Honda CR-V - vypína motor

Diskusia ohľadne vozidiel značky Honda

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

ales123
Príspevky: 45
Dátum registrácie: 09.05.2017 18:07
Zdieľať na Facebook

Honda CR-V - vypína motor

Príspevok od používateľa ales123 »

Zdravím mám Hondu crv 2.0 benzín (LPG) 94kw rv.98.Poslednú dobru sa po určitej dobe jazdy rozsvieti kontrolka motora nedá sa pridať a auto po niekoľkých sekundách zdochcne .. Stalo sa mi to aj pri jazde na benzín aj pri jazde na plyn . Niekedy ide auto po zhasnuti naštartovať na brnk niekedy to trvá dlhšie . Diagnostika neukázala nič ,nemá s podobným problémom niekto skúsenosť ? Za každú radu ďakujem :300f:
hjundai
Príspevky: 2709
Dátum registrácie: 21.03.2010 07:39
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa hjundai »

Keď sa rozsvietila kontrolka tak nie je možné aby "diagnostika neukázala nič" - minimálne chybový kod musí byť zapísaný. Plus diagnostika musí niečo ukázať ak ju máš pripojenú a deje sa " čo sa deje" - len to musí vyhodnotiť niekto kto tam vidí čo tam vidieť má.
Takže zmeň diagnostika.
ales123
Príspevky: 45
Dátum registrácie: 09.05.2017 18:07
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa ales123 »

Nikde mi s tým nevedia pomôcť všade majú len nové typy diagnostiky tu je stará zásuvka .... Auto uz teraz aj horšie štartuje niekedy vôbec všimol som si ze ked sa rozsvieti kontrolka motora tak auto síce nereaguje na plyn ale kým je v pohybe a je zaradená rýchlosť motor beží hneď ako vyradim zdochne. Zrepasoval som rozdelovac ale nepomohlo to .
Napísať odpoveď

Návrat na "Honda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní