Elektronicky prepis vozidla Slovensko.sk

diskusia, dotazy, sťažnosti, informácie , všetko čo súvisí s políciou a dopravnými inšpektorátmi

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

lauryl
Dátum registrácie: 04.05.2006 21:56
Zdieľať na Facebook

Elektronicky prepis vozidla Slovensko.sk

Príspevok od používateľa lauryl »

Ahojte,

chcel by som vedieť, či sa niekomu v SR podaril plne elektronický prepis vozidla. Vyskúšal som a nevyšlo...
1. Auto je na sro, ja som konateľ
2. Mám platný OP a všetky podpisy čo treba
3. Postupoval som podľa krokov na stránke (Údaje o aute, nový majiteľ, PZP,..)
4. Po dokončení mi prišlo oznámenie (Žiadosť o zmenu držby alebo vlastníctva vozidla ( XX-XXXX ) - Úspešné overenie podpisu ! a že budem informovaný.
5. Nový majiteľ - súkromná osoba (Nový OP, elektronický podpis) podpísal žiadosť čo mu prišla do schránky s výsledkom, že podpis úspešne overený.
6. Na piaty deň (keďže na proces je 5 dní) mi do súkromnej schránky prišlo (Žiadosť o zmenu držby alebo vlastníctva vozidla (XX-XXXXX)-Zamietnutie žiadosti z dôvodu:
Žiadosť o prevod držby vozidla je zamietnutá z dôvodu nesplnenia podmienok ustanovenia podľa § 116a ods. 2 zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.)
Preložené do ľudskej reči, keďže to tupelá nevedia napísať rovno:
(2) Vlastník vozidla alebo držiteľ vozidla splnomocnený na tento úkon vlastníkom vozidla je povinný osobne oznámiť orgánu Policajného zboru, ktorý vozidlo eviduje, zmenu vlastníckeho práva k vozidlu.
Prečo kurňa mám robiť nejaký úkon na PZ? :3c90:
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Re: Elektronicky prepis vozidla Slovensko.sk

Príspevok od používateľa tatkotom »

Lebo Slovenskooo...
lauryl
Dátum registrácie: 04.05.2006 21:56
Zdieľať na Facebook

Re: Elektronicky prepis vozidla Slovensko.sk

Príspevok od používateľa lauryl »

Takže skúsim informovať priebežne. Pokus číslo 2, pretože:

1. Mne prišlo zamietnutie z dôvodu uvedeného vyššie
2. Kupujúcemu ale prišlo zamietnutie z dôvodu, že splnomocniteľ a splnomocnenec nesmú byť tá istá osoba

Obrázok

Musíme prísť na to, odkiaľ to ťahá ich údaje
Napísať odpoveď

Návrat na "Polícia Fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných