rozmylsi si tu kúpu, moj kamoš bez toho tiež strašne nemohol žiť :D :3035: až tak že ke´d ho chvilku mal sa nevedel dočkať kedy ho preda, zvlášť s tolkými km na tachometri
lukasvavrinec
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 01.10.2009 09:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lukasvavrinec »

ahoj dakujem ti za super prispevok, urcite to vsetko zvazim (myslim, ze sa jedna presne o ten kusok, ktory si opisoval). dnes idem na to pozriet a rozhodnem sa. s tou spotrebou som zazil uz aj ja pekne extremy, bo som isty cas jazdil na bmw730 a pajere 3,5...takze uz som sa nieco natankoval do nadrzi :)co som cital recenzie tak priemerka na tomto bola 9 litrov, tak uvidim. ide mi hlavne o motor a servis, aby ked sa mi nieco doserie, tak aby som to nebol nuteny nechat odparkovane na dvore:)...a co sa tyka zimy, tak nevies asi ako sa to chova na snehu a tak?
komentar
Príspevky: 56
Dátum registrácie: 01.10.2009 11:41
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa komentar »

No kedže to má zadný náhon, tak na snehu divoko, teda keď šteklíš pedál. Kamoš na tom aj driftoval, teda skúšal :) Dopadlo to tak, že na tom skoro urobil ťuky ťuky do ineho auta, aspon co mne povedal, je to pekelny jazdec :) a predny naraznik je na tom pohnuty trochu, nic odtrhnute, to nie, len tabulka bola vyletena a cosi podobne. kukni to poriadne nech nekupis šrot :D :3035: a nechaj si tak 2-3 dni na premyslenie. Volant na tom je dost zošúchaný a zadný pravý stĺpik je nejaký trochu odretý alebo tak niečo, nemám ani šajnu čo mohlo urobiť take bodky. Inak velmi pekne, nenormálne tiché a zachovalé auto, ale ako som uviedol, 180.000 km je dosť, teda za tu cenu, aspoň podla mňa, keby dávali za 10 - 11 000 Eur tak to ešte sotva. Ale každý ma iný názor na auto. No toľko som stihol postrehnúť a ešte kukni či nevyhadzuje spiatočku a prvé 2 stupne. :28b7: Dúfam, že som Ti aspoň trochu pomohol nech sa správne rozhodneš. :3906:
tysonko11
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 19.10.2010 08:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tysonko11 »

ako ludia ako čitam tak asi ani jeden otom nemate ani páru.ako niekdo može porovnavat mercedes s alflou...?? :40bd: mercedes je špica a alfa je odpad talianska. a len tak pre srandu mam clk 320 mam tam 200000 a auto ide bez investicie okrem oleja a pod.a mali sme aj s 300-400000 a išli ako vietor u Mercedesu sa na km nepozera!!!!!!!! a kdo nema na servis nech si kupi octaviu!
cicmanec
Príspevky: 27640
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

_

Príspevok od používateľa cicmanec »

Až na antikoróznu ochranu, že?
Napísať odpoveď

Návrat na "Mercedes-Benz fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných