1 048 850
inzerátov
Pridať inzerát

Ford Mondeo MK4 2.2 TDCI - nakodovanie parkovacieho senzora

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Ford fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
Martin kaja
Založený: 06 september 2007
Príspevky: 34
Nabehané: 4 hod 14 min
Predmet: Ford Mondeo MK4 2.2 TDCI - nakodovanie parkovacieho senzora PríspevokZaslal: 12.12.2017 13:23   
DObry den,

vymenil som parkovaci senzor vpredu vpravo na Ford Mondeo MK4 2.2 TDCI rv 2009 a zistil som ze to treba nakodovat. Nevie mi niekto poradit ako na to? Resp kto by mi to vedel spravit najlepsie v BA? Volal som do Fordu a pytaju si za to dost vela.

Dakujem za pomoc
S pozdravom
Martin
Citovať
strelecbn
Nová tvár - Trabanto (2)
Založený: 29 október 2011
Príspevky: 47
Nabehané: 9 hod 29 min
PríspevokZaslal: 12.12.2017 18:49   
To mi je voláke divné. Ja som menil senzor na c-maxe a nič som kodovať nemusel.
Citovať
astrak
Nová tvár - Trabanto (6)
Založený: 31 august 2007
Príspevky: 97
Nabehané: 8 hod 13 min
PríspevokZaslal: 12.12.2017 21:15   
A to si na to ako došiel že to treba nakodovať.Ved to je len blbý senzor-nič viac.Keby si menil RJ tak to je iné.Každopádne ked si menil senzor,ktorý bol vadný a po výmene žiadna zmena tak počkaj,chvílu jazdi on nabehne.Hlavne nikomu neplať.
Citovať
lakinooo
Legenda - Ford T (601)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 18877
Nabehané: 2 mes 6 dní 23 hod
PríspevokZaslal: 12.12.2017 21:28   
Netreba len chybu vymazat?
_________________
Ak nechceš byť označený za blba, nepíš blbiny.
Citovať
erikfrog
Povedomá tvár - Favorito (29)
Založený: 06 november 2011
Príspevky: 843
Nabehané: 2 dní 16 hod 21 min
PríspevokZaslal: 13.12.2017 18:40   
Nic netreba kodovat a ani mazat. Odstranis poruchu (vymenis senzor ci opravis zhnite kable) a ide to.
X krat som to riesil.
Citovať
Martin kaja
Založený: 06 september 2007
Príspevky: 34
Nabehané: 4 hod 14 min
PríspevokZaslal: 31.01.2018 15:00   
Ahojte,

cakat ci to nabehne sa mi nechcelo, vymenil som predny (na mriezke) a zadny a nic. Tak som to dal do servisu, elektrikarovi, celkom si zapytal ale funguje - bola poskodena kabelaz.

Diky za rady
Martin
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Ford fórum