general Milan Lucansky

témy týkajuce sa všetkého a ničoho mimo diskusie o autách

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

bajo777
Príspevky: 13554
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Bydlisko: BH - bratislavske humno
Zdieľať na Facebook

general Milan Lucansky

Príspevok od používateľa bajo777 »

Obrázok
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)

Obrázok
Obrázok
vsevetko
Príspevky: 974
Dátum registrácie: 19.03.2017 18:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa vsevetko »

Obrázok
mp3turbo
expert: TDI
Príspevky: 24434
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

ano, chceme len pravdu. Ktore svine stoja za jeho samoubijstvom, kto ho platil a kolko, z coho zaplatil cash ubikacie na Floride lebo podla mna je uplne bezne ze slovak ma na Floride nehnutelnosti napisane na syna, rozhodne nie na seba...

kto nema na Floride nehnutelnost kupenu za cash, akoby ani s Robkami z slovohlasu nevladol !! Kto netvrdi ze su tam nehnutelnosti lacnejsie nez na Slovensku, tiez akokeby ani nebol s byvalymi chlapcami v jednom spolku ! Pretoze 4izbak v Bubline za 200.000 evra je popci drahy, zato obrovsky domcisko na Floride kupis maximalne za polovicu !!
milujem elektricke auta, vsetky doradu. https://www.youtube.com/watch?v=JWX0A6nx2cM
bajo777
Príspevky: 13554
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Bydlisko: BH - bratislavske humno
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

SaS k Lučanskému mlčala, teraz Droba položil 10 zásadných otázok
Pravda, odu 02.01.2021 18:30

SaS sa k prípadu Lučanský doposiaľ nevyjadrovala, teraz však prominentný člen strany a župan Bratislavského kraja Juraj Droba položil verejne 10 otázok.

Na sociálnej sieti uviedol, že hoci sa stretol s generálom Milanom Lučanským len raz, urobil na neho dobrý dojem a aj od policajtov počul o ňom slová rešpektu. Či bol vinný alebo nie, rozhodne vyšetrovanie. Dodáva však, že “nič to nemení na veci, že je nemysliteľné, aby v 21.storočí zahynul vo väzbe bývalý policajný prezident, pod ktorého vedením bolo odstíhaných niekoľko kľúčových grázlov”.

Rád by počul odpovede na tieto otázky:

Prečo nie sú zverejnené kamerové záznamy z chodby väznice pred a po bezpečnostnom incidente, ktorý sa odohral v prvej polovici decembra?
Aké boli dôvody väzby generála Lučanského, ak bol obvinený zo skutkov, ktoré sa odohrali pred viacerými rokmi?
Prečo nebol za takmer mesiac väzobného stíhania ani raz vypočutý?
Prečo mu nebolo umožnené počas väzby ani raz sa stretnúť s najbližšou rodinou?
Prečo doteraz pod prísahou a pred nezávislou komisiou nevypovedal lekár, ktorý generála vyšetroval a operoval po bezpečnostnom incidente z prvej polovice decembra?
Je uniknutá lekárska správa z bepečnostného incidentu z prvej polovice decembra autentická? Prečo sa k nej doteraz nevyjadril jej autor?
Ktorí ľudia mali ku generálovi Lučanskému prístup v cele? Kedy prichádzali a kedy odchádzali?
Je pravdou, že pán Lučanský nemal za celý mesiac prístup k advokátovi? Prečo bol väzobne stíhaný v Prešove, a nie v Bratislave, Ilave alebo Leopoldove?
Prečo doteraz nevypovedal pod prísahou pred nezávislou komisiou patológ, ktorý konštatoval smrť pána generála a neinformoval o jeho predchádzajúcich zraneniach a príčine smrti?
Prečo riešime zdroj úniku lekárskej správy a nie jej obsah?

“Dve volebné obdobia som sedel vo výbore na kontrolu činnosti SIS a sedem rokov som bol členom (a dva roky aj predsedom) slovenskej delegácie NRSR pri NATO. Nie som ani génius ani expert na branno-bezpečnostné otázky, ale pár vecí o tejto téme viem. A keď prehovorí niekto ako Milan Žitný, alebo dokonca aj Robert Kaliňák, pozorne počúvam.

Priatelia, táto zbraň dymí, a poriadne. Séria mnohých zlyhaní v služobných postupoch a séria otáznikov. Obávam sa, aby nás zistenia nešokovali. Chcem vedieť pravdu o “samozranení” aj samovražde generála Lučanského. A je mi jedno, kto je práve pri moci,” dodal.
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)

Obrázok
Obrázok
rudolfo63
Príspevky: 9954
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

...neviem a nerozumiem,co je to za tema..,nelutujem ho,jednoducho nezvladol situaciu...Ale pisat tu znovu hoaxy,zue ho zlikvidovali,tak na toto uz treba mat uz silnu fantaziu,silny zaludok.Este nejeden sa obesi v cele...,som zvedavi,co potom...Ja sa tejto debaty nezucastnim,pretoze 99 percent bude v tejto telenovele len kokotiny krcmoveho slangu...Takl samo to bude aj v teme covidu...Takze z tychto 2 tem odchadzam,prispejem, len do veteranov,zelam vsetko dobre...
oco13
Príspevky: 17842
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Bydlisko: okr.nové zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

No uvidíme či aj ďalšia vláda bude zatvárať, a hlavne koho a začo. lol
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
trucker694
Príspevky: 3064
Dátum registrácie: 03.12.2005 20:23
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa trucker694 »

Silno mi to pripomína spomienky môjho deda,čo vlastnil Zundapp 750,trofej po 2.svetovej vojne,čo tu robili kruto vladári po roku 1948,koľko absolvoval výsluchov a školení pelendrekom v Nitre pod Kalváriou za svoj názor, presvedčenie,za tie veci som nemohol študovať čo som chcel, ale to čo bolo treba podla názoru KSČ. Svet si pamätá...... :4012: a k zúčtovaniu príde
xentry
Príspevky: 1958
Dátum registrácie: 29.06.2018 17:35
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa xentry »

Poviem vam tak, ludia su uz taky ovplyvneny vsetkymi klamstvami to je jedno ci fico klame, matovic klame lebo vsetkym smrdi z papule ich vlastny biznis, ze ani neveria vlastnej matke, ze su jej vlastne dieta ked sa im nebude pacit. Preto musia byt tri pravdy jedna ktora sa paci fanatikom jednej strany, ta ktora sa bude pacit fanatikom druhej strany a tretia pre tych, ktorym je to jedno, z dovodu ze keby tam bol na videu predseda vlady /je jedno ktorej/ s ksichtom ako z najlepsej fotky a pride na tlacovku a povie ze tam nebol tak tam ku.va nebol a bude to pravda. Je tu snad niektory "zlocin" okolo hociktorej vlady niekedy odsudeny? To, ze zavreli nejakych somarov je jedno, par rokov ani uz nikto na druhy den nevie co sa stalo. Preco po kuciakovi az ani pes nebrechne? niekedy s tym isli na nervy kazdych 5 minut teraz ser pes, uz nie je treba splnilo ucel. Keby Lucanskeho niekto zabil, komu to bolo treba? Teraz je strach, ze bude napr. spievat a na ktoru stranu? V koho zaujme to bolo asi ma vela na krku. Cize je jedno, z ktorej strany prislo obidve su zle. Ze niekto spacha samovrazdu v base aj to moze byt, inak silny ludia ti povedia len tam sa dostat nechci. Moja otazka je co tym znova chce vyriesit? Uz to boli protesty gorila, kuciak a plno inych veci a jedina vec co tym dosiahli bolo, ze mozno prechladli na namesti a tiekol im sopel to je vsetko co tu je mozne.
oco13
Príspevky: 17842
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Bydlisko: okr.nové zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Psi brechajú a karavána ide ďalej. Kolko už bolo takých pietnych miest? Prvé na ktoré si spomínam bolo za princeznú Dianu, a??? Zabili ju? alebo to bola nehoda? Koho to dnes trápi? :4012:
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
pidizvi
Príspevky: 3413
Dátum registrácie: 20.09.2011 12:42
Bydlisko: SC
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pidizvi »

treba to vnimat v kontexte, pospajat si tie veci do jedneho obrazku.
Tak isto ako s Kuciakom neslo len o jeho vrazdu, ale o vacsi obraz, kde ludia ako Kocner maju chapadla snad na kazdom urade a v kazdom okrese, od mestskej policie az po sudcov. A to tymto ludom davalo pocit nedotknutelnosti.
Pri Lucanskom tiez nejde len o jeho smrt. Mozno to budete o rok na vianoce vy, kto skonci v base a budete cakat na spravodlivost. Uz pred rokom tu bol pripad novinara Martina Dana, ktory takto dopadol. Nikto nevie, ako blizko je od samovrazdy uplne kazdy clovek v takejto situacii.
Prezumpcia neviny nula bodov, este tupe ovce budu pisat, ze sak sa este preukaze jeho vina ci nevina. No asi tazko bude pokracovat vysetrovanie mrtveho. Takze zomrel nevinny.
Ci mal za usami neviem, ani to nie je v tejto rovine dolezite.
bajo777
Príspevky: 13554
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Bydlisko: BH - bratislavske humno
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

Genocída (právo)
čiastočné alebo úplné vyvraždenie skupiny osôb alebo jej ťažké duševné či telesné poškodenie s cieľom zničiť ju

Genocída alebo genocídium je čiastočné alebo úplné vyvraždenie skupiny osôb alebo jej ťažké duševné či telesné poškodenie s cieľom zničiť ju, zvyčajne z náboženských, rasových, jazykových, národnostných, niekedy aj kultúrnych či politických príčin. Známa je napríklad genocída židovského obyvateľstva počas druhej svetovej vojny. Je tým najťažším zločinom proti ľudskosti. Podľa medzinárodného práva je genocída nepremlčateľný medzinárodný zločin.

Na genocídu sa vzťahuje Dohovor o zabránení a trestaní zločinu genocídy (1948) a Dohovor o nepremlčateľnosti vojnových zločinov proti ľudskosti (1968).

Podľa týchto dohovorov je genocída akýkoľvek z nasledujúcich činov, ak sú páchané s úmyslom zničiť národnú, etnickú, rasovú alebo náboženskú skupinu:

a) usmrtenie príslušníkov skupiny
b) ťažké telesné alebo duševné ublíženia členom skupiny
c) úmyselné uvedenie ktorejkoľvek národnej, rasovej, etnickej, alebo náboženskej skupiny do takých ekonomických a sociálnych životných podmienok, ktoré vedú k jej čiastočnému, alebo úplnému fyzickému zničeniu
d) opatrenia na zabránenie rodenia detí skupiny
e) násilné prevádzanie detí z jednej skupiny do druhej
Za pôvodcu slova sa považuje Raphael Lemkin, právnik poľsko-židovského pôvodu. Pri svojich štúdiách v Ľvove sa zaoberal vyvražďovaním Arménov v Osmanskej ríši v roku 1915.

https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Genoc%C ... r%C3%A1vo)
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)

Obrázok
Obrázok
bajo777
Príspevky: 13554
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Bydlisko: BH - bratislavske humno
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

Ex iniuria ius non oritur

Z bezprávia resp. z protiprávneho konania nevzniká právo

Príklad použitia pojmu v praxi:

„V závere dôvodov tohto rozhodnutia dovolací súd poukazuje na to, že v našom práve sa uplatňuje stará zásada „Ius ex iniuria non orfitur" (právo nevzniká z bezprávia), teda na právnom úkone, ktorý nepožíva právnu ochranu, nemožno zakladať iné práva. (rozhodnutie Ústavného súdu SR č. k. II. ÚS 346/08-37)"
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)

Obrázok
Obrázok
a566
Príspevky: 711
Dátum registrácie: 06.04.2020 16:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa a566 »

https://youtu.be/qLFMkUy0fAg
bajo, prestan prehanat
bajo777
Príspevky: 13554
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Bydlisko: BH - bratislavske humno
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

ja prehanam ? toto su prve pismena co sem pisem, zatial som.si vystacil s citatmi, este moj nazor nikde neni napisany, len v mojej hlave, sem davam len vseobecne platne veci o ktorych viem ze su, ktore slepe alebo poloslepe osoby, pripadne zaslepene osoby, skrz chrasty v ococh a stuple v usoch a preseknutych kabloch , aj tak dlheho vedenia odmietaju vstrebat
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)

Obrázok
Obrázok
Moonshine
Príspevky: 528
Dátum registrácie: 12.06.2018 15:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Moonshine »

Možno pozerám vela thrillerov a možno dúfam, že sa detailne vyšetria všetky kauzy v tomto nádorovokorupčnomprerastenom systéme. Kuciaka beriem ako milník zlomu toho, čo sa dialo tolké roky. Kočnera neodsúdili za vraždu aj keď je jasné, že to bol on. Len nieje jediný priamy dôkaz.

Môže tu byť varianta, že Lučanský chcel natrieť s dôkazmi všetkých okolo, ako zlomili aj Makóa a Jankovskú. Preto vykonštruovali samovraždu aby sa procesy pohli vpred.
Jasné že som ztotožnený s tým, že sa proste obesil aby sa vyhol potupe a neprišiel o majetky.
Ale zase mám vzadu v hlave pochybnosť najmä prečo niekto bol taký debil a dal von jeho lekárske správy. Však za to je na šupu trest jak hovado. Kto by to riskoval? Jedine degeš na toluéne, ktorý asi nemá prístup k týmto záznamom..
Či sa len nesnažia presvedčiť dotknutých, že ak vedeli, že má dôkazy, nebudú sa ho snažiť dať ''dole'' alebo ublížiť jeho rodine, aby držal chráp.
Všetko sú to samozrejme teraz len dohady.

Návrat na "Shoutbox - o všetkom"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných