Fiat Punto Evo servis HC PN TT NT
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
jarko547
- Dátum registrácie: 19.01.2026 09:47 Zdieľať na Facebook
Fiat Punto Evo servis HC PN TT NT
Zdravím, chcel by som poprosiť o radu.
Budúci mesiac mi na mojom aute (Fiat Punto Evo) končí STK/ETK, a servisák, ku ktorému som doteraz chodil, si nevie poradiť s niektorými problémami ktoré trápia auto. Odporučil mi, aby som si našiel niekoho kto sa vyzná vo Fiatoch, alebo celkovo talianskych autách, a má diagnostický počítač na ne.
Viete mi prosím poradiť niekoho takého, či už sólo servisáka, alebo normálny servis, v tomto okolí? (Trnava, Piešťany, Hlohovec, možno aj Nitra).
Vopred ďakujem.
Budúci mesiac mi na mojom aute (Fiat Punto Evo) končí STK/ETK, a servisák, ku ktorému som doteraz chodil, si nevie poradiť s niektorými problémami ktoré trápia auto. Odporučil mi, aby som si našiel niekoho kto sa vyzná vo Fiatoch, alebo celkovo talianskych autách, a má diagnostický počítač na ne.
Viete mi prosím poradiť niekoho takého, či už sólo servisáka, alebo normálny servis, v tomto okolí? (Trnava, Piešťany, Hlohovec, možno aj Nitra).
Vopred ďakujem.
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: Fiat Punto Evo servis HC PN TT NT
benzín/diesel ?rok?
nepíšeš aké problémy
servisov je plná prdel.Mám doma Fiata a synátor robí v servise,a neviem že by mal nejaké "špecifické fiaťacke problémy" čo by nikto nevedel opraviť.A robia aj predprípravu na TK a EK
nepíšeš aké problémy
servisov je plná prdel.Mám doma Fiata a synátor robí v servise,a neviem že by mal nejaké "špecifické fiaťacke problémy" čo by nikto nevedel opraviť.A robia aj predprípravu na TK a EK
-
jarko547
- Dátum registrácie: 19.01.2026 09:47 Zdieľať na Facebook
Benzín, 2011 ak sa nemýlim. Nešlo mu vyresetovať kontrolku motora ktorá svietila aj po odstránení poruchy (motor sa sám vytáčal), vraj sa tam nevedel dostať či čo to.
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
tie poruchy sú zapísané na viacerých miestach
Treba to zmazať všade.
Mne odišla indukčka a po výmene a vymazaní tiež svietila dalej.
Chalan sa stým jebkal dosť dlho.Bolo to zapísané kade tade.
hlavne treba mať servisnú diagnostiku a nie len mazačku kódov.
Treba to zmazať všade.
Mne odišla indukčka a po výmene a vymazaní tiež svietila dalej.
Chalan sa stým jebkal dosť dlho.Bolo to zapísané kade tade.
hlavne treba mať servisnú diagnostiku a nie len mazačku kódov.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 115 neregistrovaných