Kodiaq RS - mam ist do toho?
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Re: Kodiaq RS - mam ist do toho?
Multiplu 
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Cupru Terramar VZ
SEAT začal robiť pekné autá.A koncern trafil presne na strunu zákazníkov
SEAT začal robiť pekné autá.A koncern trafil presne na strunu zákazníkov
-
mejmoo
- Dátum registrácie: 06.08.2025 23:47 Zdieľať na Facebook
Nie, opravim staru RAV a bude. Manzelka si nove auto aj tak nezasluzi :D Skoda ze do Terranar nemontuju motor z VZ5, 5 valcovy. 265 koni je malo
-
tatkotom
Plus jeden za volantom

-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Z kodiaku rs do opravy ravky? No boha. Rychla zmena nazoru.
-
Gumidzus
- Dátum registrácie: 23.04.2018 21:09 Zdieľať na Facebook
Aj povies konkrétne čo napríklad? Naozaj ma to zaujima. Chcem si kupit nejaku pohodlnu srandu do 5000. Ako tretie auto do rodiny
-
encore16V
- Dátum registrácie: 05.07.2011 13:48
Za posledne tri roky co chodim na to iste miesto do Croatie som stretol dost odstavenych aut na dialnici, hlavne ked pripekalo. Vsetko rocnik tak 2020+ Skoda SUVcka, Kodiaqy, Eniaqy ci jake to maju. Sem tam Sharan, Audi Q-nieco. V destinacii na parkovisku na odtahovke Octavia 4, raz nejaky stary Opel, cigansku feliciu v madarsku.mejmoo napísal: ↑15.09.2025 21:16Nechcem sa dotknut vyberu Vasho vozidla, ale mal som francuzske auta a nemal som velmi stastie na kvalitu. Jedno z toho ma nechalo na dovolenke v stichu. Rozumiem, ze dnes uz sa ta vyroba miesa, ale ked pocujem Renault/Nissan, citim problem z minulosti. Novy Qashkai vyzera velmi dobre aj ked, musim uznat.martincichy napísal: ↑15.09.2025 20:42 Renault rafale. Sedadlá vo výbave alpine sport sú fantastické. Podvozok - tlmenie a pruženie fantastické. Odhlučnenie interiéru na vysokej úrovni.
Na trh prišiel modernizovaný qashqai s pohonom e-power. V kopcoch to ide lepšie ako er-esko od škody. Odhlučnenie výborné. Ak Ti je qashqai malý, pozri x-trail.
Ja som si vyberal medzi medzi australom a qasqaiom. Vybral som australa - bol pripravený do 60 min od zaplatenia. Na qashqai som musel čakať.
Odstaveneho francuza som nestretol.
-
encore16V
- Dátum registrácie: 05.07.2011 13:48
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
ja som mal RAVku 2008 od nova a pri 50tis. servisované TOYO,odišla prevodovka aj som to tu písal takmer tomu nikto neveril,lebo ,,NAJ afto,, na svete a teraz vidím že a to tu nejako stále ,,mele,, okolo toho automatu,čo si pamätám okolo 150PS,ale išlo to ako to malo 70PS na predbiehanie si potreboval letisko.

-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
jojko1001
nie si ty náhodou z našej dzedziny?
Kamarát kúpil Land Cruiser .lebo Toyota
po pol roku sa mu rozsypala prevodovka ,jazdené len cesty.žiadne bujačenie v teréne.
V servise to referovali do Japonska .Šikmáči nevedeli o čom je reč,výraz rozsypaná prevodovka nepoznali.Poslali to tam na skúmanie.
kým mu namontovali novú dostal náhradné auto,Yaris.Poslal ich do ......Požičal si mercedes
Po mesiaci zase problém .nezaistili tam nejaký šrob a auto zase servis
nie si ty náhodou z našej dzedziny?
Kamarát kúpil Land Cruiser .lebo Toyota
po pol roku sa mu rozsypala prevodovka ,jazdené len cesty.žiadne bujačenie v teréne.
V servise to referovali do Japonska .Šikmáči nevedeli o čom je reč,výraz rozsypaná prevodovka nepoznali.Poslali to tam na skúmanie.
kým mu namontovali novú dostal náhradné auto,Yaris.Poslal ich do ......Požičal si mercedes
Po mesiaci zase problém .nezaistili tam nejaký šrob a auto zase servis
-
mejmoo
- Dátum registrácie: 06.08.2025 23:47 Zdieľať na Facebook
Bol som si sadnut do toho Kodiaqa. Vsak to je bakelit. AKoze ludove auto, ale za tu istu cenu mate Toyotu RAV4 alebo Mazdu CX-60. Ked som sadol do Karoqa to som mal uplny flashback 20 rokov dozadu 1.2 HTP Fabia. Nikam sa tie Skody neposunuli? Ze som vobec tuto temu zakladal.
-
cobo77
- Dátum registrácie: 27.05.2007 11:56 Zdieľať na Facebook
Ak si vlastnil Toyotu Rav 4 a mas rozpocet do cca 60 000eur pozeral by som po Lexuse RX alebo NX skoro v plnke....ziadne koncernove autá by som nepozeral.... cupra formentor je nepohodlný a tvrdo naladený kostitras...s motorom vz5 vsak raketa...nový terramar je jeho nasledovnikom.
-
tatkotom
Nové auto - nové starosti...
-
miroslavhoc530
- Dátum registrácie: 20.09.2025 23:59 Zdieľať na Facebook
Keď to má sedačky ako Cupra Leon , tak je to sakra nepohodlný hnoj, ja som to dostal v máji minulý rok a po 4 dňoch odišla RJ ( služobné auto v Nemecku) v servise bol 2 mesiace , neznášal som to auto a našťastie som dostal Vito
-
halifaxs4
- Dátum registrácie: 25.12.2010 14:05 Zdieľať na Facebook
Kúp rav4 plug-in, budeš spokojný aj s výkonom! Osobná skúsenosť.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: AdsBot [Google] a 8 neregistrovaných