Kodiaq RS - mam ist do toho?

Diskusia ohľadne vozidiel značky Škoda

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Re: Kodiaq RS - mam ist do toho?

Príspevok od používateľa tatkotom »

Multiplu :o
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

Cupru Terramar VZ
SEAT začal robiť pekné autá.A koncern trafil presne na strunu zákazníkov
mejmoo
Dátum registrácie: 06.08.2025 23:47
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mejmoo »

cicmanec942 napísal: 17.09.2025 17:55 A potom ešte jedno na dovolenku. Aby ste sa zmestili.
Nie, opravim staru RAV a bude. Manzelka si nove auto aj tak nezasluzi :D Skoda ze do Terranar nemontuju motor z VZ5, 5 valcovy. 265 koni je malo :) 390 by bola ina kavicka.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Plus jeden za volantom
:3dcline:
kirams
Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kirams »

Z kodiaku rs do opravy ravky? No boha. Rychla zmena nazoru.
Gumidzus
Dátum registrácie: 23.04.2018 21:09
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Gumidzus »

mhlavaty napísal: 17.09.2025 08:44 Neurobil si najlepšie.Mohol si ušetriť dalších 28+ tisíc a chodiť spokojne na dovolenky ešte viac.A viezť si zadok sakra dobre,určite nie horšie ako v tom čo sa tu spomína.A hlavne bez strachu čo kde si auto zmyslí vyviesť.
Aj povies konkrétne čo napríklad? Naozaj ma to zaujima. Chcem si kupit nejaku pohodlnu srandu do 5000. Ako tretie auto do rodiny
encore16V
Dátum registrácie: 05.07.2011 13:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa encore16V »

mejmoo napísal: 15.09.2025 21:16
martincichy napísal: 15.09.2025 20:42 Renault rafale. Sedadlá vo výbave alpine sport sú fantastické. Podvozok - tlmenie a pruženie fantastické. Odhlučnenie interiéru na vysokej úrovni.

Na trh prišiel modernizovaný qashqai s pohonom e-power. V kopcoch to ide lepšie ako er-esko od škody. Odhlučnenie výborné. Ak Ti je qashqai malý, pozri x-trail.

Ja som si vyberal medzi medzi australom a qasqaiom. Vybral som australa - bol pripravený do 60 min od zaplatenia. Na qashqai som musel čakať.
Nechcem sa dotknut vyberu Vasho vozidla, ale mal som francuzske auta a nemal som velmi stastie na kvalitu. Jedno z toho ma nechalo na dovolenke v stichu. Rozumiem, ze dnes uz sa ta vyroba miesa, ale ked pocujem Renault/Nissan, citim problem z minulosti. Novy Qashkai vyzera velmi dobre aj ked, musim uznat.
Za posledne tri roky co chodim na to iste miesto do Croatie som stretol dost odstavenych aut na dialnici, hlavne ked pripekalo. Vsetko rocnik tak 2020+ Skoda SUVcka, Kodiaqy, Eniaqy ci jake to maju. Sem tam Sharan, Audi Q-nieco. V destinacii na parkovisku na odtahovke Octavia 4, raz nejaky stary Opel, cigansku feliciu v madarsku.

Odstaveneho francuza som nestretol.
encore16V
Dátum registrácie: 05.07.2011 13:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa encore16V »

speedmann napísal: 16.09.2025 00:47 Keď, tak kúp už kvalitku Range Rover Discovery,Velar, Maserati Levante, Alfu Stelvio a nie pi...ny.
Na Range Rover si pamatam taky 20 rocny vtip, ze 20% Range Roverov stoji v servise, zvysok ostal na cestach.
jojko1001
Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jojko1001 »

ja som mal RAVku 2008 od nova a pri 50tis. servisované TOYO,odišla prevodovka aj som to tu písal takmer tomu nikto neveril,lebo ,,NAJ afto,, na svete a teraz vidím že a to tu nejako stále ,,mele,, okolo toho automatu,čo si pamätám okolo 150PS,ale išlo to ako to malo 70PS na predbiehanie si potreboval letisko.
:3dcline:
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

jojko1001
nie si ty náhodou z našej dzedziny?
Kamarát kúpil Land Cruiser .lebo Toyota
po pol roku sa mu rozsypala prevodovka ,jazdené len cesty.žiadne bujačenie v teréne.
V servise to referovali do Japonska .Šikmáči nevedeli o čom je reč,výraz rozsypaná prevodovka nepoznali.Poslali to tam na skúmanie.
kým mu namontovali novú dostal náhradné auto,Yaris.Poslal ich do ......Požičal si mercedes
Po mesiaci zase problém .nezaistili tam nejaký šrob a auto zase servis
mejmoo
Dátum registrácie: 06.08.2025 23:47
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mejmoo »

Bol som si sadnut do toho Kodiaqa. Vsak to je bakelit. AKoze ludove auto, ale za tu istu cenu mate Toyotu RAV4 alebo Mazdu CX-60. Ked som sadol do Karoqa to som mal uplny flashback 20 rokov dozadu 1.2 HTP Fabia. Nikam sa tie Skody neposunuli? Ze som vobec tuto temu zakladal.
cobo77
Dátum registrácie: 27.05.2007 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cobo77 »

Ak si vlastnil Toyotu Rav 4 a mas rozpocet do cca 60 000eur pozeral by som po Lexuse RX alebo NX skoro v plnke....ziadne koncernove autá by som nepozeral.... cupra formentor je nepohodlný a tvrdo naladený kostitras...s motorom vz5 vsak raketa...nový terramar je jeho nasledovnikom.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Nové auto - nové starosti...
miroslavhoc530
Dátum registrácie: 20.09.2025 23:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa miroslavhoc530 »

Keď to má sedačky ako Cupra Leon , tak je to sakra nepohodlný hnoj, ja som to dostal v máji minulý rok a po 4 dňoch odišla RJ ( služobné auto v Nemecku) v servise bol 2 mesiace , neznášal som to auto a našťastie som dostal Vito
halifaxs4
Dátum registrácie: 25.12.2010 14:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa halifaxs4 »

Kúp rav4 plug-in, budeš spokojný aj s výkonom! Osobná skúsenosť.

Návrat na "Škoda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: AdsBot [Google] a 8 neregistrovaných