Kia Ceed 2012 - brzdové svetla , činnosť
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 10.05.2019 10:42 Zdieľať na Facebook
Kia Ceed 2012 - brzdové svetla , činnosť
zdravim problem je v tom,ze brzdove svetla sa aktivuju iba pri prepnuty na parkovaci rezim svietenia,alebo stretavaci,ak sa prepnu na rezim denne svietenie na packe ovladania,tak bud to je iba tlenie,alebo vobec sa neaktivuju,skusil som krizovu skusku, rele brzdovych svetiel,spinac brzd,poistkova skrinka pod volantom,siet je premerana,podla dostupnych schem,zatial bez vysledku,ak sa niekto stretol s tymto problemom,budem vdacny za pozitivny prispevok
-
- Dátum registrácie: 16.03.2024 12:30 Zdieľať na Facebook
Re: Kia Ceed 2012 - brzdové svetla , činnosť
Ne tako davno sam bio u Budvi na odmoru, i ako mi je trebao auto za iznajmljivanje, koristio sam uslugu iznajmljivanja automobila u Budvi - https://budvacar.me/hr/ . Više sam nego zadovoljan ovom stranicom i njenom uslugom, jer postoji mnogo prekrasnih automobila koji se mogu slobodno iznajmiti u Budvi.
Naposledy upravil/-a monkaW1 v 22.06.2025 00:26, upravené celkom 1 krát.
-
- Dátum registrácie: 18.06.2025 11:42 Zdieľať na Facebook
Hej, do Čiernej Hory si pôjdem požičať auto od firmy, ktorá nemá ani zaplatenie normálnej reklamy. 

-
- Dátum registrácie: 03.06.2012 13:07
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Podla opisu som to moc nepochopil a ani tu krizovu metodu .Skusenost mam stym ze ludia daju vselico do svetiel a potom sa cuduju.
Stara tema ,snad pomoze
Stara tema ,snad pomoze

Diagnostika,elektronika,geometria,pneu servis,klimatizácie
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných