833 109
inzerátov
Pridať inzerát

Fiat Ducato 2017 - gps modul

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Fiat fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
Vikinger
Založený: 10 máj 2009
Príspevky: 27
Nabehané: 6 hod 49 min
Predmet: Fiat Ducato 2017 - gps modul PríspevokZaslal: 01.12.2018 14:54   
Zdravím,
kúpil som si fiat ducato L1H1 rv. 2017 2,3 multijet. Bolo to firémne auto. Má to vraj aj GPS modul na sledovanie polohy a zistenie informácie tj. koľko má v nádrzi paliva a tak.
Chcem sa spýtat, neviete mi poradit, kde by som to mohol nájst?
Už som to skúšal ale vraj to nie je z vyroby priamo z Fiatu, ale len tak sa extra domontovalo po kúpe. Malo by to byť pri BSi jednotke ano? poradte ako a kde to mam pohladat, pripadne kde odpojit, nech mi to nestaví baterku. dakujem
Citovať
pacok
Nová tvár - Trabanto (6)
Založený: 21 júl 2009
Príspevky: 196
Nabehané: 17 hod 50 min
PríspevokZaslal: 01.12.2018 16:02   
Jedno je iste malo by ist cez jednu z poistiek ak to nema vlastnu.Najskor je napajane z radia je tam aj zapalovanie.Niekedy z parkovaciek.Takze dat dole radio alebo okolo poistiek.Zvycajne ma vlastnu baterku na cca 24-48 h pokial odpojis baterku.
Citovať
Jericho
Nová tvár - Trabanto (7)
Založený: 27 september 2006
Príspevky: 142
Nabehané: 1 dní 9 hod 33 min
PríspevokZaslal: 01.12.2018 16:39   
kúpim naftu...
Citovať
FUTURA 29
Povedomá tvár - Favorito (34)
Založený: 13 apríl 2009
Príspevky: 959
Nabehané: 12 dní 21 hod 14 min
Bydlisko: niekde na vychode
PríspevokZaslal: 02.12.2018 16:48   
Niektore z gps typov,mali hore nad vodicom magneticky pripnuty snimac gps signalu s kablom,po ktorom ak pojdes sa dopatras kde ju umiestneny modul jednotky,zvycajne za palubovkou alebo radiom.Pri predaji auta by to malo byt deaktivovane a vypnute,lebo za snimanie sa platilo nejake drobne polpatky.
_________________
Aktualna stojovna: skoda superb,na vikendove vyblaznenie jeep g.ch. a babika RRsport 3,6.
Citovať
bajo777
Legenda - Ford T (587)
Vrchný konštruktér
Založený: 03 august 2010
Príspevky: 10635
Nabehané: 4 mes 1 dní 16 hod
Bydlisko: BH - bratislavske humno
PríspevokZaslal: 02.12.2018 17:07   
kupis z cinska rusicku a je
_________________
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)


Citovať
Vikinger
Založený: 10 máj 2009
Príspevky: 27
Nabehané: 6 hod 49 min
PríspevokZaslal: 06.12.2018 19:09   
musim to najst a odpojit to nech mi to nestaví baterku. Viete mi ešte povedať kde lepšie hladať? ako odpojit? nechcem kupovať rusicku, možno časom by som si gps zariadenie spojazdnil a sam sledoval auto.
Citovať
autolaik
Známa tvár - Feldo (79)
Založený: 15 marec 2009
Príspevky: 2068
Nabehané: 21 dní 22 hod 28 min
PríspevokZaslal: 07.12.2018 12:50   
vikinger ved chod do firmy co sa tomu venuje a zbavia ta toho, je mozne ze aj zadarmo a nechaju si tu srandu za odplatu. Normalne sa cudujem ze to byvaly mojitel nedal vymontovat,vacsinou su to /respektive boli dost drahe hracky. Inak bateriu to moc nestavi, ak je len to dovod tak sa zbytocne obavas. Ja by som volil moznost co som napisal, dohodnut sa na vymontovani
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Fiat fórum