Každý raz umrie...

témy týkajuce sa všetkého a ničoho mimo diskusie o autách

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

PatrolGR
Dátum registrácie: 01.10.2008 18:31
Zdieľať na Facebook

Každý raz umrie...

Príspevok od používateľa PatrolGR »

Téma vzniknutá oddelením OT príspevkov z inej: http://forum.autobazar.eu/auto-z-nemeck ... 41453.html

Rudolfo, tak mimo temu, nie je psychicky tazke byt u pacientov, ktori uz len cakaju na smrt? a teda hlavne "prezit" s nimi tu smrt?
viem, blba otazka a urcite si si za tie roky a skusenosti zvykol, ze je to sucast zivota (ved aj je), ale tak ma to napadlo pri tvojom povolani.

inak, velmi obdivujem takych ludi, co robia podobnu pracu
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

Patrol..,ano..,musis byt pri nich ked zomieraju...Niekedy som padal od unavy hlavne nad ranom,takze ked mi v tichosti zomrel,ani som to nespozoroval...Lenze telo tuhne a tie elektricke postele urobia s telom svoje...,takze im lames nohy,aby sa ako tak narovnali...Niekedy si pripadam jak nacista z Osviecimu...Potom zavolam pribuznym a coronera nech potvrdi smrt...To tiez trva aj hodiny a clovek zacina smrdiet jak vyplznuty kocur...
PatrolGR
Zdieľať na Facebook

ani jedno nezavidim, takze naozaj zasluzna praca, comu sa venujes. za to vsetko je to darovane auto minimum

uz k autu, velmi pekne. zaujimava, az neobvykla farba, ale pekna, vedel by som si predstavit v tom jazdit :) v dobrom zavidim
rudolfo63
Zdieľať na Facebook

Nemci maju v nature to,ze za Boha nechcu zostat pri umierajucich,nechavaju to na nas..Neviem,cim to je..Ja pri tom nic necitim,ani lutost,ani sucit...Je to praca...Lenze po case zistujes,ze ti vsetko a vsetci lezu na nervy a ze potrebzjes jednoducho vypnut.Ale neda sa..,pretoze sprosty Rudolfo si jednoducho poradi v kazdej situacii a tak je lepsie,ked bude pracovat nie jeden mesiac,ale najlepsie hned 4 a staci mu tyzden volna...A potom nie divu,ze kazdeho posielam do materinej pi.ci a vrcim na kazdeho,kto mi pride do cesty...
PatrolGR
Zdieľať na Facebook

A tvojou pracou je pockat, kym pacient umrie, alebo sa ho snazis aj vratit k zivotu, ked uz mu prestane bit srdce? morbidna tema, doslovne, ale takeho cloveka, co to robi, nestretnes kazdy den.
ako dlho zvacsa ostavas na jednom mieste? alebo ta volaju, ked je to uz jasne a nebude to dlho trvat?

k mercedesu, posli aj tie ostatne fotky a vyber si iny portal ako imageshack, su strasne pomaly. napr. aj imgupload.sk ;)
rudolfo63
Zdieľať na Facebook

Patrol...,to nie je zasluzna praca...Mne tu hovoria...Upratovac...Pripravim cloveka na smrt a tu smrt s nim aj prezivam...Je to len praca,nic viac...O proti inym mam len tu vyhodu,ze som smrt videl vo vsetkych podobach a odmenach..Vadi mi len smrt decka...Tam ma to vzdy dokaze rozhadzat...
nie..,neozivujes..,vo vacsine pripadov su napojeny na infuzkach...,ktore im po smrti odpojis...Morbidny temat to nie je,pretoze zivot a smrt su kazdodennou sucastou nasho zivota...Pracoval som s pacientmi,kde ich pribuzni si ...vyslovene nezelali...,aby u z mojej strany bola poskytnuta pacientovi hocijaka pomoc v pripade krizy...NIJAKA....Len sediet a pozorovat...Nic viac...
rudolfo63
Zdieľať na Facebook

sevas starec...,co mi hovoria na sklonku zivota?Vacsinou ich ucim hresit ..a tak neustale opakuju slova..kurva a pica...
rudolfo63
Zdieľať na Facebook

autokomplet napísal:
rudolfo63 napísal:sevas starec...,co mi hovoria na sklonku zivota?Vacsinou ich ucim hresit ..a tak neustale opakuju slova..k***a a pica...
ja som to myslel dost vazne (tu otazku) a tiez nehovorim o dedkoch (babkach) co su uz deti vo veku 12 mesiacov (ledva hovoria a kakaju doplienok), myslel som tych ,,zachovalejsich po mozgovej stranke,,
ale ja som odpovedal vazne...,tych co chodia so mnou na prechadzku,tak ludi zdravia uctivo...,seeeevas kkt..,seeeevas pica...Ucim ich,ze su to bezne pozdravy...lenze nejake slovacisko ma udalo a ja som mal neprijemnosti...A co sa tyka tych leziacich,su vacsinou na infuzkach,morfine a tabletkach...kazdy pripad je individualny..,niekto zomiera v bolestiach a niekto pokojne...
co sa tyka zmluvy kupno-predajnej,dohodli sme sumu na 7 tisic eur...
PatrolGR
Zdieľať na Facebook

heh, vidim, ze sa s tym nestves a ucis ich "bezne" pozdravy.
ale ta otazka od autokomplet zaujala aj mna. ci sa clovek pred smrtou nejak zdoveruje, alebo lutuje niecoho?
a este trosku mysticka, ci clovek citi, ked to uz pride v tu noc, hodinu...
autokomplet
Dátum registrácie: 16.08.2006 14:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autokomplet »

rudolfo je samy vtip, tazko z neho vypacime nieco :-)

no neee sa :-)

dobre sa zvrhla tato tema, to sa mi paci :-)

od zmluvy k tymto veciam - no odpovedajte ludia - otvaram novu temu - uvidime co admin :-)))

ale myslim, ze vela ludi ,,citi,, ze umrie, lebo si to myslia kazdu chvilu v tom vyssom veku ...

no ale ak to ,,citi,, zviera ktore ide farmar zabit, tak to podla mna citi aj clovek
rudolfo63
Zdieľať na Facebook

..chlapci..,staviate mi tazke otazky..Ano..,smrt sa da vycitit,aj vycitat..,najme z oci..Zostavaju kalne a zahmlene..vtedy viem,ze clovek ma maximum 48 hodin zivota...A co sa tyka smrti...Madi si ju nepripustaju,lebo su este v rozkvete a ziju naplno...ked si uz v strednom veku,zacinas o nej uz premyslat..,ale nie z dovodu ze by chcel zomriet,ale boji sa chorob,rakoviny,itd...Boji sa toho,ze nevychova decka,nestihne splatit pozicky,necha manzelku samu...V mojom veku uz smrt berieme ako prirodzenu sucast zivota..,moze prist zajtra,ale aj o 20 rokov,ale sa dusevne zaciname pripravovat na myslienku,ze nas moze zastihnut...
Ano...,ludia sa pred smrtou akoby chceli vyspovedat,pokial vladzu komunikovat...Obsah si vzdy necham len pre seba...a tak nech to aj zostane..som posledny clovek,s ktorym sa este mozu porozpravat...Niektory umieraju s usmevom..,z niektorych vychadza krvava pena a z poniektorych gejzir krvi,takze aj stena je cela zaho.vadena...Najhorsie je to s tymi,co trpia bolestami...Vtedy si prajem,by zomreli rychlo,aby netrapili seba aj mna...
Kedy uz lieky nezaberaju,ani morfina,maju otvorene rany po amputaciach a pod...To su najhorsie okamihy,pretoze ich musis niekedy priputat...Neviem,ci vas tato odpoved uspokoji,ale si myslim,ze je dostatocne vycerpavajuca...
Sliedic
Sir
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Niekto túto tému rozdelil a ja teraz neviem, akú prácu Rudolfo robíš, prečítal som len druhú časť, prvá neviem kde je...

Upravené - už som to našiel, kto by nevedel, podobne ako ja, tu: http://forum.autobazar.eu/auto-z-nemeck ... 41453.html
Naposledy upravil/-a Sliedic v 21.12.2011 02:12, upravené celkom 1 krát.
autokomplet
Zdieľať na Facebook

vycerpavajuca bola, ja osobne som ani nechcel tie detaily, stale som si myslel, ze clovek (inteligentny) na sklonku zivota dava nejake rady v style ,,odkaz pre nasledujuce generacie,, napr. nejazdite na TDi lebo nicite zdravie sebe a inym, nejedzte Mc Donald, zite zdravo, odpustajte aj neodpustitelne veci, alebo miluj a budes milovany, dobreho sa ti vrati 5 x menej ale zleho 5x viac a tak ... :-)

alebo co by robili uplne inak - napr. pomalsie, na vsetko je cas a nestresujte sa a uzivajte si deti a rodinu a take veci ci neradia - to vacsina samozrejme neberie ako rady ale ako nejake premudrele myslienky, ale ono to ma nieco do seba ked tak pocuvam a premyslam nad tym co starsi hovoria

ci uz na sklonku zivota pochopili, ze to asi nema vyznam - piskat proti vetru :-)

alebo daj aspon Rudolfo nieco do zivota, urobime si nejake naucne a nazorove okienko :-)
Sliedic
Sir
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

Autokomplet, na toto:

dobreho sa ti vrati 5 x menej ale zleho 5x viac a tak

môžem odpovedať porekadlom - cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami.
autokomplet
Zdieľať na Facebook

Sliedic ty si vsade :-)

no daj nieco poucne - ako sa ty prepracovavas na ceste do neba :-)
na to si si kupil LC V8 - to prechadza vsade :-)

Návrat na "Shoutbox - o všetkom"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný