Honda Accord 2.0 ES, 1999, kvikanie podvozku

Diskusia ohľadne vozidiel značky Honda

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

sekvoja
Príspevky: 103
Dátum registrácie: 23.01.2009 20:53
Zdieľať na Facebook

Honda Accord 2.0 ES, 1999, kvikanie podvozku

Príspevok od používateľa sekvoja »

Zdravim vospolok. Chcem sa spytat, ci nevie niekto o nejakom dobrom honda mechanikovi z okolia Brezna, Banskej Bystrice, Zvolena alebo Ziar nad Hronom. Lebo neustale mam s podvozkom problemy. Napriklad pri rozjadze a brzdeni mi vybruje cele auto. Niekto hovori, ze je to homoklb, dalsi ze kotuce..no dvaja predtym vraveli - ze spojovacka(vymenila sa a nic) dalsi ze rameno v prdeli(vymenilo sa a nic) no a ja sa uz bojim, ze mi vymenia rovno cele auto a stale sa nic neurobi. plus sa mi casto stava(teda skoro neustale) ze ked predjem po mensej nerovnosti, zakvika mi niekde v okoli kolies, tlmicov. aj ked auto stoji a zatlacim na blatniky, robi to tiez. chcel by som ho zobrat k niekomu, kto uz hond opravil hojne aby vedel naozaj zo skusenosti povedat co to moze robit. ak by ste mi vedeli poradit nejakeho naozaj dobreho s dobrymi referenciami, bol by som vam velmi vdacny. dakujem
rangerover876
Príspevky: 191
Dátum registrácie: 22.01.2009 15:50
Bydlisko: BA
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rangerover876 »

Keby to boli kotuce tak ti trasie volant pri brzdeni.
Byt tebou dam si pozriet ulozenie napravy. Ale daj to niekomu kto vie co robi.
sekvoja
Príspevky: 103
Dátum registrácie: 23.01.2009 20:53
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa sekvoja »

rangerover876 napísal:Keby to boli kotuce tak ti trasie volant pri brzdeni.
Byt tebou dam si pozriet ulozenie napravy. Ale daj to niekomu kto vie co robi.
no ono mi ho aj pri brzdeni trasie, ale aj pri rozbiehani, pri rychlosti okolo 40km/h. A uz mam fakt strach na tom chodit. dik za radu, len najst toho, kto sa do toho rozumie.. :48:
MobbDeep29
Príspevky: 45
Dátum registrácie: 03.06.2009 10:57
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa MobbDeep29 »

ja mam take iste auto akurat 2000 ročnik..a mne zase roby to len pri brzdeni.. ale to je v tom že kotuče su dosť zošuchane mal by som prebrusiť hrany.a podla mna pozri sa na to či nemaš aj ty predne kotuče sbrusene. ked hej tak prebrusiť ich alebo vymeniť za nove..mne to niejak nevadi lebo viem že to je banalna vec a netreba mi to niejak riešiť kedže nieje to vyditelne a viem o tom tak davam si na to pozor. čiže Zlož jedno predne koleso pozri sa na kotuč a ak maš vyšuchany disk tak daj to zbrusiť ked nie zlož cely disk a pozri sa či na nom nemaš osmyčku..ako na bicykli. ked je krive tak to hadže..dava to hlavu aj pätu..
Napísať odpoveď

Návrat na "Honda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných