Kabeláž husí krk
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
lutik30
- Dátum registrácie: 17.12.2011 20:26 Zdieľať na Facebook
Kabeláž husí krk
Zdravím.Mám Megane II v kombíku a seknuté káble v husom krku do 5 dverí.Farebné káble viem odlíšiť a pospájať ale neviem čierne ktorých je 6 rovnakých.Vďaka.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Re: Kabeláž husí krk
Premeral by som, či to nie sú kostry.
-
lutik30
- Dátum registrácie: 17.12.2011 20:26 Zdieľať na Facebook
Vyzerá to že sú a všetky idú do jedného kostriaceho bodu v kasni podľa schémy.Cez ten husí krk do kasne na kostriaci bod A8.Potom by to asi malo byť jedno ako ich zapojím medzi sebou nie?
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
6 kostier do piatych dverí to je na nobelovku pre Renault. Čo ten dokáže z elektrikou je na skutku unikátne.
Pokiaľ je istota (u Renaulta nie je nikdy v elektrike) že sa jedná o kostriace vodiče tak je šumafuk ako sa vzájomne pospájajú...skončia v spoločnom bode. Ale že farba ?....na túto logiku táto značka netrpí, takže ja by som preveroval. Zaviesť do kostry čokoľvek živé nemusí dopadnúť k spokojnosti.
Pokiaľ je istota (u Renaulta nie je nikdy v elektrike) že sa jedná o kostriace vodiče tak je šumafuk ako sa vzájomne pospájajú...skončia v spoločnom bode. Ale že farba ?....na túto logiku táto značka netrpí, takže ja by som preveroval. Zaviesť do kostry čokoľvek živé nemusí dopadnúť k spokojnosti.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Kdesi som prd časom čítal samochválu niektorého výrobcu, že v ich zázraku na kolesách je 40 kilometrov drôtov...
"Vyzrerá to, že..." preto som napísal premerať.
"Vyzrerá to, že..." preto som napísal premerať.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní