Hyundai Kona - kontrolka oleja
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 06.06.2007 18:49 Zdieľať na Facebook
Hyundai Kona - kontrolka oleja
Zdravím, mám hyundai kona 1.0tgdi 88kw, rocnik 2022najazdene 45km. Na sekundu mi občas blikne červená kontrolka motora, robí to iba na voľnobehu. Oleja je b motorest dosť. Mal prosím.niemto podobný problém? Neviete čo to môže byť? Ďakujem za odpoved
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: Kona kontrolka oleja
v knihe od aut je od nepamati popis,ktora kontrolka co znamena,a co treba robit.proste nieco ako ked kupis napr automaticku pracku alebo kavovar.tiez je pritom popis co tomu je.
vw ma na to aj osobitnu prilohu.zlozeny format hrubsieho papiera A4.skus pozriet mozno aj korejci to tak maju.
vw ma na to aj osobitnu prilohu.zlozeny format hrubsieho papiera A4.skus pozriet mozno aj korejci to tak maju.
-
- Dátum registrácie: 12.01.2025 09:24 Zdieľať na Facebook
Re: Kona kontrolka oleja
Aj bez príručky by mal priemerný vodič vedieť čo znamená červená kontrolka oleja...
-
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Re: Hyundai Kona - kontrolka oleja
Mate podla vsetkeho nizky tlak oleja.
Navstivit autoservis.
Mozno je chybny iba snimac tlaku oleja.
Navstivit autoservis.
Mozno je chybny iba snimac tlaku oleja.
-
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
1.0tgdi 88kw, ....tak tu trochu pozor. Motor má litrový výkon 120Ps !!! To je malá šialenosť.
Technicky vyšperkovaný do bludu,olej z minimálnymi stratami,možno variabilný tlak,čo je dnes bežné.
Nedáva zmysel sa pýtať ľudí,ich problém bol ich problém a urobiť čokoľvek podla rady anonymného radcu je tá najväčšia chyba aká sa dá urobiť.Riešiť treba doslova okamžite,ale tam kde sa bude reálne riešiť tam prítomné auto,a to by som si tiež sakra rozmyslel komu to do rúk dám.Chyba vo volbe servisáka môže byť pre motor doslova osudová
Technicky vyšperkovaný do bludu,olej z minimálnymi stratami,možno variabilný tlak,čo je dnes bežné.
Nedáva zmysel sa pýtať ľudí,ich problém bol ich problém a urobiť čokoľvek podla rady anonymného radcu je tá najväčšia chyba aká sa dá urobiť.Riešiť treba doslova okamžite,ale tam kde sa bude reálne riešiť tam prítomné auto,a to by som si tiež sakra rozmyslel komu to do rúk dám.Chyba vo volbe servisáka môže byť pre motor doslova osudová
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Hyundai ma zaruku 5 rokov bez obmedzenia kilometrov. Treba to reklamovat!
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
-
Niekto Ťa poveril hodnotením príspevkov iných?
-
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Práve robíš to čo kritizuješ
-
Vidíš niekde nejaké hodnotenie? Lebo ja nie. Vidím len otázku. Aj to ako reakciu na niečo podobné ako mi on napísal inde. Tak sa nepleť do toho čomu nerozumieš.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: db69 a 5 neregistrovaných