Ford Conect 1,8 tdci

Diskusia ohľadne vozidiel značky Ford

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

jouwy
Dátum registrácie: 23.05.2013 15:54
Zdieľať na Facebook

Ford Conect 1,8 tdci

Príspevok od používateľa jouwy »

Čaute idem kupovať alebo teda chcel by som kúpiť auto na občasný prevoz materiálu jedna sa o ford transit conect 1,8tdci r.v2009, bol som to pozreť auto vyzerá v pohode na conect nieje ani hrdzavý problém je len jeden skúmal som auto históriu a zistil som že auto dlho stálo sú aj brzdy komplet nové , náplne , STK je nová a keď som volal znovu s majiteľom mi to potvrdil že to kúpil bez STK , čiže podľa mňa to auto niekde dlho stalo lebo posledný záznam je s 2020 s STK a ďalší až teraz , čo mi prišlo dovné nákladná plocha je dost hrdzavá s vnútra ale ale aj deliaci plech na spodu za sedačkou mám obavu či to nebolo utopené :zg282: cena auta je dobrá moja otázka či ísť do toho ako sú na tom ford motory keď dlhšie stoja ? Čo mám očakávať keď to začnem používať olej náplne samozrejme všetko pomeniť ak to vezmem , čo poviete ísť do toho je to auto za pár korún ale zas nech to aj jazdí trochu :d :D Dakujem
maros000
Dátum registrácie: 03.07.2007 09:24
Zdieľať na Facebook

Re: Ford Conect 1,8 tdci

Príspevok od používateľa maros000 »

1.8 TDCI je celkovo podla mna fajn motor. Je hlucny, relativne vela zerie, ale zas spolahlivostou relativne fajn. Jedina vec na ktoru si daj pozor je rozvod rieseni dvoma remenmi z ktorych jeden je v oleji. Niekedy sa na to luda vykaslu/nevedia a vymenia len horny remen od cerpadla ku vacke a spodny nechaju stary a ten sa potom roztrhne. Pred rokom 2007 Ford pouzival namiesto spodneho remena retaz (kluka cerpadlo), takze niektory si mozno myslia ze tam je retaz. Nahardne diely na samotny motor su dost lacne a pasuju skrz na skrz od 2003 roku.

Keby si aspon dal par fotiek, zeby sme tusili o com rozpravame, tak potom clovek sa vie lepsie vyjadrit.
Napísať odpoveď

Návrat na "Ford fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný