Hyundai Accent 2007, 1.4 benzín - výmena vodnej pumpy
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
MarkStronger999
- Dátum registrácie: 17.05.2022 18:10 Zdieľať na Facebook
Hyundai Accent 2007, 1.4 benzín - výmena vodnej pumpy
Ahojte všetci. Poraďte mi prosím. Vodná pumpa je súčasťou rozvodov alebo nie? Lebo mám také informácie, 50 na 50, že je, aj nie je. Je totižto poháňaná klínovym remeňom. Nejako som ohlúpol z tých info.
Dík
Dík

-
tibi3009
- Dátum registrácie: 02.01.2014 16:30 Zdieľať na Facebook
Re: Hyundai Accent 2007, 1.4 benzín - výmena vodnej pumpy
ak chceš meniť potom vodnú pumpu tak aj tak musíš rozmontovať rozvody
-
avelmak
- Dátum registrácie: 25.12.2008 16:29
Sam sebe ste dali odpoved.Ked je vodna pumpa pohanana s klinovym remenom,tak nemoze byt pohanana s rozvodom.Teda nie je sucast rozvodu,ale moze byt ze kvoli tomu treba rozobrat rozvod.
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
...nejaká posadnutosť alebo iný druh psychického postihnutia hodný lekárskeho zásahu?
Tvoje príspevky áno.
Tvoje príspevky áno.
-
wilz
- Dátum registrácie: 04.01.2008 18:44 Zdieľať na Facebook
Som si zapol počítač a najprv som prečítal dve staršie témy ako táto o hnujdaji.
V oboch boli odborné rady od overených serioznych účinkujúcich, žiadne tliachania od oca (asi má v robote dovolenku), ani iné príspevky od veci. Potešil som sa, reku dobre tento rok začína.
Potom som otvoril túto tému a objavil sa tam cicmanec, ktorý už v žiadnom prípade nie je pokračovateľom starého cicmanca, ktorý si síce niekedy rýpol, ale inak poskytoval aj cenné rady. Teraz už iba rýpe. Škoda
A ku zadávateľovej otázke:
Nedáva celkom zmysel, aby sa musel rozoberať rozvod motora, ak je pumpa poháňaná „klinovým“ remeňom. Pokiaľ tu niekto znalý neporadí, asi bude najlepšie zájsť do značkového servisu ?
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Lenže nemáš dojem že rady od overených serioznych učinkujucich potom popierajú pojem duševneho vlastníctva???
Niekto na vyriešenie poruchy xy venuje svoj čas vedomosti zakúpi si prístroje a najde riešenie, a potom niekto iný to len tak vykváka na sieti?? Tak to má fungovať?
Moje tliachanie tu vychádza len z realnych skúseností s luďmi.
-
tatkotom
Možno si obklopený nesprávnymi ľuďmi - a možno ich vyhľadávaš alebo im venuješ nadmernú pozornosť. Poznám dosť aj iných.
Pomáham(e) za svoje jednej "bakanej" neziskovke, pomáham ľuďom v baráku ak potrebujú - aj inde.
SVOJIMI poznatkami, vedomosťami, skúsenosťami (ktoré "múdri" miestami spochybňujú)- nikdy neposúvam cudzie. Napríklad našeho mechanika, ani ďaľších. Považjem to za nesprávne. A nikomu "neradím", poviem-napíšem ako to robím (spravil by som) ja. Čo spraví on je jeho vec.
Ak niekto aj prv vedel poradiť a už si iba usiera - má problém sám zo sebou, tu mu nik za to nemôže.
Pomáham(e) za svoje jednej "bakanej" neziskovke, pomáham ľuďom v baráku ak potrebujú - aj inde.
SVOJIMI poznatkami, vedomosťami, skúsenosťami (ktoré "múdri" miestami spochybňujú)- nikdy neposúvam cudzie. Napríklad našeho mechanika, ani ďaľších. Považjem to za nesprávne. A nikomu "neradím", poviem-napíšem ako to robím (spravil by som) ja. Čo spraví on je jeho vec.
Ak niekto aj prv vedel poradiť a už si iba usiera - má problém sám zo sebou, tu mu nik za to nemôže.
-
tatkotom
Neužívaj iba polku Viagry lebo už len zajeb*vaš.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných