Ford Galaxy MK2 facelift 2,0 85 kw. Zadné svetlo nesvieti

Sekcia slúžiaca na odbornú analýzu problémov

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

tibisarvas
Dátum registrácie: 04.06.2025 22:12
Zdieľať na Facebook

Ford Galaxy MK2 facelift 2,0 85 kw. Zadné svetlo nesvieti

Príspevok od používateľa tibisarvas »

Zdravim.
Potreboval by som poradiť či už niekto mal niečo podobné . Zadné svetlo na Ford Galaxy MK2 je tam už to ledkove a prestalo svietiť. Myslel som najprv že odišiel len keď pásik predsa už má 15 rokov ale nesvieti ani na kufrovych dverách ani na karosérii. A vypísalo na palubovke chybu predného obrysoveho svetlá lebo to tiež nesvietilo. Tak dnes som vymenil obrysove žiarovky skontroloval som poistky a chybu stále vypisuje a svetla nesvietia. Zajtra sa chystám napojiť na Pc a skúsiť vymazať chybu no netuším či to pomôže. Môže byť problém v kabeláži alebo niekde inde ? Čo sa týka svetiel všetky ostatné fungujú tak ako majú. Za každú zmysluplnú odpoveď vopred ďakujem 😁
bjbbobek
Dátum registrácie: 03.06.2012 13:07
Zdieľať na Facebook

Re: Ford Galaxy MK2 facelift 2,0 85 kw. Zadné svetlo nesvieti

Príspevok od používateľa bjbbobek »

Ak sa jedná o rok od 95 po 06 čo by malo byť Mk2 tak sa jedná o 5A poistku niekde pod volantom v pozícii 7 pri type 1 alebo v pozícii 56 typ 2.
tibisarvas
Zdieľať na Facebook

Nie nie jedna sa ročník 06/15 konkrétne ja mám 2010. Mohol som hneď napísať dátum výroby moja chyba.
tibisarvas
Zdieľať na Facebook

Zväzok v bužirke som pozeral káble sú v poriadku. Skúsim to s tým sprejom či to pomôže ďakujem zatiaľ ozvem sa či to pomohlo :hero:
bjbbobek
Zdieľať na Facebook

Kontakt spray ...ak sa jedná o to spraviť väčší problém len tak ďalej.
Takže sa jedná o s Max/Galaxy. Problém by som hľadal najskôr v gumenej prechode 5tych dverí. Následne potom by som pozrel konektory na bcu.
Tu už nie je zvlášť poistka pre l a p stranu .

Veľa zdaru ,ale dôrazne varujeme pred použitím kontox a podobných hovadin, len to viac uškodí ako pomôže....
Návod na použitie nik nečíta lebo je to napísané malým písmom , prípadne tomu ani nerozumie.
tibisarvas
Zdieľať na Facebook

Kontakt sprej pomohol zatiaľ uvidím ale funguje to :3dcline: . Spravil som to podľa návodu na zadnej strane :2f93: Čo sa týka tej bužirky na 5 dverách som kontroloval tam nebol problém a keďže som lajk a vyznie to smiešne ale čo je bcu? :zg282: díki zatiaľ za info všetkým čo sa zapojili všetkým veľa šťastných km :42f7:
bjbbobek
Zdieľať na Facebook

BCU /body control unit
Napísať odpoveď

Návrat na "Diagnostika"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný