Kúpa auta Dacia

Neviete si rady aké auto kúpiť, ktoré bude pre Vás najvhodnejšie ? Diskusia o konkrétnych značkách

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Re: Kúpa auta Dacia

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

No len odísť od nich bez nákupu nie je také jednoduché... :d :D
wilz
Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa wilz »

No to je ten nákupný optimizmus, keď kupec sám seba presviedča že to bude dobré.
Podobne ako na tomto fóre dôjde niekto s tým, že si vybral nejaké auto a bol by rád, keby mu niekto ten jeho výber posvätil
cicmanec942
Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

Skôr ako nákupný optimizmus som mal na mysli špeciálne AAA finty, aby si prišiel a keď už si prišiel tak aby si určite po 12 hodinách neodišiel naprázdno...
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

wilz
takže stáčanie ODOmetra nie je úmyselný podvod?
je X prípadov ked ludia čo predali auto do AAA a po čase si to zo zvedavosti pozreli.
A zázrak z ODOmetra zmizlo 100-200 000km
Ale prečo niekoho presviedčať ,nech sa každý popáli sám.
Každý čo vlastný OP je svojprávny.
Prečo asi kolujú ftipy o AAA ?
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

Lebo majú racionálny základ. Bývalý kolega tam kedysi kúpil "exportnú" Fábiu s full výbavou, najsilnejším motorom za dobrú cenu - zavoal mu jeho kamarát: "Musíš tu byť do hodiny s hotovosťou lebo pôjde na rampu a bude mať inú cenu aj km..."
herin
Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa herin »

Pre zadávateľa..to chceš naozaj riešiť cez uver/leasing cez nich???
prečo si ideš kupovať vec na ktorú nemáš peniaze?Auto bola, je a aj bude najhoršia investícia..
K tým peniazom čo máš na cenovke, tak prihod pekných pár stovák..
na aute napríklad za 2000 si vypýtaju navyše 500 eur...Sestra u nich kupovala Arteona za 25 000 eur a výsledná cenovka bola 27 000 eur, čiže 2000 eur navyše...
pred 15timi rokmi som mal asi tiež zatemnenie mozgu a chcel u nich kúpiť auto na leasing a ked mi vyrátali splátku, tak som len trpko preglgol...zobral sa a išiel preč...
Auto bolo za 18 000 eur...a ponukali mi leasing uver na 5 rokov kde výsledná suma bola na urovni 28 000 eur...ano dobre čítate...10 000 eur za 5 rokov preplatenie...
ked som sa odvolal na ich výpočtovú kalkulačku na webe, tak to mi povedali, že je len informativne :40bd:
martincichy
Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa martincichy »

Duster po facelifte je vcelku fajn - udiala sa zmena - 1.6 16v je vcelku vydareny agregat - mame ich na firme niekolko v roznych daciach a uplne bezproblemovy motor - najazdy daleko cez 200 tis km, jeden duster sa pozrie na 300. Ja som si pred 2 tyzdnami kupil noveho australa - neboj sa dacie. Za 8 000 si vies kupit aj megana stvrtej generacie s 1.6 16 v a 84 kw - nikto to nechce, nizka cena - daleko lepsie zvezenie ako duster, ktoreho pozeras. Ja uz desat rokov nakupujem renault / dacia - naposledy pred 2 tyzdnami som kupil noveho renaulta austral. Som spokojny s touto znackou.

Návrat na "Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných