Kúpa auta Dacia
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Re: Kúpa auta Dacia
No len odísť od nich bez nákupu nie je také jednoduché... 
-
wilz
- Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44 Zdieľať na Facebook
No to je ten nákupný optimizmus, keď kupec sám seba presviedča že to bude dobré.
Podobne ako na tomto fóre dôjde niekto s tým, že si vybral nejaké auto a bol by rád, keby mu niekto ten jeho výber posvätil
Podobne ako na tomto fóre dôjde niekto s tým, že si vybral nejaké auto a bol by rád, keby mu niekto ten jeho výber posvätil
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Skôr ako nákupný optimizmus som mal na mysli špeciálne AAA finty, aby si prišiel a keď už si prišiel tak aby si určite po 12 hodinách neodišiel naprázdno...
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
wilz
takže stáčanie ODOmetra nie je úmyselný podvod?
je X prípadov ked ludia čo predali auto do AAA a po čase si to zo zvedavosti pozreli.
A zázrak z ODOmetra zmizlo 100-200 000km
Ale prečo niekoho presviedčať ,nech sa každý popáli sám.
Každý čo vlastný OP je svojprávny.
Prečo asi kolujú ftipy o AAA ?
takže stáčanie ODOmetra nie je úmyselný podvod?
je X prípadov ked ludia čo predali auto do AAA a po čase si to zo zvedavosti pozreli.
A zázrak z ODOmetra zmizlo 100-200 000km
Ale prečo niekoho presviedčať ,nech sa každý popáli sám.
Každý čo vlastný OP je svojprávny.
Prečo asi kolujú ftipy o AAA ?
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Lebo majú racionálny základ. Bývalý kolega tam kedysi kúpil "exportnú" Fábiu s full výbavou, najsilnejším motorom za dobrú cenu - zavoal mu jeho kamarát: "Musíš tu byť do hodiny s hotovosťou lebo pôjde na rampu a bude mať inú cenu aj km..."
-
herin
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
Pre zadávateľa..to chceš naozaj riešiť cez uver/leasing cez nich???
prečo si ideš kupovať vec na ktorú nemáš peniaze?Auto bola, je a aj bude najhoršia investícia..
K tým peniazom čo máš na cenovke, tak prihod pekných pár stovák..
na aute napríklad za 2000 si vypýtaju navyše 500 eur...Sestra u nich kupovala Arteona za 25 000 eur a výsledná cenovka bola 27 000 eur, čiže 2000 eur navyše...
pred 15timi rokmi som mal asi tiež zatemnenie mozgu a chcel u nich kúpiť auto na leasing a ked mi vyrátali splátku, tak som len trpko preglgol...zobral sa a išiel preč...
Auto bolo za 18 000 eur...a ponukali mi leasing uver na 5 rokov kde výsledná suma bola na urovni 28 000 eur...ano dobre čítate...10 000 eur za 5 rokov preplatenie...
ked som sa odvolal na ich výpočtovú kalkulačku na webe, tak to mi povedali, že je len informativne
prečo si ideš kupovať vec na ktorú nemáš peniaze?Auto bola, je a aj bude najhoršia investícia..
K tým peniazom čo máš na cenovke, tak prihod pekných pár stovák..
na aute napríklad za 2000 si vypýtaju navyše 500 eur...Sestra u nich kupovala Arteona za 25 000 eur a výsledná cenovka bola 27 000 eur, čiže 2000 eur navyše...
pred 15timi rokmi som mal asi tiež zatemnenie mozgu a chcel u nich kúpiť auto na leasing a ked mi vyrátali splátku, tak som len trpko preglgol...zobral sa a išiel preč...
Auto bolo za 18 000 eur...a ponukali mi leasing uver na 5 rokov kde výsledná suma bola na urovni 28 000 eur...ano dobre čítate...10 000 eur za 5 rokov preplatenie...
ked som sa odvolal na ich výpočtovú kalkulačku na webe, tak to mi povedali, že je len informativne
-
martincichy
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
Duster po facelifte je vcelku fajn - udiala sa zmena - 1.6 16v je vcelku vydareny agregat - mame ich na firme niekolko v roznych daciach a uplne bezproblemovy motor - najazdy daleko cez 200 tis km, jeden duster sa pozrie na 300. Ja som si pred 2 tyzdnami kupil noveho australa - neboj sa dacie. Za 8 000 si vies kupit aj megana stvrtej generacie s 1.6 16 v a 84 kw - nikto to nechce, nizka cena - daleko lepsie zvezenie ako duster, ktoreho pozeras. Ja uz desat rokov nakupujem renault / dacia - naposledy pred 2 tyzdnami som kupil noveho renaulta austral. Som spokojny s touto znackou.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných