1 029 885
inzerátov
Pridať inzerát

Ford Mondeo MK4 2.2 TDCI - nakodovanie parkovacieho senzora

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Ford fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
Martin kaja
Založený: 06 september 2007
Príspevky: 30
Nabehané: 3 hod 37 min
Predmet: Ford Mondeo MK4 2.2 TDCI - nakodovanie parkovacieho senzora PríspevokZaslal: 12.12.2017 13:23   
DObry den,

vymenil som parkovaci senzor vpredu vpravo na Ford Mondeo MK4 2.2 TDCI rv 2009 a zistil som ze to treba nakodovat. Nevie mi niekto poradit ako na to? Resp kto by mi to vedel spravit najlepsie v BA? Volal som do Fordu a pytaju si za to dost vela.

Dakujem za pomoc
S pozdravom
Martin
Citovať
strelecbn
Nová tvár - Trabanto (2)
Založený: 29 október 2011
Príspevky: 44
Nabehané: 8 hod 49 min
PríspevokZaslal: 12.12.2017 18:49   
To mi je voláke divné. Ja som menil senzor na c-maxe a nič som kodovať nemusel.
Citovať
astrak
Nová tvár - Trabanto (5)
Založený: 31 august 2007
Príspevky: 78
Nabehané: 6 hod 6 min
PríspevokZaslal: 12.12.2017 21:15   
A to si na to ako došiel že to treba nakodovať.Ved to je len blbý senzor-nič viac.Keby si menil RJ tak to je iné.Každopádne ked si menil senzor,ktorý bol vadný a po výmene žiadna zmena tak počkaj,chvílu jazdi on nabehne.Hlavne nikomu neplať.
Citovať
lakinooo
Legenda - Ford T (555)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 18514
Nabehané: 2 mes 1 dní 12 hod
PríspevokZaslal: 12.12.2017 21:28   
Netreba len chybu vymazat?
_________________
Moderátor na dôchodku.
Citovať
erikfrog
Povedomá tvár - Favorito (26)
Založený: 06 november 2011
Príspevky: 824
Nabehané: 2 dní 14 hod 51 min
PríspevokZaslal: 13.12.2017 18:40   
Nic netreba kodovat a ani mazat. Odstranis poruchu (vymenis senzor ci opravis zhnite kable) a ide to.
X krat som to riesil.
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Ford fórum