Hyundai Santa Fe - vybitá batéria

Diskusia ohľadne vozidiel značky Hyundai

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

unknown-subject
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 14.01.2019 18:01
Zdieľať na Facebook

Hyundai Santa Fe - vybitá batéria

Príspevok od používateľa unknown-subject »

Ahojte, dnes ráno som v pohode naštartoval, ale svietili mi kontrolky ručnej brzdy a batérie. Samozrejme ručná nebola zatiahnutá. Keď som ju zatiahol tak sa rozsvietila viac. Tieto kontrolky mi zvykli tak slabo svietiť aj predtým ale po chvíli zhasli, takže som to neriešil. Dnes ale svietili dlhšie, tak keď som zastavil som chcel skúsiť znova naštartovať či budú stále svietiť. Ale nenaštartoval som. Nevadí, išiel som teda do práce a že uvidím čo potom. Po práci som naštartoval ale opäť svietila ručná a batéria. Po pár metroch začali svietiť ABS, TCS a dokonca aj airbag. Auto išlo celkovo zvláštne, nešlo plynulo a malo zvláštny zvuk. Zblbla aj klimatizácia, nastavila sa samovoľne z 21° na 25°. Auto som odstavil, vypol a skúsil znova naštartovať. Už som nenaštartoval. Bolo to spôsobené vybitou batériou alebo to môže byť aj niečo iné? Ďakujem.
patko1
Príspevky: 5737
Dátum registrácie: 03.12.2007 11:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa patko1 »

ako prve mozno zmeraj dobijanie a znova podaj hlasenie. Problem moze byt rozny, napriklad zle kontakty alebo kostra atd atd kedze si uz predtym mal problem s par kontrolkami
VLADY
Príspevky: 5285
Dátum registrácie: 11.09.2007 20:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VLADY »

Alebo je niekde zatečený konektor alebo je niekde chýbajúca alebo slabá kostra a elektrika si hľadá cestu kade sa dá a potom takéto vianočné stromčeky na palubovke.
Napísať odpoveď

Návrat na "Hyundai fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní